- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.921
Maşallah canım midesini de görürsünüz kafana takma bi sorun olsa en başında olurdu canım bazen pozisyondan ötürü rahat göremiyorlarKızlar DR dan çıktık. Bebiş çok hareketli, 4 gün önde 700 gr olmuşuz. Başka herşey yolunda şükür. Bi tek midesini net göremedi. Sonra eski kontrol videolarına göz attı, taaa 12. Haftada mide gayet güzel dolu gözüküyor dedi. Ama haftaya bi daha kontrol edelim ben midesini net ve dolu bi şekilde görmek istiyorum dedi. Bu bi problem olursa doğunca ameliyat olması gerekirmiş. İnşallah bişey çıkmaz...
Canım şuan 24+3üm en son 1 ay önce gittim kilosu 476 gramdı şuan rahat 800 olmuştur diye düşünüyorumKızlar bebisleriniz kaç hafta ve kaç kilo :))
Maşallah prenseseBugün doktora gittik iyiyiz çok şükür.Geçen gittiğimizde bi kaç gün geriden geliyordu haftasına göre şimdi bi hafta önden gidiyor.28 hafta ile uyumlu dedi doktor Suyu iyi kilosu da İyi dedi.Yan yatıyor bizim prenses
masallah canım bebişineBugün doktora gittik iyiyiz çok şükür.Geçen gittiğimizde bi kaç gün geriden geliyordu haftasına göre şimdi bi hafta önden gidiyor.28 hafta ile uyumlu dedi doktor Suyu iyi kilosu da İyi dedi.Yan yatıyor bizim prenses
Kızlar bebisleriniz kaç hafta ve kaç kilo :))
Bugün doktora gittik iyiyiz çok şükür.Geçen gittiğimizde bi kaç gün geriden geliyordu haftasına göre şimdi bi hafta önden gidiyor.28 hafta ile uyumlu dedi doktor Suyu iyi kilosu da İyi dedi.Yan yatıyor bizim prenses
Canım bence yolundadır her şey, doktorlar garantici, o yüzden her şeyi böyle ince inceliyor. Canını sıkma.
Hareketlilik konusu gerçekten bu aylarda başa bela, biz de hafta sonu gittik ya, kadın incelemeye çalışıyor bizimki ultrason cihazını tekmeliyordu, çok komikti ya baya gülmüştük
Bu aylar en hareketli oldukları aylar. Biraz daha kilo aldıklarında pek tepişmeye yerleri kalmayacak.
Maşallah canım midesini de görürsünüz kafana takma bi sorun olsa en başında olurdu canım bazen pozisyondan ötürü rahat göremiyorlar
1175 gram dedi canım26+3'te 980 gr, 35 cm'ydi canım.
Doktor kilosuna tam haftası ile uyumlu dedi. Ne önde ne geri
Maşallah canım. Keyfi yerinde desene. Kaç kilo dedi 28 hafta ile uyumlu?
Ben henüz konuşmadım doktorumla 7.ayda olmuştum kizimda doğumdan sonra da yaptılar simdi gerek var mi yok mu gidince soracam artikOğlumda olmamıstım Doğumdan sonra yapmışlardı şimdiki dr 28,hafta olcaksın dedi sana ne dedıler
20.haftaydi galiba 420 gr di haftaya gidicem bakalım ne kadar olmuşKızlar bebisleriniz kaç hafta ve kaç kilo :))
1175 gram dedi canım
kızlar 16 kasım da bim e bebek telsizi geliyor almayı düşünen varsa ben depodan çıkartıp inceledim özellikleri gayet iyi 1 tane gelecekmiş alabilirim umarım
bende de beko nun vardı büyük oğlan sağolsun içinde ki kabloları alıp robot yapacağım diye parçala o yüzden tekrar alcam,benim çok işime yarıyordu.
yok canm yaramaz demeyeyim de aklı fikri bir şey icat etmek te mucit olacakmış ta beyimiz :) olan benim telsize oldu.Yaramaz mı canım, evde nasıl duyar ki insan çocuğun ağladığını? Kapıları da kapatıyoruz çocuk sesten rahatsız olmasın diye. Ben de alırdım bozulsa. Bizimki hala sağlam
yok canm yaramaz demeyeyim de aklı fikri bir şey icat etmek te mucit olacakmış ta beyimiz :) olan benim telsize oldu.
Sende şeker çıkmamıştı di mi canım?
Maşallah iyiymiş prensesin kilosu
Canım ben şeker yüklemesin de midem bulandı içtiğim suyu kustum bi daha yapılmadı.Açlık ve tokluk şekerime bakıldı bi sorun yok dedi doktor
hahahaAy yok yanlış anlaşılma oldu
Ben 'telsiz insanın işine yaramaz mı hiç?' Anlamında demiştim onu. Oğluşun yaramaz mı diye değil
Yerin ben onun icatlarını, akıl küpü şimdikiler maşallah
yok canım benim ilk gerilik 18.haftada belli olmuştu,bunda ayrıntılı ultrasonla çentik yok dedi doktor inş olmaz daCanım başın sağolsun bunu inşallah sağ Salim alırsın genelde ayrıntılı ultrasonada belli oluyor kan akımında erken end diostik akım diye eğer orda çıkmadıysa bişey inşallah daha bişey olmaz. Gerçi gerilik 26 haftadan sonra belli oluyor bnmde gerilik 28 haftada belli oldu 31 haftada aldılar bebeği. Çarşamba ayrıntılıya giricem inşallah bir sorun çıkmadan alırız bebeklerimizi
yok canım benim ilk gerilik 18.haftada belli olmuştu,bunda ayrıntılı ultrasonla çentik yok dedi doktor inş olmaz da
16 sında bimde mama sandalyesi ve lisanslı zibinlarda var cnm uygun şeyler var inşaallah alabilirizkızlar 16 kasım da bim e bebek telsizi geliyor almayı düşünen varsa ben depodan çıkartıp inceledim özellikleri gayet iyi 1 tane gelecekmiş alabilirim umarım
bende tam 26+3 te gitcem :) bakalım kaç kilo ne kadar dicek çok özledim :)26+3'te 980 gr, 35 cm'ydi canım.
Doktor kilosuna tam haftası ile uyumlu dedi. Ne önde ne geri
Maşallah canım. Keyfi yerinde desene. Kaç kilo dedi 28 hafta ile uyumlu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?