2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Aynen o şişkinlik çok rahatsız ediyor,kıyafetin bel kısmı iğne yerlerine gelince acıyor artık,inşallah gönlümüzce olur herşey çok zormuş hem de çok
O farkında olmadığım kasık şişkinliği doğruymuş, dün söylemesi ayıp eşimle biraz yakınlaştıl kasıklarım da dolgunluk ağrı hissettim, hala da bi hissiyat kaldı opudan birkaç gün öncesinde cinsel ilişki istemiyor
Aynen o şişkinlik çok rahatsız ediyor,kıyafetin bel kısmı iğne yerlerine gelince acıyor artık,inşallah gönlümüzce olur herşey çok zormuş hem de çok
canım kasıklarımda bahsettiğin şişkinlik varmış da ben farkında değilmişim , bu hafta cinsel ilişkide karnımda kasıklarımda ağrı olmuştu dün jetonum düştü meğerse ondanmış, o yüzden opudan 2-3 gün önce ilişkiyi bırakmak daha doğruymuş, hemşire dünden sonra eşime cinsel perhiz vermişti ama ben sperm kalitesi ve hamile kalma ihtimaline yormuştum, benim gibi bilmeyenlere gelsin yumurtalar da zorlanıyor, benim iğne yerlerimde çok şükür morarma ağrı olmadı sonrasında, iğne sonrası ellememek ovmamak lazımmış

Haklısın canım kendi hayatımdan da biliyorum irdeledikçe işler ters gidiyor hep, bilmemek en güzeli dediğin gibi ama ah şu internet olmasa hem kızyorum kendime okumayacağım doktorum zaten en iyisini biliyor diye hem dayanamıyorum ve dayanamadım araştırdım yine, az yumurtası olanlarda riske girmemek için 5.günü beklemek istemeyebiliyorlarmış bakalım nasip kısmet gerisi...

Yani ağrı değil
canım yumurta takip sürecinde ilişkide bulunmamak gerekiyor,bana bir kağıt vermişlerdi orda yazıyor aman dikkat et

Bugun cetrotide başladık yarın ikinci kontrolum var çok sabırsızım hngi güne gelir acaba opu
Bende bugün 3. Cetrotide kullanacağım,yarın tekrar kontrolüm var doktor salı çarşamba opu dedi.Ama kişiye göre değişiyor.Benim bugün yumurtalar 14_ 16mm civarıydı opuya kadar muhtemelen 22m olur herhalde

Benim perşembe baktığında 9-10mm dedi hzlı buyuyolar gibime geldi taze olabilir dedi ne zamana dck opuyu acaba yarın bnce söyler bşy sbh gdcm kontrole

Benim perşembe baktığında 9-10mm dedi hzlı buyuyolar gibime geldi taze olabilir dedi ne zamana dck opuyu acaba yarın bnce söyler bşy sbh gdcm kontrole
Benimde salı günü baktığında 10 mm civarıydı.ilaçların8. Günü yumurtalar çatlamasın diye cetrotide veriyorlar sana da yarın söylerler herhalde.

Ben adetin 4.günü gonalfa başladım, adetin 19. gününde de opum olacak, hepimiz bol yumurtalı opular geçirelim inşallah tez zamanda, cetrotide neden oluyorsunuz ben hiç kullanmadım
Bugün iğnelerde 3.günün mü yani? Kaç yumoş oluşmuş bşy söylediler mi

Bugün iğnelerde 3.günün mü yani? Kaç yumoş oluşmuş bşy söylediler mi
Yok canım ben epeeeydir iğne oluyorum, 27 ocakta 10mg lucrine başladım, sonra 7 şubatta adet oldum 10şubatte lucrini 5mg düşürüp gonalf eklendi, yarın çatlatma iğnemi ve son iğnelerimi olacağım, pazartesi de opu inşallah, en son 6 yumoşum vardı doktor çok iyi dedi gazladı beni moral olsun diye ama çok da iyi bi sayı değil anladığm kadarıyla, kaliteli olsunlar döllensinler inşallah da üçe beşe bakmıyorum artık

Bende 11 şubatta başladım iğnelere hemen hemen aynı süreçteyiz.Şimdilik geçmiş olsun kurtuluyorsun iğnelerden sayıya takılma gerçekten kaliteli olsun 1 tanesi bile yetiyor zaten Bide bişey sormak istiyorum arada akıntı oluyor mu,bende 2 kere oldu da korkuyorum çatlıyor mu diye yumoşlar

Ç
Evet aynı zamanlarda da hamile oluruz inşallah, çok şükür hemşire pazar günü iğne yok deyince nasıl mutlu oldum ama pazartesiden sonra hangi ilaçlar iğneler gelecek acaba diye de düşünmeden edemiyorumbir haftadır benim de akıntım çok su gibi, göğüslerim de dolgunlaştı, ilaçlardandır diye çok takılmadım ben

İlaçlardandır rahim kendini hazırlıyordur enseyi karartacak bir durum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…