2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Maşallah canım midesini de görürsünüz kafana takma bi sorun olsa en başında olurdu canım bazen pozisyondan ötürü rahat göremiyorlar

Kızlar bebisleriniz kaç hafta ve kaç kilo :))
Canım şuan 24+3üm en son 1 ay önce gittim kilosu 476 gramdı şuan rahat 800 olmuştur diye düşünüyorum

Maşallah prensese

Kızlar bebisleriniz kaç hafta ve kaç kilo :))

26+3'te 980 gr, 35 cm'ydi canım.
Doktor kilosuna tam haftası ile uyumlu dedi. Ne önde ne geri

Maşallah canım. Keyfi yerinde desene. Kaç kilo dedi 28 hafta ile uyumlu?

Aynen canım ultrason probunu teklemeledi benim ki de Umarım bir şey çıkmaz canım, pazartesi bir daha gidicez. Dr umuz perinatolog, her muayene ayrıntılı geçiyor.

Maşallah canım midesini de görürsünüz kafana takma bi sorun olsa en başında olurdu canım bazen pozisyondan ötürü rahat göremiyorlar

İnşallah

1175 gram dedi canım

Sende şeker çıkmamıştı di mi canım?
Maşallah iyiymiş prensesin kilosu

kızlar 16 kasım da bim e bebek telsizi geliyor almayı düşünen varsa ben depodan çıkartıp inceledim özellikleri gayet iyi 1 tane gelecekmiş alabilirim umarım

Bende ilk kızımdan var. Motorola marka, prize takılan. Çok uzun süre kullandık. Bence evi büyük olanlar için özellike çok gerekli. Hala çalışıyor çok şükür ki onun masrafı çıkmadı bi de.

[QUOTE="engteacher86, post:

Bende ilk kızımdan var. Motorola marka, prize takılan. Çok uzun süre kullandık. Bence evi büyük olanlar için özellike çok gerekli. Hala çalışıyor çok şükür ki onun masrafı çıkmadı bi de.[/QUOTE]
bende de beko nun vardı büyük oğlan sağolsun içinde ki kabloları alıp robot yapacağım diye parçala o yüzden tekrar alcam,benim çok işime yarıyordu.

bende de beko nun vardı büyük oğlan sağolsun içinde ki kabloları alıp robot yapacağım diye parçala o yüzden tekrar alcam,benim çok işime yarıyordu.

Yaramaz mı canım, evde nasıl duyar ki insan çocuğun ağladığını? Kapıları da kapatıyoruz çocuk sesten rahatsız olmasın diye. Ben de alırdım bozulsa. Bizimki hala sağlam

Yaramaz mı canım, evde nasıl duyar ki insan çocuğun ağladığını? Kapıları da kapatıyoruz çocuk sesten rahatsız olmasın diye. Ben de alırdım bozulsa. Bizimki hala sağlam
yok canm yaramaz demeyeyim de aklı fikri bir şey icat etmek te mucit olacakmış ta beyimiz :) olan benim telsize oldu.

yok canm yaramaz demeyeyim de aklı fikri bir şey icat etmek te mucit olacakmış ta beyimiz :) olan benim telsize oldu.

Ay yok yanlış anlaşılma oldu
Ben 'telsiz insanın işine yaramaz mı hiç?' Anlamında demiştim onu. Oğluşun yaramaz mı diye değil
Yerin ben onun icatlarını, akıl küpü şimdikiler maşallah

Ay yok yanlış anlaşılma oldu
Ben 'telsiz insanın işine yaramaz mı hiç?' Anlamında demiştim onu. Oğluşun yaramaz mı diye değil
Yerin ben onun icatlarını, akıl küpü şimdikiler maşallah
hahaha ne güzel anlamışım bende.Evet ya gerçekten çok işe yarıyor

yok canım benim ilk gerilik 18.haftada belli olmuştu,bunda ayrıntılı ultrasonla çentik yok dedi doktor inş olmaz da

yok canım benim ilk gerilik 18.haftada belli olmuştu,bunda ayrıntılı ultrasonla çentik yok dedi doktor inş olmaz da

Canım maşallah bir sorun çıkmaz o halde büyük ihtimalle çıkmaz çünkü ayrıntılıda belli oluyor eğer ayrıntılıda kan akımı iyise öyle devam ediyor sağ Salim kucağına almanı diliyorum. Yarın ayrıntılım var korkuyorum başından beri aspirin içiyorum inşallah bir sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…