- 19 Ocak 2018
- 422
- 623
- 53
- 36
- Konu Sahibi cocukoloji
-
okadar da aynı saatte olmasada olur bence. bikaç saat oynaması sorun değil kuzum. Merkeze gidemem vs diyodun sanırım uzak sana. Eşin geldikten sonra gitseniz kan verseniz hemen dönseniz, sonucu mail atmazlar mı? yada sonucu başka bir gün gidip alsanız falan? Yani katlanıp katlanmadığını görmek istiyorlar anlıyorum ama yinede gidemeyebilirsin o süredede dua edersin cumartesi falan birdaha yaparsın ozaman zaten belli olur katlanıp katlanmadığı nolucak ki ?Hele biz nasıl sevindik eve nasıl geldiğimizi bilemedik Allahım kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah bu arada ben test sonucumu hastaneye gönderdim aradılar iki gin snra aynı saate aynı hastanede tekrarlansın diyolar eşim 4 12 bn 7bucukta eve gidiyorum hastane uzak nasıl yaptırabilirim onu düşünüyorum
Opu nasıldı ağrın sızın oldu mu
çok geçmiş olsun canım Allahım kolaylıklar nasip etsin güzel haberler gelsin inşaallah.Dün oldum biraz ağrım vardı. Adet sancısı gibi hatta biraz daha fazla. Anestezi bu sefer beni baya sersemleştirdi. Bu gün çok çok az canım
Hayırlı olsun inşallahBen canım :) bugün başladım ilk iğneye
çok geçmiş olsun canım Allahım kolaylıklar nasip etsin güzel haberler gelsin inşaallah.
bende de çok yumurta toplanmıştı ama sadece 11 tanesi işleme tabi tutulabildi kuzum içini ferah tut senMoralim bozuk çok 8 yumurta toplanmıştı 5 işleme alınmış sadece 3 tanesi gelişim göstermişİlk günden 2 kayıp var korkuyorum çok
benim eşim azospermiydi. Amelyatla sperm buldular ki bulunamama ihtimali % 80 di. ekim ayında amelyat oldu bulundu şükür benimde ekim ayında yumurtalarım aynı gün toplandı. 16 falan yumurtam vardı 10 tanesi işlem görebildi. 2 tane iyi kalitede transfer edilmişti taze transfer ekim ayında, ama olmadı nasip değilmiş. Sonra bu ay dondurulmuş transferim oldu 9 şubatta şimdi de hamileyim çok şükür inşaallah değerlerim katlanır. Ben rahim dinlendirme olayını doğru buluyorum. Çünkü yumurta toplamada bişekilde yorgun oluyor vücut. Tabiki o şekildede çok transferden olumlu yanıt geliyor ama ben böyle düşünseydim ekim ayında transfer olmak istemezdim eğer ki sabredebilseydim :)Teşekkür ediyorum canım benim sana sıralı sorularım var
kaç yumurtan toplandı kaçı döllendi. Kaçıncı gün embriyosuydu ve donduruldu mu ben çok korkuyorum
Maaşallah, kaçıncı gün embriyosuydu bu 2. si?benim eşim azospermiydi. Amelyatla sperm buldular ki bulunamama ihtimali % 80 di. ekim ayında amelyat oldu bulundu şükür benimde ekim ayında yumurtalarım aynı gün toplandı. 16 falan yumurtam vardı 10 tanesi işlem görebildi. 2 tane iyi kalitede transfer edilmişti taze transfer ekim ayında, ama olmadı nasip değilmiş. Sonra bu ay dondurulmuş transferim oldu 9 şubatta şimdi de hamileyim çok şükür inşaallah değerlerim katlanır. Ben rahim dinlendirme olayını doğru buluyorum. Çünkü yumurta toplamada bişekilde yorgun oluyor vücut. Tabiki o şekildede çok transferden olumlu yanıt geliyor ama ben böyle düşünseydim ekim ayında transfer olmak istemezdim eğer ki sabredebilseydim :)
dondurulmuş tüm embriyolarım 5. güne giden embriyolardı canım. çift embriyo transferim oldu 9. gün kan testi 279 çıktı. yüksekçi çok bilemedim yüksek olması iyimi onuda bilemedim ama böyle.Maaşallah, kaçıncı gün embriyosuydu bu 2. si?
