2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım bugün 8 mm ölçtü doktor. Ultrason bakarken kese yanıp sonuyodu yani kalp atışı olmalı ama kalp atışı demedi ya aceleden, ya haftaya bir daha gideyim diye,ya da kötü bişey var. Hangisi bilmiyorum
Onceki ne kadrdi o onemli dr haftaya gel dedi dinletmek icindir yeni olusmaya baslamissa ondn belkide hicbirsey solemedimi sana ne kdrliksin nden duydurmadi vs vs ?

Günaydın kıZlar gece sureklı korkuyla uyandım dünkü kahve lekeler moralimi çok bozdu inş bugun gelmez
Canım bende de olmuştu o gitti şimdi doktor yerleşme kanamasıdır dedi Allahıma şükür problem yoktu sende sakın korkma negatif düşünme bebege çok etkisi oluyor o zaman.

günaydın kızlar beni araştırma hastanesine sevk ettiler bebeği me ayrıntılı bakılması gerekiyormuş dua edin lütfen bi sorun olmasın Allah korusun bi sıkıntı var desede ben nasıl kıyıp da aldırabilirim :/
Günaydın canm neden sevk ettiler üniversite hastanesine. Allah yardımcın olsun canm.

günaydın kızlar beni araştırma hastanesine sevk ettiler bebeği me ayrıntılı bakılması gerekiyormuş dua edin lütfen bi sorun olmasın Allah korusun bi sıkıntı var desede ben nasıl kıyıp da aldırabilirim :/
Allah yar ve yardımcın olsun rabbim evladını sana bağışlasın canım

Back
X