• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Benim ilk kizim 12 ocak dogumlu. Dogduktan bi 15-20 gun sonra hemen hergun cikardim disari en az yarim saat, gezmelere gittim, arabamiz da yoktu o donemde, dolmusa, otobuse, meteoya rahat rahat bindim. Basta momfortbaby almistim ama onun yenidogan aparatini kullanmak cok zahmetliydi, o yuzden onu iade edip boba 4g aldim. Pahaliydi ama verdigim parayi sonuna kadar haketti, cok ergonomik, cok rahat, yenidogandan itibaren kullanimi cok pratik, surekli yavrum sicacio kucagimda o kadar rahat ettim ki anlatamam.

işte bende aynen bunu istiyorum :) arabam var ama sık sık yürüyüşe falan çıkmak istiyorum kızlarımla, büyük kızım hala bebek arabasını kullanıyor ve sanmıyorum ki ben yürürüm bebiş binsin diyecek :) o arada en azından o kanguruda olur diyorum. yenidoğan aparatı muhabbeti falan anlayamadım onu yaa, ergo baby de pahalı biraz, solomobaby iyi görünüyor, bakalım ne yapacağım.

Şubatta halledicem inş bu konuda şanslıyım annem bu işi yapıyor

aa modellerinden mutlaka yükle buraya, belki annene yaptırırız :)

işte bende aynen bunu istiyorum :) arabam var ama sık sık yürüyüşe falan çıkmak istiyorum kızlarımla, büyük kızım hala bebek arabasını kullanıyor ve sanmıyorum ki ben yürürüm bebiş binsin diyecek :) o arada en azından o kanguruda olur diyorum. yenidoğan aparatı muhabbeti falan anlayamadım onu yaa, ergo baby de pahalı biraz, solomobaby iyi görünüyor, bakalım ne yapacağım.

aa modellerinden mutlaka yükle buraya, belki annene yaptırırız :)
İnanılmaz modeller var ama ben isimli yaptıracam bak atıyım modeli

Bu tarz ama daha sade

Eklentiler

• 4C684D87-420C-4E01-9297-3C355825BB4F.webp
    4C684D87-420C-4E01-9297-3C355825BB4F.webp
    55 KB · Görüntüleme: 55
ya ben bu sekerı unutmaya calısıyorum artık olcum yapmıcam dedım ama sen bunu yazdın içime bı korku saldın ben gene 3 günde bi ölçüm yapım:KK61:
Canm sürekli ölçme o sende daha çok stres yapar dikkat et yeter. Bende burada okuyorum geçen gün ağzım dilim kurudu sürekli su içiyorum hemen şekerden şüphelendim ölçtürdüm.hemşire panik yapma unut dedi.şükür şeker çıkmadı ama emin olunca baktırdıkça baktırasım geliyor Allah tan makina yok revir e gitmeye de üşeniyorum

Umarım kendiside bebeğide sağlıklıdır. Keşke stres yapmamak elimizde olsada ya da stressiz bir ortamda olsakta strese girmesek. Gün geçmiyor ki yeni stres yapacak değişiklikler gelişiyor. Tam birşeye alışıyorum pat birsey daha:işsiz:
Şükür canm ikisi de çok iyi.emin ol bende de aynı ya karnım ağrıyor ya kasıklarım ya grip oluyorum hep bir şey çıkıyor hele kafaya taktıkça sanki daha çok çoğalıyorlar

hanımlar bir de kanguru almayı düşünenler var mı?

ilk kızımda alayım dedim alamadım bebiş büyüyünce de taşıyamam diye geç kalmış oldum, zaten neredeyse sadece ilk 5-6 ay kullanılıyor sonra ağırlaşınca çok zor.

evde iş yaparken bile atarım kanguruya, yürüyüşe falan çıkarım diye düşündüm ama marka model bilemiyorum, sling kullanımı çok zormuş onu biliyorum bi.
Canm ben ilk çocuğumda aldım 4 ay 4 yaş arası ama benim bebiş tombiş olunca iki yasında bıraktım ikinci bebişede kullanıcam inşallah.elim ayağım çok büyük yardımcım oldu.

Canm ben ilk çocuğumda aldım 4 ay 4 yaş arası ama benim bebiş tombiş olunca iki yasında bıraktım ikinci bebişede kullanıcam inşallah.elim ayağım çok büyük yardımcım oldu.

ya belirli kiloyu geçince ben kullanamam diye düşünüyorum zaten, en fazla eşimle gezilerde vs kullanırız, asıl bana yürümeden önceki dönemde lazım olmuştu, kızım kucakta uyuyodu ev bile makineleyememiştim, kanguru olsa takarım her işimi yaparım diye düşünüyorum işte. seninkinin markası neydi?

Kizlar göbeğim kasıniyor bu çatladığı anlamina mi gelir? Baktim catlak göremedim ama. Sadece sivilcelenme var. Zaten çenemde de oluştu sivilcelenme cildimi nemlendirsem bile acayip kuru o kadarda su iciyorum.

Şükür canm ikisi de çok iyi.emin ol bende de aynı ya karnım ağrıyor ya kasıklarım ya grip oluyorum hep bir şey çıkıyor hele kafaya taktıkça sanki daha çok çoğalıyorlar
Doğru diyorsun canım. Hem beden rahatsızlıkları hem de moral rahatsızlıkları hepsi üst üste geliyor geldi mi.

çatı ağrısı beni mahvetti a dostlar sünnet çocuğu gibi dolaşıyorum ortalıkta ayrık ayrık oturmak kalkmak yürümek uyumak hepsi zulum haline geldi :kızgın:

Bende aynı durumdayım. Doktor süt yoğurt felan çok tüket dedi, yiyorum da geçmiyor bir türlü. Son zamanlarda yürüyüş yapmak istiyordum ama çok zor cidden

Kızlar 36 oldum. Açılma olsun diye neler yapabilirim? Perine masajı felan varmış yapan oldu mu aramızda? İlişki son 4 hafta yasak oluyormuş sanırım. Sizin fikirleriniz neler? En az yırtıkla doğum yapmak istiyorum. Kendi annem çok korkuyor yaşın küçük diyor bende çok telaşlıyım ama kv senin yaşın küçük değil bizim zamanımızdakiler ohooolar başlıyor :))

Kızlar 36 oldum. Açılma olsun diye neler yapabilirim? Perine masajı felan varmış yapan oldu mu aramızda? İlişki son 4 hafta yasak oluyormuş sanırım. Sizin fikirleriniz neler? En az yırtıkla doğum yapmak istiyorum. Kendi annem çok korkuyor yaşın küçük diyor bende çok telaşlıyım ama kv senin yaşın küçük değil bizim zamanımızdakiler ohooolar başlıyor :))

daha erken henüz bişi yapmana gerek yok, 37. haftadan sonra perine masajı başlıyor, bir de 38'den sonraki ilişki doğumu başlatmaya yardımcı diye biliyorum :oops:

plates topu ile hareketler yapabilirsin mesela, bence aile hekiminizde ya da gittiğin hastanenin doğum salonunda ebe varsa ona danış, bilgi verecektir sana.

Bende aynı durumdayım. Doktor süt yoğurt felan çok tüket dedi, yiyorum da geçmiyor bir türlü. Son zamanlarda yürüyüş yapmak istiyordum ama çok zor cidden
senin ki iyiymiş yine ben ne desem doktor olur öyle şeyler normal diyor :bicak:normalde de çok yoğurt yiyorum hiç faydası yok yürüyüş imkansız kıvranıyorum resmen

Back
X