• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
35. Haftadan günaydın :KK33:
30. Hafta sonrası koşarak gidiyor. İzne çıkmama 19 gün kaldı. Şaka gibi:KK71::KK9::rolleyes:

Mutlu günler herkese. Herkes isim konusunu netleştirdi mi? Biz düşünüyoruz, taşınıyoruz, tatlı tatlı kaşınıyoruz ama bir türlü isim bulamıyoruz. Daha doğrusu isim çok ama böyle içimize sinen bir isim bulamıyoruz. Çocuğun kendi fikri, kendi yaşamı, kendi özgün düşünceleri olacak. Aşırı uçuk kaçık, aşırı dindar yada aşırı milliyetçi isimler istemiyoruz. Sade bir türk ismi arıyoruz ama bulamadık. İsim belirleyenler var mı? Belki bize de bir fikir verir konulan isimler :) Erkek çocuğa isim bulmak zor gerçekten. Gerçi kız olsa o zaman da kıza bulmak zor derdik galiba...Herkese huzurlu sağlıklı günler dilerim.

İlk kızımın adı Zeynep, ikincisi de kız Elif olacak kısmetse.
Erkek olsaydı Mustafa koyacaktık:KK51:

Günaydın kızlar okula gıttım oglumu bırakmaya döndüm valla bu ne soguk

Ankara da öyle. -11 bu saatte :KK57:

Kızarıjlıkta var sanırım kaşımaktan tahriş oldu ve afedersin küçük tuvalet yaparken yanıyor. Bakalım doktor ne dicek sıradayım

İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin canım. İdrarda yanma iyiye işaret değil. Geçmiş olsun. Doktorun bakar zaten idrar testi falan yapar yanma var deyince.

Seninkinin hamuru da benim doktorunkindenmiş:KK19:
1 Aralık'ta gittim en son, 5 Ocak'ta gel dedi. 36. Haftada olcam bildiğin:KK53:
İlk Nst'yi de yaparız demişti. Ondan sonra her hafta çağırır herhalde diyorum ama ona da emin değilim, bidaha sancın gelince gel de diyebilir :rolleyes:
Bende gun sayıyorum 10aralikta gitmistim en son 8ocagi bekliyorum simdi gecen gun gidecektim bi goreyim sipa yine die ama Vazgeçtim zamnda geçmiyor gitsemiydim diyorum

benimde öyle gece okadar sık uyanıyorumki sol bacağıma acayip kramp giriyo

Osteozinc'i günde 2'ye çıkardığımdan beri kramp kesildi. Ama bacak ağrısı çok fena. Uykumdan uyandırıyor bazen sağ bacağımı ağrısı, kopmuş gibi :(

ne iş yapıyosun ben 32 de ayrılmayı düşünüyorum ya

Öğretmenim canım. 35'i gördük çok şükür. Son haftalarım karne zamanına denk geldi diye çalışabiliyorum. Yoksa çok zorlanırdım. İlkinde ceylan gibi sekiyordum son haftaya kadar da bunda biraz daha yorgun ve yıpranık vücudum.
İmkanın varsa bırak, ben doğum sonrası ücretli izne ihtiyacım olduğu için son ana kadar dayanmaya çalışıyorum.

Bende gun sayıyorum 10aralikta gitmistim en son 8ocagi bekliyorum simdi gecen gun gidecektim bi goreyim sipa yine die ama Vazgeçtim zamnda geçmiyor gitsemiydim diyorum

Fiziksel bir sıkıntın yoksa gitme boşver. Hem böyle uzun aralıklarla gidince daha iyi oluyor. Yarım kilo falan almış oluyor çocuk, ne güzel büyümüş diye mutlu oluyor insan :KK53:

Mutlu günler herkese. Herkes isim konusunu netleştirdi mi? Biz düşünüyoruz, taşınıyoruz, tatlı tatlı kaşınıyoruz ama bir türlü isim bulamıyoruz. Daha doğrusu isim çok ama böyle içimize sinen bir isim bulamıyoruz. Çocuğun kendi fikri, kendi yaşamı, kendi özgün düşünceleri olacak. Çocuğun hayallerini kendi dünya görüşümüz ile sınırlamak istemiyoruz. Aşırı uçuk kaçık, aşırı dindar yada aşırı milliyetçi isimler istemiyoruz. Sade bir türk ismi arıyoruz ama bulamadık. İsim belirleyenler var mı? Belki bize de bir fikir verir konulan isimler :) Erkek çocuğa isim bulmak zor gerçekten. Gerçi kız olsa o zaman da kıza bulmak zor derdik galiba...Herkese huzurlu sağlıklı günler dilerim.
Günaydın canım biz Umut dedik yanina isim düşünüyoruz hâlâ yanına Asaf koyalım dedik ama onu da düşünüyoruz hâlâ

En son 17 Aralık’ta gittim 15 Ocak’ta gelirsin dedi:)) Başka doktorlar iki hafta arayla çağırıyor bizimki bir ay sonra gel dedi:KK70: ondan sonra artık ameliyat için giderim herhalde :KK70:
canım benım doktorda 1 ay sonra gel dedı 36 haftalık faln oluyorum ben dogum için sure kalıyor o yuzden sorun olmaz işallah

Kızlar günaydın şekeri olan anneler benim arkadaşım dün akşam 36+3 dü doğum yaptı.ilk bebeğide 32 haftada oldu.şekeri akşamları 200 e çıkmış hamilelikte ünsilin kullanmış ancak bu kadar dayanmış.stres şekeri yüksek ediyor.stres yapmayın

Kızlar günaydın şekeri olan anneler benim arkadaşım dün akşam 36+3 dü doğum yaptı.ilk bebeğide 32 haftada oldu.şekeri akşamları 200 e çıkmış hamilelikte ünsilin kullanmış ancak bu kadar dayanmış.stres şekeri yüksek ediyor.stres yapmayın
Şekerden dolayı mi erken dogum yapmis canm bebek kac kilo dogmus? Kuveze girdi mi? Aynen stres her seyin basi

Back
X