• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hahay kadar benziyor bu erkekler birbirine:)) gecen kuzeni diyor hanginizde bebek anlayamadım diye. Adam yanımda değil göbek onden gidiyor. Ben düşünmüyorum kiloyu da esim diyor kilo aldim nasil verecem diye
Aynen cnm sanırım bizimle birlikte adamlarinda psikolojisi bozuluyor bu süreçte az kaldi yaza artik normal halimize doneriz kilo olarak.

Aynen öyle canim bende çiğ çiğ karnabahar yedim petibor bisküvi rezene cayi kestane salep bide 5lt su gozumun onune koyardim icebildigim kadar zorla zorla icerdim bakalim bunda neler yapicaz
Çığ karnibahar gaz yapmaz mi ?Valla bildigim bisey var insallah ise yarar 0 stres sütüm yetecekmi kaygisi ni olabildigince azaltip sutum yetiyor düşüncesi köydeki kadinin sütü hep.daha cok.olur derler araştırıp icigini ciciğini inceleyip aa sutum yetiyomu.yetmiyomu yok çocuk.bu ay kilo.almiş mi falan yapmiyor bebeler de gayet iyi tamam cok.da salmayiz ama bol uyku az stres bol su insallah bu dediklerimi başarabiliriz

Bende hamilelikte değil emzirirken almıştım kiloyu, Temmuz doğumlu kızım, tam ele avuca gelen dönem kışa denk gelmişti, yiyip içip evde oturuyodum mecburen küçük çocukla nasıl çıkıcaksın dışarıya. O yüzden bu sefer dikkat etmeye niyetliyim bakalım ama becerebilmek önemli olan, inşallah almam veririm yoksa yerleşti mi kilo eyvah.
Ayy valla nedir biz bu kadinlarin kilo derdi ilk gebeligimde 15 kilo aldım sadece 7 si gitti gerisi bana kalmisti tabi yukarsa da yazdıgim.gibi bol bol.yiyodum gece gunduz zaten kilolu hamile kaldiydim oldu mu bana 18 kilo artı neyse şu 7 yillik surecde verdim ve korudum kilomu o yasadiklarm tecrube oldu ve bunda temkinli gittim simdilik 5 bucuk kilodayim ama tartida gereginden fazla arti.gorunce moralim bozuluyor inşallah hepimiz fit anneler oluruz

Aynen canım zaten uzun zaman kortizonlu kremler kullandım öyle geçmişti allahtan çatlaklı kanamalı değil benimki. Zaten domates falan almıyorum canım hormonudur kış günü diye bişey bitiyor bişey başlıyor benim de şaka gibi
Canm hormonlar tepe taklar vücudunda neler oluyor neler denge kalmıyor maalesef. Benimde olmuştu hamileliğimin başında ama aşırı değildi troidlerim için Dr gittiğimde oda ben hamileye ilaç vermeye karşıyım cildiye ye git dedi ben randevu bulana kadar ellerin geçti :-)

@engteacher86 aman geçen hafta da ben ağlama krizine girdim resmen ne alaka bilmiyorum. Burada bi arkadaş daha yazmıştı ağlarken aklıma geldi hatta, engel olamadım kendime ya.

2 dk ağlamakla gözlerim kan çanağına döndü yalnız, aynadaki görüntüm şok etti beni:KK57:
Çok sık olmuyor ama bazen içimden gelince ağlıyorum, ağlamazsam şişiyorum sağa sola sarıyorum:KK53:

Kızlar zaman yaklaştıkça heyecan artıyor. Ama sanki bnde biraz doğum korkusu başladı :KK57: sizlerde de var mı ? bi de oturdum sezaryen doğum nasıl olur onu izledim :KK70:gerçekten kendime ne desem bilemedim.

Kendi bacağına sıkmak denir buna arkadaşım:silah:
Ben hayatta izleyemem, izlemem. Sezaryen olmayacağım halde izleyemiyorum. İyi cesaret sendeki:rapci:

Aynen canım zaten uzun zaman kortizonlu kremler kullandım öyle geçmişti allahtan çatlaklı kanamalı değil benimki. Zaten domates falan almıyorum canım hormonudur kış günü diye bişey bitiyor bişey başlıyor benim de şaka gibi

Coresatin pembe olanı sanırım kortizon içermiyordu. Atopik dermatit için çocuklara veriliyor. Acaba işini görür mü ki o krem:KK64:

Okuyorum canm hepsini hatta esimi uyandiriyorum beni oku diyorum. Cok kötü seyler canm simdi burda anlatip diger hamileleri de korkutmayayim.

