2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Hayırlı olsun

Ben de fulyaya gidiyorum birgül sarıkamışa ama inşallah perşembe son gidişim olmuştur yumurta toplama ve transfer acıbadem ya da amerikan hastanesinde olacakmış transferden sonra çağırmıyorlsr herhalde, ay ne güzel bol bol yumoşun olmuş evet pek sayı vermek istemiyorlar ben de hemşireyi sıkıştırdım da öğrendim, opularımız arka arkaya az kaldı

Senin pazartesiydi dimi ?

Kızlar bisey sorcam ya ignefe 5 dk geçişe bisey olur mu

Birde bu iğne kaç gün kullancam ilk ignelerim bunlar adetin 2 günü kullanmaya başladım

Bende pazartesi gideceğim kontrole ama bu iğne son günü oluyor galiba o günde kullancam ama esim gelemiyor ben kendime igne hiç yapmadım korkuyorum. Bana gelirken bir kac kutu daha iğne var onlar getir dediler onları gösterecek galiba o gun mu başlıca aceba yine

Kişiye göre değişiyor ortalama 14 gün sürüyor iğneler.Benim 11.günüm az kaldı 14.gün yumurta toplama yapılacak
Çok teşekkürler esime kızdım bende dedim hani aynı saate yapacaktık diye birde hep duygusal şeylere ağlayasım geliyor ya

Bende hiç kendime iğne yapmamıştım iğneden de nefret ederim ama başladık artık bu yola.Az önce 26. İğnemi oldum kaldı son 3,sende alışmalısın yani zaten iğneler acıtmıyor ama ilerleyen günlerde yumurtalar büyüdükçe nefes alamıyorsun daha kötü oluyor şuan bana olduğu gibi

Bu ay tedaviye başlamaya karar verdik ve yaşımız dolayısıyla vakit kaybetmek istemiyoruz. Bahçeci, İstanbul tüp bebek ve Anadolu Sağlık Merkezi arasında kaldık. Deneyiminizi ve güncel ücretleri paylaşırsanız sevinirim.

Banada ellerim şişti 4 iğne oldu birde sanki çok yemişim de patlıcan gibiyim ya

Bahçeci fulyaya gidiyorum 9000+muayene (600 civarı) + ilaçlar (benim 4000 tuttu yumurta toplamaya kadar olanlar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…