Eşşmle konustuk zaten ben yarın akşam gidicem kan vericem kayınpederim gelicek almaya merkeze biraz uzagız iştende gec cıkıyorum eşimde arabayla yanlz cıkmama izin vermiyookadar da aynı saatte olmasada olur bence. bikaç saat oynaması sorun değil kuzum. Merkeze gidemem vs diyodun sanırım uzak sana. Eşin geldikten sonra gitseniz kan verseniz hemen dönseniz, sonucu mail atmazlar mı? yada sonucu başka bir gün gidip alsanız falan? Yani katlanıp katlanmadığını görmek istiyorlar anlıyorum ama yinede gidemeyebilirsin o süredede dua edersin cumartesi falan birdaha yaparsın ozaman zaten belli olur katlanıp katlanmadığı nolucak ki ?
Neden aşılama için bu kadar ısrarcı oldu acaba, vardır mutlaka bir bildiği gerçi ama, Allahım kolaylıklar nasip etsin inşaallah.Benim 4. Aşılama da negatif doktorum birdahaki adete tüp için çağırdı, gideceğiz bakalım.
Canım ilkini özel bir merkezde yaptırdım iğneliydi ama çok pahalı olmasına rağmen yeterince ilgili değillerdi sonra, devlet hastanesine geçtim orası 3 kere hap akabinden 2 kere iğne denemeyi mecbur tutuyorlar tüp için. 2 kere hap denedim ama benim vakit kısıtlı. Sadece kışın deneyebiliyorum havaların ısınmasıyla çiftliğe geçiyorum arıcılık yapıyoruz biz. Bu site sayesinde bir hocada karar kıldım ona geçtim. O da raporun çıkabilmesi için 2 iğneli şart dedi bir kere daha iğneli deneyelim kaybımız olmaz ilk tüp tutmazsa diğer tüp için raporlu olması daha iyi olur dedi. O yüzden macera uzadı. O uzadıkça ben kısaldım tabi biraz iyice darlandım.Neden aşılama için bu kadar ısrarcı oldu acaba, vardır mutlaka bir bildiği gerçi ama, Allahım kolaylıklar nasip etsin inşaallah.
Ay, belki ikisi birden tutunmuştur. Ben fazla anlamıyorum test sonucunun oranlarından ama.. çok garantili hissi veriyor 279 :)dondurulmuş tüm embriyolarım 5. güne giden embriyolardı canım. çift embriyo transferim oldu 9. gün kan testi 279 çıktı. yüksekçi çok bilemedim yüksek olması iyimi onuda bilemedim ama böyle.
Bir dahaki adetle başlıyorsun yine canım, yeni bir umut.. hiç sıkma canını.Benim 4. Aşılama da negatif doktorum birdahaki adete tüp için çağırdı, gideceğiz bakalım.
anladım olsun Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur hep böyle düşünürüm. Sende içini ferah ve güzel tut. İnşaallah sende mart annesi olursun :) yazada çiftliğe kafan rahat geçersin :)Canım ilkini özel bir merkezde yaptırdım iğneliydi ama çok pahalı olmasına rağmen yeterince ilgili değillerdi sonra, devlet hastanesine geçtim orası 3 kere hap akabinden 2 kere iğne denemeyi mecbur tutuyorlar tüp için. 2 kere hap denedim ama benim vakit kısıtlı. Sadece kışın deneyebiliyorum havaların ısınmasıyla çiftliğe geçiyorum arıcılık yapıyoruz biz. Bu site sayesinde bir hocada karar kıldım ona geçtim. O da raporun çıkabilmesi için 2 iğneli şart dedi bir kere daha iğneli deneyelim kaybımız olmaz ilk tüp tutmazsa diğer tüp için raporlu olması daha iyi olur dedi. O yüzden macera uzadı. O uzadıkça ben kısaldım tabi biraz iyice darlandım.
:) belkide :) bakalım yarın kaç çıkacak sonucum :) Hayırlısı olsun hakkımızda inşaallah.Ay, belki ikisi birden tutunmuştur. Ben fazla anlamıyorum test sonucunun oranlarından ama.. çok garantili hissi veriyor 279 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?