2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

1 gün 1 gündürama transferden sonra ki iğneler daha kötü diyorlar valla benim isyan bayrağını çekesim var. Doktor yapsın transferi ilaç milaç kullanmadan ne olursa ,bakalım teklifime doktor ne diyecek

1 gün 1 gündürama transferden sonra ki iğneler daha kötü diyorlar valla benim isyan bayrağını çekesim var. Doktor yapsın transferi ilaç milaç kullanmadan ne olursa ,bakalım teklifime doktor ne diyecek
Doktor bana bugün ani hareket vs yapma hareketlerini kısıtla dedi de o yüzden korktum.Sonra çatlarsa herşey başa döner dedi

Evet iğneler fitiller jeller haplar... transer sonrası baya bir ilacımız olacak galiba , yumurtalar toplansın döllensin tutunsun da inşallah tek derdimiz ilaçlar olsun yazın tahlillerimi herşeyimi yaptırıp tüp bebeğe başlayacakken son anda vazgeçmiştim 6 ayın üzerine verilmiş bi karar olunca süreci herşeyiyle kabullendim iğnelerime de alıştım, her gün daha acıtarak yapmayı da öğrendim, soğuk zincir olunca akşama nerde olurum telaşıma da alıştım, bu polyanacılıkla tamamlamam lazım süreci yoksa gerçekten yıpratıcı canım haklısın, ben bir düşük iki dış gebelik geçirdim kaybetmenin acısıyla doktor kapılarında beklemek daha zor inan, şimdi en azından güzel bir şeyler için uğraşıyoruz uğraşabiliyoruz, olumlu yanlarına bakalım güzel olacak inşallah hersey

Ben adetin 4.günü gonalfa başladım, adetin 19. gününde de opum olacak, hepimiz bol yumurtalı opular geçirelim inşallah tez zamanda, cetrotide neden oluyorsunuz ben hiç kullanmadım
Ben 2. Günümde başladım gonal f 300le cetrotide oluşan yumurtalar çatlamasın dye kullanılıyo biz istediğimiz zaman çatlasın amaç o

Ben 2. Günümde başladım gonal f 300le cetrotide oluşan yumurtalar çatlamasın dye kullanılıyo biz istediğimiz zaman çatlasın amaç o
Anladığım kadarıyla lucrinin eşdeğeri o zaman canım, ben de kullanıyormuşum sağolasın bilgi için, senin 300mgla kaç yumoş oldu ben de 300mg vuruluyorum, 3 kere doğal yolla hamile kalınca açıkcası daha az hormon alırım sanmıştım ama yüksek dozla gidiyoruz galiba, 7 kutu gonalf kullanmış oluyorum yarınla birlikte allahtan kızkardeşim eczacı

İlk kontrolde sağ 8 sol 5 dedi aslında amh fln da iyi benim bi problemim yok şükür doz bana yüksek gelmişti bu seferde yuksek doza 13 tane az gbi geldi kafam karışık. 3 kere kalmışsın ne güzek benim bi düşüğüm bile yok kalamıyorum ben belki de

Çok yoruldum artık 4 yıldır bazen okuyorum 10-15 yil deneyenler var yine nankör olmak istemiyorum ama sanki hiç anne olamayacak gibi hissediyorum kendimi
Bende öyle canım 3 yıl olck nerdeyse üzülüyo insan ama denemek lazım istemek lazım çok istemek

Bende öyle canım 3 yıl olck nerdeyse üzülüyo insan ama denemek lazım istemek lazım çok istemek
Tedbir bizden takdir Rabbimden. Şu mubarek günler hatrina rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bı evlat nasip etsin o kokuyu o heyecani anneligi yasayalim hep birlikte. Çok istiyorum ama çok istemekten de korkuyorum artık demek ki olmuyorsa vardir bir sebebi diyorum taakii biri hamile mujdesi verip yada çocuklu biyere ziyarete gidene kadar. Sonu tabiki de hüsran

Dogru söylüyorsun. Benim iki kimyasal gebelik birde tam oluşamayan gebelik sonrası düşükten sonra bidaha hic olmadı okadar doktora gittim sebebi bile yok daha erken diyorlar yaş nerdeyse 31 5-6 yıllık evliyim 4 yildir olmuyor biride arastirmiyor sebebini baştan savmak için daha erken diyip gönderiyorlar anlamadim

İyiki dozu arttır
Maşallah yumurta sayın gayet güzel canım amaç mümkün olduğunca çok yumurta elde etmek olduğu için dozu yüksek tutuyorlar herhalde, ben ilk 225le başladım sayı az olunca 300e çıktık, iyi ki çıkmışız dedi doktorum, çok yumurtam olur da ohs olur muyum diye korkarken 6da kaldım hayırlısı, hamile kalabilmek ilk zamanlar bir teselli olsa da hala kucağın boş kalınca kaybettiklerinin acısıyla daha zor geliyor, dış gebelik düşükten beter zaten hiç girmiyorum, senin hiç düşüğün bir sıkıntın olmadan bir seferde olsun inşallah canım

Aynı karışık duyguları hepimiz yaşıyoruz malesef ama rabbim belki tüp bebeği vesile kılacaktır, çabamızı görmek istiyordur diye niyetlendim başladım ben, aylardır yerimda sayıyor gibi hissediyordum, ne kaybederim ki dedim... olmaması ihtimalinin düşüncesi bile çok zor ama her ay umutlanıp beklemek de zor, tabi ki vakti saati var ama üç düşüğün araştırmalık, doktorluk bir kısmı da olmalı, rabbim ehil, seni motive edecek bir doktor çıkarsın karşına inşallah, senin de dediğin gibi tedbir bizden takdir allahtan

Bende çok korktum ohssden de doktor hersey guzel dedi. Günaydın bu arada inşallah hepimizin güzel sonuçlanır.. inşallah isteyen herkese versin rabbim

Merhaba bende senle aynı durumdayım 31 yaşımdayım 5 yıllık evliyim ve iki kez kimyasal gebelik geçirdim artk tedavi de kimse birsey demiyor Dr lar bende tüp bebek yaptırıyorum artk rabbim ne derse biz elimizden geleni yapalım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…