• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Günaydın kızlarr. Sanki yeni hamileymiş gibi bir mide bulantısı halsizlik hazımsızlık var :KK43: haftalarımıza göre normal mi üşüttüm mü bilmiyorum. Sürekli ateş basıyo yanıyorum cam pencere açık ordan soğuk mu kaptım bilemedim:KK43:
Beni de sıcak basıyor ya eşim oturma odasının kapısını kapatıyor soğuk diye ben salona gidip balkon kapısını açıp oturuyorum hemde terli terli inşallah hasta olmam bu haftalarda böyle oluyor herhalde bende çözemedim

Amin inşallah Canm peki ne gibi zorluk oldu? Az önce instagramda bi sayfada gördüm birinin bebeği 36 haftalık doğmuş solunum sıkıntısı varmış en erken ne zaman doğsa küveze girmez?
Ciğer geliştirici vurunduktan sonra bi sıkıntısı olmuyor canım benimki bu yüzden küveze girmedi çok şükür.sadece emme sıkıntısı oldu çok iyi emmediği için hep sağarak biberon ile beslendi.birde doymuyordu arada mama da vermek zorunda kalıyordum.şimdi ama hem boy hem kilo olarak yaşıtlarından fazla.çok yaramaz iki yaşında .

kızlar bnde dahiliyeci doktorumdan geliyorum gene kontrol vardı sabah yüksek oldu için 4 doz sadece sabah olcam ilerleyen sürede bıraktırırım onu dedi gündüz düzeliyo çünki dedi sabahta yediklerimi söyledim çok iyi besleniyosun dedi anamadık bizde bi sürebakalım hayırlısı olsun

kızlar bnde dahiliyeci doktorumdan geliyorum gene kontrol vardı sabah yüksek oldu için 4 doz sadece sabah olcam ilerleyen sürede bıraktırırım onu dedi gündüz düzeliyo çünki dedi sabahta yediklerimi söyledim çok iyi besleniyosun dedi anamadık bizde bi sürebakalım hayırlısı olsun
sekerden etkilenmis miydi canım bebegin kadın dogumcun ne diyor bu 4 doz olayına sanki biraz fazla gibi geldi bana kac çıkıyordu sabahları sekerin

Canım sabahları genelde kaç çıkıyor açlık tokluk? Zaten gebelerde en yüksek genelde sabah oluyormuş

Sanırsam aynı mide bulantısı ateş basması hepimizde var 3 gündür çok kötüyüm bende ustten ates basıyor ayaklarım ısınmıyor. Herşeyden midem bulanıyor,canım hiç birsey istemiyor. Birde karın ağrısı var tabikide. Ay kızlar yoksa salgın mı var diyede düşünmekten alamıyorum kendimi

Ciğer geliştirici vurunduktan sonra bi sıkıntısı olmuyor canım benimki bu yüzden küveze girmedi çok şükür.sadece emme sıkıntısı oldu çok iyi emmediği için hep sağarak biberon ile beslendi.birde doymuyordu arada mama da vermek zorunda kalıyordum.şimdi ama hem boy hem kilo olarak yaşıtlarından fazla.çok yaramaz iki yaşında .
Maşallah Canm iyi olmasına çok sevindim. İnşallah bu bebişler 37 den önce gelmez.

Canım sabahları genelde kaç çıkıyor açlık tokluk? Zaten gebelerde en yüksek genelde sabah oluyormuş
Benim seker aparatim bitti sekerimi olcemiyorum artık. Ama az az her şeyden yiyorum. Aclikta hicbir zaman 85 i gecmedi. Senin kaynana sekerin ne alemde ölçüyor musun kac cikiyor?

sekerden etkilenmis miydi canım bebegin kadın dogumcun ne diyor bu 4 doz olayına sanki biraz fazla gibi geldi bana kac çıkıyordu sabahları sekerin
160 180 filan cikti tokluk aclik 91 95 arasi mesaj attim kadin dogumcuya bise demedi zaten o yonlendirdi o doktoru o ne derse o diyodu cok kullanmicam sanirim 4 dozu az dedi ama yuksek vermiyorum dedi

Sabahtan beri temizlik yemek yapiyorum misafir gelicek diye ama hepinizdeki mide bulantisi bende de var bugun agzimin tadi yok ve bas agrim var gece de kötü ruyalar gordum gene okuyup ufledigim halde korkutuyorlar anlamiyorum dogum yaklastikca da artiyor bu rüyalar ne yapmam gerek ya.

Benim seker aparatim bitti sekerimi olcemiyorum artık. Ama az az her şeyden yiyorum. Aclikta hicbir zaman 85 i gecmedi. Senin kaynana sekerin ne alemde ölçüyor musun kac cikiyor?
Mutlu1anne Mutlu1anne Kaynana gitti onun kaynana sekeride gitmiştir isallah beraberinde:halay:

Sabahtan beri temizlik yemek yapiyorum misafir gelicek diye ama hepinizdeki mide bulantisi bende de var bugun agzimin tadi yok ve bas agrim var gece de kötü ruyalar gordum gene okuyup ufledigim halde korkutuyorlar anlamiyorum dogum yaklastikca da artiyor bu rüyalar ne yapmam gerek ya.
Aman Allah kolaylık versin bu halinle birde misafir mi ağırlayacaksın. Ben uzanıyorum sabahtan beri mide bulantisindan kahvalti bile yapamadım doğru düzgün mutfaga giresim gelmiyor hemen bir mide bulantısı geliyor. Bende yılanlar falan gördüm gece gece pek rüya gördüğüm soylenemez ama. Kabus gibi mi goruyorsun canım. Ayetel kürsi oku gece yatmadan korkuyorsan

Aman Allah kolaylık versin bu halinle birde misafir mi ağırlayacaksın. Ben uzanıyorum sabahtan beri mide bulantisindan kahvalti bile yapamadım doğru düzgün mutfaga giresim gelmiyor hemen bir mide bulantısı geliyor. Bende yılanlar falan gördüm gece gece pek rüya gördüğüm soylenemez ama. Kabus gibi mi goruyorsun canım. Ayetel kürsi oku gece yatmadan korkuyorsan
Okuyorum canm hepsini hatta esimi uyandiriyorum beni oku diyorum. Cok kötü seyler canm simdi burda anlatip diger hamileleri de korkutmayayim.

Günaydın anneler :anneadayı:

Geçmiş olsun canım. Beni de reflü sıkıştırıyor bu ara çok aşırı derecede. Valla ne yesem aynıyım. Doğumda rahatlayacağım ben başka çözümü yok biliyorum.

Bu sefer 40'a kadar beklemeyecek içime doğuyor. Çok erken de gelmeseler bari.
Duygusallık saçmalığı bana da geri geldi. Sabah eşimle çocuk sofrada az bişey atıştılar yemek yeme mevzusu üstüne, gittim banyo ağladım:işsiz:Salak saçma şeylere ağlama günleri geri dönüyor heralde son zamanlarda.
Ağlama sebebimiz aynı:D bizim kiz hicbirsey yemek istemiyor canim sıkıldı oturdum ağladım bende uzulunce kiyamadi hanim kiz yedi biseyler az keyfim yerine geldi.
Benim ilki de 40i beklemediği icin bundan da fazla bir beklentim yok ne kadar dursa iyi ama 38 i doldursun yeter

Back
X