- 20 Aralık 2018
- 161
- 245
- 23
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Ben canım :) bugün başladım ilk iğneyeSlm aranıza yeni katılıyorum yarın inşallah ilk iğne ile başlıyorum benle başlayan varmı?
Değerim 64 çıktı çok şükür yğksek değil ama az da değil dimi inşallah cumartesi günü kat kat artmıs olurDeğerin kaç?
Maşallahhhhh güzel haberler peş peşe geliyooo.... darısı başımıza inşallahhhh :))HAMİLEYİMMM HAMİLEYİİMMM DELİRİCEM
Yaaa tüm mesajları okudum nasıl sevindim içim huzur dolu maşallah Canım Benim çok sevindim rabbim kucağına minişini almayı nasip eylesinDeğerim 64 çıktı çok şükür yğksek değil ama az da değil dimi inşallah cumartesi günü kat kat artmıs olur
Kuzum öncelikle hayırlı olsun :) benim de 5.gün embriyosu ama bana Tek konuldu senden tam 1 gün önce transferim yapılmıştı (12 Şubat ) açıkçası benim öyle bilinen bir belirtim olmadı mesela gögüslerimde hiç hassasiyet yok ama inanılmaz belim agrıyor Akıntım da öyle çok hafif var bugün 6.günümdü erken gebelik testiyle çıktı predictor 6 gün öncesi testi adı. evde şansıma varmış bi tane ama kaset testle çıkar mıydı sanmamMaşallah kızlar positifleri görünce dayanamadım size sorayım dedim.
Benimde bugün donmuş transferimin 5.günü (2 adet 5.gün embiryosu)idrar testi yaptım bişey cıkmadı.
Positif gören arkadaşlar sizde ne gibi belirtiler vardı ve en önemlisi akıntınız varmıydı.
Benim hiç akıntım yok kup kuruyum bu benim 8.denemem yine olmadı diye cok korkuyorum.
ALLAAAAAAAHHHHHAMİLEYİMMM HAMİLEYİİMMM DELİRİCEM
Merhabalar canım benim 3.gün emb. İdi hiç belirti aramadım ve kan testi gününe kadar idrar testi vs birsey yapmadan dua ve sabırla bekledim. O kadar hormon ilacı kullanıyoruz ki belirti aramamalıyız. Allah seninde gönlünü sevindirsin canım benim
Kuzum öncelikle hayırlı olsun :) benim de 5.gün embriyosu ama bana Tek konuldu senden tam 1 gün önce transferim yapılmıştı (12 Şubat ) açıkçası benim öyle bilinen bir belirtim olmadı mesela gögüslerimde hiç hassasiyet yok ama inanılmaz belim agrıyor Akıntım da öyle çok hafif var bugün 6.günümdü erken gebelik testiyle çıktı predictor 6 gün öncesi testi adı. evde şansıma varmış bi tane ama kaset testle çıkar mıydı sanmam
benimkide 28 cnm:)bende evde yapmicam
Tebrikler canımmm çok sevindimHAMİLEYİMMM HAMİLEYİİMMM DELİRİCEM
Opu nasıldı ağrın sızın oldu muAllah kucağına da almayı nasip etsin canım. Bende opu oldum çok heyecanlıyım stresliyim bana da du et hamilenin duası kabul olurmuş
Yaaa ne güzel bir haber buuu :) sağlıkla geçir hamileliğini :) sağlıkla al bebeğiniiHAMİLEYİMMM HAMİLEYİİMMM DELİRİCEM
Hayirli haberlerİnşallah güzel güzel emriyoların olur canım bol şanslar
Amin kuzum darısı başınıza inşallahhhYaaa ne güzel bir haber buuu :) sağlıkla geçir hamileliğini :) sağlıkla al bebeğiniiallahım çok güzel :)
YO YO GAYET İYİ DEĞERİN GÖZÜN AYDIN OLSUN ÇOK SEVİNDİM YA :)Değerim 64 çıktı çok şükür yğksek değil ama az da değil dimi inşallah cumartesi günü kat kat artmıs olur
Rabbim kolaylıklar nasip etsin inşaallah. Çok zorlu ve uzun bir süreç geçirmişsiniz. Allahım yardım etsin inşaallah güzel haberler alırsınız. Benimde belirtim olmadı, ama sadece 6. yada 7. günde yerleşme kanaması dedikleri olay sanırım başıma geldi. Yani sadece akıntı hafif sarımsı ve pudrapembemsi bi hal aldı ertesi gün öğlene kadar sürdü. O zaman hissettim hamile olduğumu. Ama ben 5. 6. 8 . günlerde normal kaset test aldım çok erken çıktı 5. gün testinde geç çıktı ama 20 dk sonra falan :) diğerlerinde ilk 2 dakikada çıktı çift çizgi. Ben tutunmayı kolaylaştıran yiyecekler içerisinde kabak çekirdeği ıspanak kivi avokado havuç suyu ve bol su içtim. Hepsinin yüzü suyu hürmetine Rabbim güzel haber nasip etti şükürler olsun. Darısı başınıza inşaallahAmin canım inşallah.
Sağol canım seninkidr hayırlı olsun,Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Benim yaptığımda erken testlerdendi bugün yapmıştım 5.gün.
İnşallah benimkide 6.günde çıkar testim,beklemek cok zor bu benim son şansımdı.
Hele biz nasıl sevindik eve nasıl geldiğimizi bilemedik Allahım kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah bu arada ben test sonucumu hastaneye gönderdim aradılar iki gin snra aynı saate aynı hastanede tekrarlansın diyolar eşim 4 12 bn 7bucukta eve gidiyorum hastane uzak nasıl yaptırabilirim onu düşünüyorumYO YO GAYET İYİ DEĞERİN GÖZÜN AYDIN OLSUN ÇOK SEVİNDİM YA :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?