2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Değerim 64 çıktı çok şükür yğksek değil ama az da değil dimi inşallah cumartesi günü kat kat artmıs olur
Yaaa tüm mesajları okudum nasıl sevindim içim huzur dolu maşallah Canım Benim çok sevindim rabbim kucağına minişini almayı nasip eylesin

Kuzum öncelikle hayırlı olsun :) benim de 5.gün embriyosu ama bana Tek konuldu senden tam 1 gün önce transferim yapılmıştı (12 Şubat ) açıkçası benim öyle bilinen bir belirtim olmadı mesela gögüslerimde hiç hassasiyet yok ama inanılmaz belim agrıyor Akıntım da öyle çok hafif var bugün 6.günümdü erken gebelik testiyle çıktı predictor 6 gün öncesi testi adı. evde şansıma varmış bi tane ama kaset testle çıkar mıydı sanmam

fgn akman canım yakardım acıkmıştı da eşimle dışarı çıktık yeni girdim bu ne güzel haber yaa gelir gelmez açtım senin haber için maşAllah değerin güzel hiçte düşük değil merak etme hayırlısıyla katlanarak artar inşAllah. Ohhh misss ne müjdeli bir gün oldu böyle bizde müjdeleyenlerden oluruz ünşAllah

Ben kadar bereketli bi sayfa arkadaşlar.ne güzel herkes pozitif haber almış. Darısı biz transfer olacakların başına. Bütün hamile arkadaşları tebrik ediyorum.sağlıkla mutlulukla kucağınıza da almak nasip olsun inşallah

Amin canım inşallah.

Sağol canım seninkidr hayırlı olsun,Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Benim yaptığımda erken testlerdendi bugün yapmıştım 5.gün.
İnşallah benimkide 6.günde çıkar testim,beklemek cok zor bu benim son şansımdı.

Kızlar hepinizden Allah razı olsun Allahım inşallah hepinize bu duyguyu tattırır şu anda var ya 32 dişim resmen sabah iş var sevinçten uyuyamıyorm o kadar mutluyum Allahım hepinize nasip etsin tez zamanda hayırlısyla transferden sonra yemenize içmenize cok dikkt edin tutunmayı kolaylaştıran şeyler yiyin bn bunun cok faydasını gördüğümü düşünüyorum

Rabbim kolaylıklar nasip etsin inşaallah. Çok zorlu ve uzun bir süreç geçirmişsiniz. Allahım yardım etsin inşaallah güzel haberler alırsınız. Benimde belirtim olmadı, ama sadece 6. yada 7. günde yerleşme kanaması dedikleri olay sanırım başıma geldi. Yani sadece akıntı hafif sarımsı ve pudrapembemsi bi hal aldı ertesi gün öğlene kadar sürdü. O zaman hissettim hamile olduğumu. Ama ben 5. 6. 8 . günlerde normal kaset test aldım çok erken çıktı 5. gün testinde geç çıktı ama 20 dk sonra falan :) diğerlerinde ilk 2 dakikada çıktı çift çizgi. Ben tutunmayı kolaylaştıran yiyecekler içerisinde kabak çekirdeği ıspanak kivi avokado havuç suyu ve bol su içtim. Hepsinin yüzü suyu hürmetine Rabbim güzel haber nasip etti şükürler olsun. Darısı başınıza inşaallah

YO YO GAYET İYİ DEĞERİN GÖZÜN AYDIN OLSUN ÇOK SEVİNDİM YA :)
Hele biz nasıl sevindik eve nasıl geldiğimizi bilemedik Allahım kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah bu arada ben test sonucumu hastaneye gönderdim aradılar iki gin snra aynı saate aynı hastanede tekrarlansın diyolar eşim 4 12 bn 7bucukta eve gidiyorum hastane uzak nasıl yaptırabilirim onu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…