- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.141
Ben de öyle düşündüm çünkü çatlamadaki gibi bi akıntı değil, su gibi bir anda geliyorİlaçlardandır rahim kendini hazırlıyordur enseyi karartacak bir durum değil
1 gün 1 gündürama transferden sonra ki iğneler daha kötü diyorlar valla benim isyan bayrağını çekesim var. Doktor yapsın transferi ilaç milaç kullanmadan ne olursa ,bakalım teklifime doktor ne diyecekÇ
Evet aynı zamanlarda da hamile oluruz inşallah, çok şükür hemşire pazar günü iğne yok deyince nasıl mutlu oldum ama pazartesiden sonra hangi ilaçlar iğneler gelecek acaba diye de düşünmeden edemiyorumbir haftadır benim de akıntım çok su gibi, göğüslerim de dolgunlaştı, ilaçlardandır diye çok takılmadım ben
Doktor bana bugün ani hareket vs yapma hareketlerini kısıtla dedi de o yüzden korktum.Sonra çatlarsa herşey başa döner dedi1 gün 1 gündürama transferden sonra ki iğneler daha kötü diyorlar valla benim isyan bayrağını çekesim var. Doktor yapsın transferi ilaç milaç kullanmadan ne olursa ,bakalım teklifime doktor ne diyecek
Evet iğneler fitiller jeller haplar... transer sonrası baya bir ilacımız olacak galiba , yumurtalar toplansın döllensin tutunsun da inşallah tek derdimiz ilaçlar olsun1 gün 1 gündürama transferden sonra ki iğneler daha kötü diyorlar valla benim isyan bayrağını çekesim var. Doktor yapsın transferi ilaç milaç kullanmadan ne olursa ,bakalım teklifime doktor ne diyecek
Ben 2. Günümde başladım gonal f 300le cetrotide oluşan yumurtalar çatlamasın dye kullanılıyo biz istediğimiz zaman çatlasın amaç oBen adetin 4.günü gonalfa başladım, adetin 19. gününde de opum olacak, hepimiz bol yumurtalı opular geçirelim inşallah tez zamanda, cetrotide neden oluyorsunuz ben hiç kullanmadım
Bilmek mi iyi bilmemek mi bilemedim canım bana hiç öyle şeyler söylemediler, kaç tane yumoşun olmuş çoksa ondan mı dediler acaba, nerede yaptırıyorsun tüp bebeğiDoktor bana bugün ani hareket vs yapma hareketlerini kısıtla dedi de o yüzden korktum.Sonra çatlarsa herşey başa döner dedi
Anladığım kadarıyla lucrinin eşdeğeri o zaman canım, ben de kullanıyormuşum sağolasın bilgi için, senin 300mgla kaç yumoş oldu ben de 300mg vuruluyorum, 3 kere doğal yolla hamile kalınca açıkcası daha az hormon alırım sanmıştım ama yüksek dozla gidiyoruz galiba, 7 kutu gonalf kullanmış oluyorum yarınla birlikte allahtan kızkardeşim eczacıBen 2. Günümde başladım gonal f 300le cetrotide oluşan yumurtalar çatlamasın dye kullanılıyo biz istediğimiz zaman çatlasın amaç o
Canım yaş geçiyo bende korkuyorum ama işin ya tutarsa kısmı çok güzelBende dusunudüşün ama tutmaz diye korkuyorum
Çok yoruldum artık 4 yıldır bazen okuyorum 10-15 yil deneyenler var yine nankör olmak istemiyorum ama sanki hiç anne olamayacak gibi hissediyorum kendimiCanım yaş geçiyo bende korkuyorum ama işin ya tutarsa kısmı çok güzel
Bende öyle canım 3 yıl olck nerdeyse üzülüyo insan ama denemek lazım istemek lazım çok istemekÇok yoruldum artık 4 yıldır bazen okuyorum 10-15 yil deneyenler var yine nankör olmak istemiyorum ama sanki hiç anne olamayacak gibi hissediyorum kendimi
Tedbir bizden takdir Rabbimden. Şu mubarek günler hatrina rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bı evlat nasip etsin o kokuyu o heyecani anneligi yasayalim hep birlikte. Çok istiyorum ama çok istemekten de korkuyorum artık demek ki olmuyorsa vardir bir sebebi diyorum taakii biri hamile mujdesi verip yada çocuklu biyere ziyarete gidene kadar. Sonu tabiki de hüsranBende öyle canım 3 yıl olck nerdeyse üzülüyo insan ama denemek lazım istemek lazım çok istemek
Tedbir bizden takdir Rabbimden. Şu mubarek günler hatrina rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bı evlat nasip etsin o kokuyu o heyecani anneligi yasayalim hep birlikte. Çok istiyorum ama çok istemekten de korkuyorum artık demek ki olmuyorsa vardir bir sebebi diyorum taakii biri hamile mujdesi verip yada çocuklu biyere ziyarete gidene kadar. Sonu tabiki