Hormonlardan canım öyle rüyalar. Ne filmler çeviriyorum ben neredeyse her gece, tür genelde korku sineması. Bir gece bağırarak uyandım, sonra uyudum aynı rüyaya devam ettim, 2. ye uyandım uyudum aynı rüyaya devam ettim. Ama inan bana hormonlardan. ;)

Ayy valla nedir biz bu kadinlarin kilo derdi ilk gebeligimde 15 kilo aldım sadece 7 si gitti gerisi bana kalmisti tabi yukarsa da yazdıgim.gibi bol bol.yiyodum gece gunduz zaten kilolu hamile kaldiydim oldu mu bana 18 kilo artı neyse şu 7 yillik surecde verdim ve korudum kilomu o yasadiklarm tecrube oldu ve bunda temkinli gittim simdilik 5 bucuk kilodayim ama tartida gereginden fazla arti.gorunce moralim bozuluyor inşallah hepimiz fit anneler oluruz

Aman napalım bi zayıflama grubu yaparız Şubat anneleri, orda menü spor paylaşımı yapar veririz, hele bi doğsunlar da.

Allahım herkes 5-6 kilo almış, bize nooluyo acaba white_chocolate_mocha white_chocolate_mocha

Hormonlardan canım öyle rüyalar. Ne filmler çeviriyorum ben neredeyse her gece, tür genelde korku sineması. Bir gece bağırarak uyandım, sonra uyudum aynı rüyaya devam ettim, 2. ye uyandım uyudum aynı rüyaya devam ettim. Ama inan bana hormonlardan. :KK66:

Ay o ne öyle yaaa, uzun metraj film gibi.

İyi akşamlar kızlar bişey soracagım. Benim hamilelik ten baya önce egzamalarım vardı elimde ilaç kullandım kortizonlu kremler baya düzelmişti şu 3 4 gündür yine başladı çok kuruyor sürekli krem sürüyorum ama aynı hatır hatır nasırlı gibi oluyor benimki birde bunun için doktora gitmek istemiyorum başına gelen var mı doğal ne yapabilirim sürekli nemlendiyorum ama bana mısın demiyor :KK43:
sana esekten düşen olarak cevap veriyorum boş yere cildiyeye gitme dayanmaya çalış kortizon kullanmaman lazim diyor karnıma sürmek için hindistan cevizi yağı ve kakao yağını karistirmistim onu sürüyorum birde arkonun zeytinyagli kremi var o rahatlatıyor deterjanlardan uzak dur fazla sıcak suyla yıkanma ellerini bile çok sık yıkama yatmadan önce mutlaka krem yada yağ sur de yat sabaha kadar güzel etki eder disimizi sikmamiz lazim umarım bebislerde çıkmaz egzama biktim yıllardır

Ayyy yok yok çok şükür ama sabah 10’da aradı. Freddy’nin kabusu ya aramış sancın var mı diye soruyo kadın erken doğurmamı bekliyo resmen tövbe ya :))) telefonlarınıda açmıcam yakında kaşınıyo :)))
ooo telefonla arayıp sancı sormak nedir ya kendini asiyo valla her geçen gün

Sağol canım benim ❤️
Bende de sürekli oluyor idrar yolu enfeksiyonu. Bol su içiyorum, üşütmemeye çalışıyorum ama yine de oluyor. Vücudumuz normale göre daha yatkın oluyor sanırım canım. Son haftalarımız artık, inş sorunsuz atlatırız hepimiz.
Sana da geçmiş olsun canım inşallah tez atlatırız
Canım ya Allah korumuş. Çok geçmiş olsun. Sağlıcakla tamamlariz isallah hepimiz su son aylarımızı
Sağol canım amin inşallah
Gecmis olsun canm antibiyotik icince hem idrar hem faranjit gecer insallah. Kış bebegi olunca böyle oluyor ya ocak annelerini de takip ediyorum bazıları doguma hasta girdi resmen. Allah sifa versin tez zamanda sag salim bir kucagimiza alsaydik. Gerci sonrası da var biz bir sekilde iyilesiyoruz da bebekleri yeni dogdugunda mikroplardan korumak gerek su salgin zamani gelen gidenden bulasmasa bari.
Vallahi kışın çocuk doğurmakta zor hasta olmamaya çalıştıkça daha da çok olduk inşallah tez zamanda atlatırız
Canım yaa son bir ay olmasaydi iyiydi ama çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen ilaçlarını duzenli kullan umarım en kisa zamanda atlatirsin
Sağol canım aynen canım ya şu Ocak ayını da atlatsaydık iyiydi
Benim ağlama sebebim kızımın yememesi değil canım, onun için canımı sıkmıyorum artık. Sofrada gerginlik benim hassas olduğum bir nokta da ondan ağladım:işsiz:

