2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Canım doktorlar araştrmaz bn eşime baktrdım sayı düşük varikosel derken oyalandk ona rağmen aşılamam bile yok benim uğraşmıyolar yok biraz kilo ver yok biri pko diyo diğeri yok diyo hiç çocuk tedavisi görmeden tüp bebek raporu aldım direk başladık tedaviye yoksa zordu işim

Kızlar merhaba bende başladım Rabbım ınslalah her isteyene hayırlı evlat verir ilk gittik iğneler verdi pazartesi kontrolüm var aceba kaç gün surecek bu aşama birde yarın doğum günüm ınslalah busene en büyük hediyemi verir Rabbım hayırlıca...

Senin bünyene bağlı canım 2 hafta içinde işlemler biter buyuk ihtimal bnm döngüm kısa mesela az önce kontrolum vardı salı çarşamba duruma göre çatlatma iğnemizi yapıcaz dedi. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Doğum günü hediyen gelir inş senin de

İnsallah canım ya Rabbım boş bırakmasın evimizi kucağımıza İndallah

Bilmek mi iyi bilmemek mi bilemedim canım bana hiç öyle şeyler söylemediler, kaç tane yumoşun olmuş çoksa ondan mı dediler acaba, nerede yaptırıyorsun tüp bebeği
Bahçeci fulyada bugün 11.günüm şimdi kontrolden geldim.Doktorcuğum şekerim söylemedi kaç tane diye,ilk gittiğimde 10un üstünde demişti.10 solda 5 sağdaydı ama şuan durum ne bilmiyorum.opu tarihini de kesin söyledi salı günü

drlar kontrolde hiç bir şey demiyor ben eşimi tembihlemiştiö içerde kontrolde mm leri söylerken sen say diye çünkü ven heyecan dan sayamıyordum

drlar kontrolde hiç bir şey demiyor ben eşimi tembihlemiştiö içerde kontrolde mm leri söylerken sen say diye çünkü ven heyecan dan sayamıyordum
Hahaha bende doktor hemşireye söylerken duyuyorum da ayrıntılı bilgi verse daha güzel olur,zaten bizde artık herşeyi biliyoruz.sayı vs önemli değil onuda biliyoruz da merak mı umut mu neyse işte ondan

Çok yoruldum artık 4 yıldır bazen okuyorum 10-15 yil deneyenler var yine nankör olmak istemiyorum ama sanki hiç anne olamayacak gibi hissediyorum kendimi
Sizi çok iyi anlıyorum bazen olmayacak hiç diye düşünürken insanın içine yine de bir umut doluyor yolda yürürken karşıdan karşıya geçerken çocuğunun elini tutmayan sahip çıkmayıp sokağa atanları görünce Allahım neden bu kadar uğraşan insan varken bunlara nasıl bu kadar rahat anneliği yaşatıyorsun diye düşünüyorum ama bu da bizim sınavımız inşallah olacak o kadar dua ediyorum ki bizim gibi bebek sahibi olmak isteyenler için

Cildiriyorum onları görünce Varyap isyan etme sebebim öyle anneler Allahım sen beni affet. Diyorum ki biz günlerce gecelerce evlat hasretinden yanıp kavruluyoruz sözüm ona güya anneyim diye gezinip bin bir türlü eziyet edenlere anneliği gram haketmeyen mahluklara cildiriyorum. Diyorum ki neden Allahım sorgulamak hesap sormak haşa haddim değil ama nedenn

Hayırlısı gülüm insallahhh dua edelim birbirimize

Benimde bugün toplanma işlemim gerçekleşti. 3 tane yumurta toplandı inş döllenirler hayırlısı ile. Sayısı az oldu diye korkum var ama inş hayırlı sonuç alırım

Benimde bugün toplanma işlemim gerçekleşti. 3 tane yumurta toplandı inş döllenirler hayırlısı ile. Sayısı az oldu diye korkum var ama inş hayırlı sonuç alırım
Hayırlısı olsun canım azı çoku değil kalitesi önemli bildiğim kadarıyla takılma ona bnce

Selam herkese..
2. tüp bebek denememe geçtiğimiz salı başladım
bugün kontrole gittiğimde 5-6 yumurtamın gelişim gösterdiğini üğrendim
9mm ile 13mm aralığındaymış büyüklükleri
salı günü tekrar kontrole gideceğim
herşey yolunda giderse ve yumurta toplama sonucu 5. güne giden embriyo olursa pgt ye gidecek.
Gonal f 1050 375 doz kullanıyorum bu arada
paylaşmak istedim
hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Arkadaslar mbr. Benim bugun trasferde 9.gunum kahverengi sulu koyu kirmizi gibi akintim basladi adet mi basliycak anlayamadim test yaptim cikmadi.3 gun emriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…