herşeyin ilk başı ümit etmek sonra rabbime sığınmak. Bende öyle düşünüyodum olmuyosa olmaması gerek demekki diye olur mu hiç bana sağlam vucut veriyo sonradan bozuluyo yaşam şartları herşey etkiliyo vucudunu bizim gördüğümüz tedavi kolaylaştırıyo sadece öyle düşün.Tedbir bizden takdir Rabbimden. Şu mubarek günler hatrina rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bı evlat nasip etsin o kokuyu o heyecani anneligi yasayalim hep birlikte. Çok istiyorum ama çok istemekten de korkuyorum artık demek ki olmuyorsa vardir bir sebebi diyorum taakii biri hamile mujdesi verip yada çocuklu biyere ziyarete gidene kadar. Sonu tabiki de hüsran
İyiki dozu arttırİlk kontrolde sağ 8 sol 5 dedi aslında amh fln da iyi benim bi problemim yok şükür doz bana yüksek gelmişti bu seferde yuksek doza 13 tane az gbi geldi kafam karışık. 3 kere kalmışsın ne güzek benim bi düşüğüm bile yok kalamıyorum ben belki de
Maşallah yumurta sayın gayet güzel canım amaç mümkün olduğunca çok yumurta elde etmek olduğu için dozu yüksek tutuyorlar herhalde, ben ilk 225le başladım sayı az olunca 300e çıktık, iyi ki çıkmışız dedi doktorum, çok yumurtam olur da ohs olur muyum diye korkarken 6da kaldım hayırlısı, hamile kalabilmek ilk zamanlar bir teselli olsa da hala kucağın boş kalınca kaybettiklerinin acısıyla daha zor geliyor, dış gebelik düşükten beter zaten hiç girmiyorum, senin hiç düşüğün bir sıkıntın olmadan bir seferde olsun inşallah canımİlk kontrolde sağ 8 sol 5 dedi aslında amh fln da iyi benim bi problemim yok şükür doz bana yüksek gelmişti bu seferde yuksek doza 13 tane az gbi geldi kafam karışık. 3 kere kalmışsın ne güzek benim bi düşüğüm bile yok kalamıyorum ben belki de
Aynı karışık duyguları hepimiz yaşıyoruz malesef ama rabbim belki tüp bebeği vesile kılacaktır, çabamızı görmek istiyordur diye niyetlendim başladım ben, aylardır yerimda sayıyor gibi hissediyordum, ne kaybederim ki dedim... olmaması ihtimalinin düşüncesi bile çok zor ama her ay umutlanıp beklemek de zor, tabi ki vakti saati var ama üç düşüğün araştırmalık, doktorluk bir kısmı da olmalı, rabbim ehil, seni motive edecek bir doktor çıkarsın karşına inşallah, senin de dediğin gibi tedbir bizden takdir allahtanTedbir bizden takdir Rabbimden. Şu mubarek günler hatrina rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bı evlat nasip etsin o kokuyu o heyecani anneligi yasayalim hep birlikte. Çok istiyorum ama çok istemekten de korkuyorum artık demek ki olmuyorsa vardir bir sebebi diyorum taakii biri hamile mujdesi verip yada çocuklu biyere ziyarete gidene kadar. Sonu tabiki de hüsran
Bende çok korktum ohssden de doktor hersey guzel dedi. Günaydın bu arada inşallah hepimizin güzel sonuçlanır.. inşallah isteyen herkese versin rabbimİyiki dozu arttır
Maşallah yumurta sayın gayet güzel canım amaç mümkün olduğunca çok yumurta elde etmek olduğu için dozu yüksek tutuyorlar herhalde, ben ilk 225le başladım sayı az olunca 300e çıktık, iyi ki çıkmışız dedi doktorum, çok yumurtam olur da ohs olur muyum diye korkarken 6da kaldım hayırlısı, hamile kalabilmek ilk zamanlar bir teselli olsa da hala kucağın boş kalınca kaybettiklerinin acısıyla daha zor geliyor, dış gebelik düşükten beter zaten hiç girmiyorum, senin hiç düşüğün bir sıkıntın olmadan bir seferde olsun inşallah canım
Merhaba bende senle aynı durumdayım 31 yaşımdayım 5 yıllık evliyim ve iki kez kimyasal gebelik geçirdim artk tedavi de kimse birsey demiyor Dr lar bende tüp bebek yaptırıyorum artk rabbim ne derse biz elimizden geleni yapalım daDogru söylüyorsun. Benim iki kimyasal gebelik birde tam oluşamayan gebelik sonrası düşükten sonra bidaha hic olmadı okadar doktora gittim sebebi bile yok daha erken diyorlar yaş nerdeyse 31 5-6 yıllık evliyim 4 yildir olmuyor biride arastirmiyor sebebini baştan savmak için daha erken diyip gönderiyorlar anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?