- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #5.341
Çok teşekkür ederim hala panik olabiliyor insan tecrübe uçtu gittiAa bu 3.bebegin mi ne güzel ya :) allah kolaylık versin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim hala panik olabiliyor insan tecrübe uçtu gittiAa bu 3.bebegin mi ne güzel ya :) allah kolaylık versin canım
BenProgestan icip başi donen kimlerdi
Onceki ne kadrdi o onemli dr haftaya gel dedi dinletmek icindir yeni olusmaya baslamissa ondn belkide hicbirsey solemedimi sana ne kdrliksin nden duydurmadi vs vs ?Canım bugün 8 mm ölçtü doktor. Ultrason bakarken kese yanıp sonuyodu yani kalp atışı olmalı ama kalp atışı demedi ya aceleden, ya haftaya bir daha gideyim diye,ya da kötü bişey var. Hangisi bilmiyorum
Yolk kese varmiydi cnm kese boyu kac olmus 25 mm ye kadr beklemek lazm bazn snrdan gorulebiliyormuscanım doktora dün gittim ama çok kötü oldu.bebek görünmedi
Canim bence doktor randevunu bekleme .beklemek o kadar stres yapiyoki.yarin cik gitYolk kese varmiydi cnm kese boyu kac olmus 25 mm ye kadr beklemek lazm bazn snrdan gorulebiliyormus
Yok cnm bekleyecegim bir anda olsn hersy hem bu hafta yognm zaten cabuk gecer gnler ve daha sakinim ck skur. Sn nasl oldn kanamalarn durdumuCanim bence doktor randevunu bekleme .beklemek o kadar stres yapiyoki.yarin cik git
Kendmi hic gitmedn daha ii hissediorm elimde olsa dogm sancilrm gelmce gtmeyi terch ederm :) randevum haftaya sali sen ne zaman gideceksinDaha iyim .Azaldi şükür.kendini nasil iyi hissediyosan oyle olsun.randevun ne zmna
Ben hemde nasıl baş dönmesi bulantı yataktan kalkamıyodum
Ayni gunuz :))) insallah gzl hberler aliriz bakalm ya nasipBenimkide haftaya sali :)
Allah yardımcın olsun canımben suan serum taktim o kadar kötüyüm cogul gebeliklerde daha fazla oluyormus benimde ikiz büyük ihtimalle Allahim yardım et diyorum 2 yasindada oglum var
Canım bende de olmuştu o gitti şimdi doktor yerleşme kanamasıdır dedi Allahıma şükür problem yoktu sende sakın korkma negatif düşünme bebege çok etkisi oluyor o zaman.Günaydın kıZlar gece sureklı korkuyla uyandım dünkü kahve lekeler moralimi çok bozdu inş bugun gelmez
Ay sorma bende dükkandan nefret ettim durmak istemiyorum poğaçaların böreklerin içindeGünaydın kızlar, resmen kendimi zorlayarak işe gidiyorum bakalım, ne zaman enerjimiz yerine gelecek acaba?
Günaydın canm neden sevk ettiler üniversite hastanesine. Allah yardımcın olsun canm.günaydın kızlar beni araştırma hastanesine sevk ettiler bebeği me ayrıntılı bakılması gerekiyormuş dua edin lütfen bi sorun olmasın Allah korusun bi sıkıntı var desede ben nasıl kıyıp da aldırabilirim :/
Allah yar ve yardımcın olsun rabbim evladını sana bağışlasın canımgünaydın kızlar beni araştırma hastanesine sevk ettiler bebeği me ayrıntılı bakılması gerekiyormuş dua edin lütfen bi sorun olmasın Allah korusun bi sıkıntı var desede ben nasıl kıyıp da aldırabilirim :/
gebe olduğumu bilmeden akciğer röntgeni ve tomgrafiye girmiştim oyüzden mecbur sevk etmek zorundayım dedi.Günaydın canm neden sevk ettiler üniversite hastanesine. Allah yardımcın olsun canm.
Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeciklerimizi,2 oğlum var hep kızım olsun diyordum şimdi tek isteğim sağlıklı olsunAllah yar ve yardımcın olsun rabbim evladını sana bağışlasın canım