2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Transfer gerçekleşmediği için paket ücrette indirim yapılıyor mu diye merak ettim aslında. İnşallah ilk ve son deneyiminiz olur ve hayırlı sonuçlanır.
İnşallah hepimizin için hayırlısı olsun

Eklentiler

• 2F29F736-C06B-4E4D-BCBB-B8FB91D798A9.webp
    109,5 KB · Görüntüleme: 75
Senin pazartesiydi dimi ?
Evet, şimdilik bilinçaltıma attım yok gibi davramıyorum ama pazartesi sabahı nasıl olurum hiç kestiremiyorum canım , sonuç güzel çıksın inşallah da acı değil, onun korkusu var biraz, opu iyi geçecek mi transfer olabilecek mi, olursa tutacak mı, aklımda deli sorular...

Canım ben de ilk kendim hayatta yapamam dedim birkaç gün hemşireye yaptırdım ama baktım herkes yapabiliyor bunu kırmam lazım dedim ve kendim yapmaya başladım gerçekten zor değil hatta ben ilaçları karıştırdım dozlar karıştı sonra yine bi daha hayatta kendim yapmam dedim yine iş başa düştü, sadece gonalf biraz zor giriyor benim gibi kendime kıyamayıp iyi batıramazsan,eşim yok nasıl yaparım stresine gireceğine bir kere strese gir kır zincirlerini

Elimizden geleni yapıyoruz inşallah güzel olur sonuçlarımız

Bende başlarda bakmadan iğneyi batırmayı deniyordum girmiyordu,sonradan baka baka batırmaya başladım zaten acımıyor daha kolay oldu

Pesperuu Canım gonalfi ben de 300mg kullandım ama yumurta baskılayan 5mgdı fark ondan galiba, iğneler dediğin gibi acıtmıyor durum tamamen psikolojik,baka baka bile batmadığı oldu benim, dart atar gibi batırın yazıyor prospektüsünde ama bende nerde o yürek

Gonal f ve merional ikiside yumurta büyüten ilaçlar aslında.bunların dışında çatlamasın diye cetrotide başladım.opu dan öncede ovitrelle.Yalnız sanırım senin pazar günü hiç iğnen yoktu öyle mi?yoksa var mı?

Anladığım kadarıyla ilaç kullanım şekillerimiz biraz farklı o zaman canım, ben yumurta gelişimi için sadece gonalf kullandım, baskılayanı en başından beri kullanıyorum zaten sonradan başlamadık, ovitrelle çatlatma iğnemi bugün gece 11de oldum ve şimdilik iğnelerim bitti, yarın da iğne yok diye tembihlediler opuyu bekleyeceğim artık

Kızlar bende muayene ücreti verdim. 400 lira sonra kan verdim 100 lira ilaçları 1750 tuttu. Pazartesi 2400 götürcem ve son gün transferde 5600 götürcem ınsllah Allah hayırlısını versin de giden gitsin yavrularımıza kavuşalım da

Bide dedi ilaçlar bunlar eğer enzem bir durum olursa artı ilaçlar kullancam. Diye bildirdi bir poşet iğne ilac hayırlısı ınsllah

Ya ben yapamam eminim asla kendime kıyamam ama esim yapyo nöbetleri de falanda komsum hemşire ona yaptirim ama pazartesi günü yapılacaksa artık ne yapcam bilmiyorum soforden rica etcem molasız gelcek artık o zman esim gelir otogara yapar orda bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…