- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.201
Salı günü yumurta toplanacak benimde ilk deneyimim.tedavi tekrar edilir öyle bir durumdaYumurta toplandıktan sonra yeterli olgunlukta değilse ve transfer gerçekleşmezse ne oluyor?
yok zaten çalışıyorum bu gun gece yaptım sabah karşı kalktım alyansim oturmuş parmağıma çok zor çıkardım canımBen ilk 8 gün iyiydim aslında,kendini fazla dinleme başka şeylerle oyalan
Transfer gerçekleşmediği için paket ücrette indirim yapılıyor mu diye merak ettim aslında. İnşallah ilk ve son deneyiminiz olur ve hayırlı sonuçlanır.Salı günü yumurta toplanacak benimde ilk deneyimim.tedavi tekrar edilir öyle bir durumda
İnşallah hepimizin için hayırlısı olsunTransfer gerçekleşmediği için paket ücrette indirim yapılıyor mu diye merak ettim aslında. İnşallah ilk ve son deneyiminiz olur ve hayırlı sonuçlanır.
Sen nerde tedavi oluyorsun ne kadarBiraz pahalı geldi olsun da para mühim değil dyrz da ya da ben uyguna yaptırıyorum bilmiyorum
Evet, şimdilik bilinçaltıma attım yok gibi davramıyorum ama pazartesi sabahı nasıl olurum hiç kestiremiyorum canım , sonuç güzel çıksın inşallah da acı değil, onun korkusu var biraz, opu iyi geçecek mi transfer olabilecek mi, olursa tutacak mı, aklımda deli sorular...Senin pazartesiydi dimi ?
Canım ben de ilk kendim hayatta yapamam dedim birkaç gün hemşireye yaptırdım ama baktım herkes yapabiliyor bunu kırmam lazım dedim ve kendim yapmaya başladım gerçekten zor değil hatta ben ilaçları karıştırdım dozlar karıştı sonra yine bi daha hayatta kendim yapmam dedim yine iş başa düştü, sadece gonalf biraz zor giriyor benim gibi kendime kıyamayıp iyi batıramazsan,eşim yok nasıl yaparım stresine gireceğine bir kere strese gir kır zincirleriniBende pazartesi gideceğim kontrole ama bu iğne son günü oluyor galiba o günde kullancam ama esim gelemiyor ben kendime igne hiç yapmadım korkuyorum. Bana gelirken bir kac kutu daha iğne var onlar getir dediler onları gösterecek galiba o gun mu başlıca aceba yine
Benim de 10.500+ ilaçlar ama senin ilaçlar çok tutmuş ek birşeyler mi kullandınBahçeci fulyaya gidiyorum 9000+muayene (600 civarı) + ilaçlar (benim 4000 tuttu yumurta toplamaya kadar olanlar)
Elimizden geleni yapıyoruz inşallah güzel olur sonuçlarımızEvet, şimdilik bilinçaltıma attım yok gibi davramıyorum ama pazartesi sabahı nasıl olurum hiç kestiremiyorum canım , sonuç güzel çıksın inşallah da acı değil, onun korkusu var biraz, opu iyi geçecek mi transfer olabilecek mi, olursa tutacak mı, aklımda deli sorular...
Yüksek doz kullandık ondandır,gonalf 300 merional 150mg her gün.Benim de 10.500+ ilaçlar ama senin ilaçlar çok tutmuş ek birşeyler mi kullandın
Bende başlarda bakmadan iğneyi batırmayı deniyordum girmiyordu,sonradan baka baka batırmaya başladım zaten acımıyor daha kolay oldu
Canım ben de ilk kendim hayatta yapamam dedim birkaç gün hemşireye yaptırdım ama baktım herkes yapabiliyor bunu kırmam lazım dedim ve kendim yapmaya başladım gerçekten zor değil hatta ben ilaçları karıştırdım dozlar karıştı sonra yine bi daha hayatta kendim yapmam dedim yine iş başa düştü, sadece gonalf biraz zor giriyor benim gibi kendime kıyamayıp iyi batıramazsan,eşim yok nasıl yaparım stresine gireceğine bir kere strese gir kır zincirlerini
Gonal f ve merional ikiside yumurta büyüten ilaçlar aslında.bunların dışında çatlamasın diye cetrotide başladım.opu dan öncede ovitrelle.Yalnız sanırım senin pazar günü hiç iğnen yoktu öyle mi?yoksa var mı?Pesperuu Canım gonalfi ben de 300mg kullandım ama yumurta baskılayan 5mgdı fark ondan galiba, iğneler dediğin gibi acıtmıyor durum tamamen psikolojik,baka baka bile batmadığı oldu benim, dart atar gibi batırın yazıyor prospektüsünde ama bende nerde o yürek
Anladığım kadarıyla ilaç kullanım şekillerimiz biraz farklı o zaman canım, ben yumurta gelişimi için sadece gonalf kullandım, baskılayanı en başından beri kullanıyorum zaten sonradan başlamadık, ovitrelle çatlatma iğnemi bugün gece 11de oldum ve şimdilik iğnelerim bitti, yarın da iğne yok diye tembihlediler opuyu bekleyeceğim artıkGonal f ve merional ikiside yumurta büyüten ilaçlar aslında.bunların dışında çatlamasın diye cetrotide başladım.opu dan öncede ovitrelle.Yalnız sanırım senin pazar günü hiç iğnen yoktu öyle mi?yoksa var mı?
Ya ben yapamam eminim asla kendime kıyamam ama esim yapyo nöbetleri de falanda komsum hemşire ona yaptirim ama pazartesi günü yapılacaksa artık ne yapcam bilmiyorum soforden rica etcem molasız gelcek artık o zman esim gelir otogara yapar orda bakalım artık
Canım ben de ilk kendim hayatta yapamam dedim birkaç gün hemşireye yaptırdım ama baktım herkes yapabiliyor bunu kırmam lazım dedim ve kendim yapmaya başladım gerçekten zor değil hatta ben ilaçları karıştırdım dozlar karıştı sonra yine bi daha hayatta kendim yapmam dedim yine iş başa düştü, sadece gonalf biraz zor giriyor benim gibi kendime kıyamayıp iyi batıramazsan,eşim yok nasıl yaparım stresine gireceğine bir kere strese gir kır zincirlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?