Canım geçmiş olsun. Keşke ilacına başlayabilseydin bugün tahlilin yapılsaydı da. 2 gün beklemek ilerletecek.
Sağol canım tek kullanımlık şase verdiler bu gece onu içip yatıcam artık Pazartesi’ye son anda randevu buldum valla bol bol su ve yoğurt tüketmeye başladım inşallah enfeksiyon artmaz da kurtulurum daha geçen hafta lekelenme şikayetiyle gittiğimde tahlil yaptırmıştım temiz çıkmıştı şimdi nerden buldum bu enfeksiyonu anlamış değilim :işsiz:

Hormonlardan canım öyle rüyalar. Ne filmler çeviriyorum ben neredeyse her gece, tür genelde korku sineması. Bir gece bağırarak uyandım, sonra uyudum aynı rüyaya devam ettim, 2. ye uyandım uyudum aynı rüyaya devam ettim. Ama inan bana hormonlardan. :KK66:
Insallah cnm genelde hamilelerde olunca rahatliyorum valla herkeste var diye. Guzel ruya gormeyi ozledim

Hahay kadar benziyor bu erkekler birbirine:)) gecen kuzeni diyor hanginizde bebek anlayamadım diye. Adam yanımda değil göbek onden gidiyor. Ben düşünmüyorum kiloyu da esim diyor kilo aldim nasil verecem diye
Canm sekerimi ölçtüm az once yemekten 1 saat sonra 88 cikti. Hic bu kadar düşük cikmamisti anlamadim tuaf geldi.

Canm hormonlar tepe taklar vücudunda neler oluyor neler denge kalmıyor maalesef. Benimde olmuştu hamileliğimin başında ama aşırı değildi troidlerim için Dr gittiğimde oda ben hamileye ilaç vermeye karşıyım cildiye ye git dedi ben randevu bulana kadar ellerin geçti :-)
Valla çok değişti ya :) nasıl geçti peki canım kendiliğinden mi yoksa :)

Evet biz evde çoğunluk olduk iyice, allah ablasının gönlüne göre verdi şükür, şimdiden anne sonra da erkek kardeşimi doğuracaksın dimi diyo :bicak:

Sağlıkla gelsinler de bi gör sen, bütün arkadaşımın 3,5 aylık oğlunu sevdim allahım bi kahkahalar bi sebeklikler, ne uykusuzluk ne yorgunluk kalıyor işte onu görünce. Sağ Salim gelsin bi gör o günleri her güne ayrı şükrediyor insan.
Ayy maşallah cnm cimcimeye desene şimdiden birde erkek kardes planları hazırlamış :KK70:Rabbim o günleri hayirlisiyla nasip etsin cnm. O kadar duygusal cokuntuler yaşadım ki onu kucağıma aldığımda eminim ki mutluluktan aglayacagim.

sana esekten düşen olarak cevap veriyorum boş yere cildiyeye gitme dayanmaya çalış kortizon kullanmaman lazim diyor karnıma sürmek için hindistan cevizi yağı ve kakao yağını karistirmistim onu sürüyorum birde arkonun zeytinyagli kremi var o rahatlatıyor deterjanlardan uzak dur fazla sıcak suyla yıkanma ellerini bile çok sık yıkama yatmadan önce mutlaka krem yada yağ sur de yat sabaha kadar güzel etki eder disimizi sikmamiz lazim umarım bebislerde çıkmaz egzama biktim yıllardır
Ya demek sende çekiyosun senin ki nasıl kanayanlardan mı benim ki nasır gibi oluyor derisi kalınlaşıyor çok çirkin bi görüntü oluyor. Arkonun kremi var onu da süreyim yağları da aldırayım hem karnıma süreyim hem ellerime. Dediğin gibi kortizonlu krem kullanmadan geçmiyor zaten ayak parmaklarımda da başlamıştı onun için gideyim diyordum hamile kaldım artık doğumdan sonra gerçi emzirirken de kullanılmaz herhalde kortizonlu kremler dimi

Back
X