- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.054
- 133
- 40
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.181
Geçmiş olsun kaliteli yumoşların olsunBenimde bugün toplanma işlemim gerçekleşti. 3 tane yumurta toplandı inş döllenirler hayırlısı ile. Sayısı az oldu diye korkum var ama inş hayırlı sonuç alırım
Hayırlı olsunSelam herkese..
2. tüp bebek denememe geçtiğimiz salı başladım
bugün kontrole gittiğimde 5-6 yumurtamın gelişim gösterdiğini üğrendim
9mm ile 13mm aralığındaymış büyüklükleri
salı günü tekrar kontrole gideceğim
herşey yolunda giderse ve yumurta toplama sonucu 5. güne giden embriyo olursa pgt ye gidecek.
Gonal f 1050 375 doz kullanıyorum bu arada
paylaşmak istedim
hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Ben de fulyaya gidiyorum birgül sarıkamışa ama inşallah perşembe son gidişim olmuştur yumurta toplama ve transfer acıbadem ya da amerikan hastanesinde olacakmış transferden sonra çağırmıyorlsr herhalde, ay ne güzel bol bol yumoşun olmuş evet pek sayı vermek istemiyorlar ben de hemşireyi sıkıştırdım da öğrendim, opularımız arka arkaya az kaldıBahçeci fulyada bugün 11.günüm şimdi kontrolden geldim.Doktorcuğum şekerim söylemedi kaç tane diye,ilk gittiğimde 10un üstünde demişti.10 solda 5 sağdaydı ama şuan durum ne bilmiyorum.opu tarihini de kesin söyledi salı günü
Senin pazartesiydi dimi ?Ben de fulyaya gidiyorum birgül sarıkamışa ama inşallah perşembe son gidişim olmuştur yumurta toplama ve transfer acıbadem ya da amerikan hastanesinde olacakmış transferden sonra çağırmıyorlsr herhalde, ay ne güzel bol bol yumoşun olmuş evet pek sayı vermek istemiyorlar ben de hemşireyi sıkıştırdım da öğrendim, opularımız arka arkaya az kaldı
İğneyi 5dk geç mi yaptın anlamadımKızlar bisey sorcam ya ignefe 5 dk geçişe bisey olur mu
Evet ilk iğneyi 7.5 de yapmıştık sonrakiler esim 7 de yaptiİğneyi 5dk geç mi yaptın anlamadım
Yok merak etme ben dün iğnemi 2 saat geç yaptım bugün kontrolde doktora sordum,endişelenme sorun olmaz dedi.sadece son gün kullanacağımız ovitrelle var onun saati çok önemli zaten sonrasında operasyona giriliyorEvet ilk iğneyi 7.5 de yapmıştık sonrakiler esim 7 de yapti
Kişiye göre değişiyor ortalama 14 gün sürüyor iğneler.Benim 11.günüm az kaldı 14.gün yumurta toplama yapılacakBirde bu iğne kaç gün kullancam ilk ignelerim bunlar adetin 2 günü kullanmaya başladım
Hayırlıca ınslalah canım Rabbım hayırlı haberler vermeyi nasip etsin hepimizeKişiye göre değişiyor ortalama 14 gün sürüyor iğneler.Benim 11.günüm az kaldı 14.gün yumurta toplama yapılacak
Çok teşekkürler esime kızdım bende dedim hani aynı saate yapacaktık diye birde hep duygusal şeylere ağlayasım geliyor yaKişiye göre değişiyor ortalama 14 gün sürüyor iğneler.Benim 11.günüm az kaldı 14.gün yumurta toplama yapılacak
Bende hiç kendime iğne yapmamıştım iğneden de nefret ederim ama başladık artık bu yola.Az önce 26. İğnemi oldum kaldı son 3,sende alışmalısın yani zaten iğneler acıtmıyor ama ilerleyen günlerde yumurtalar büyüdükçe nefes alamıyorsun daha kötü oluyor şuan bana olduğu gibiBende pazartesi gideceğim kontrole ama bu iğne son günü oluyor galiba o günde kullancam ama esim gelemiyor ben kendime igne hiç yapmadım korkuyorum. Bana gelirken bir kac kutu daha iğne var onlar getir dediler onları gösterecek galiba o gun mu başlıca aceba yine
Banada ellerim şişti 4 iğne oldu birde sanki çok yemişim de patlıcan gibiyim yaBende hiç kendime iğne yapmamıştım iğneden de nefret ederim ama başladık artık bu yola.Az önce 26. İğnemi oldum kaldı son 3,sende alışmalısın yani zaten iğneler acıtmıyor ama ilerleyen günlerde yumurtalar büyüdükçe nefes alamıyorsun daha kötü oluyor şuan bana olduğu gibi
Benim de öyle oldu bu seferAma bi 15-20dk sızlıyo mu sizin de kndi kndime evham yapıyorum iki gundr yanlış mı yapıyorum diye
Bahçeci fulyaya gidiyorum 9000+muayene (600 civarı) + ilaçlar (benim 4000 tuttu yumurta toplamaya kadar olanlar)Bu ay tedaviye başlamaya karar verdik ve yaşımız dolayısıyla vakit kaybetmek istemiyoruz. Bahçeci, İstanbul tüp bebek ve Anadolu Sağlık Merkezi arasında kaldık. Deneyiminizi ve güncel ücretleri paylaşırsanız sevinirim.
Ben ilk 8 gün iyiydim aslında,kendini fazla dinleme başka şeylerle oyalanBanada ellerim şişti 4 iğne oldu birde sanki çok yemişim de patlıcan gibiyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?