- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.590
- 398
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.221
Çorlu reyapta oluyorum ben 6 bin normalde biz 4500e yaptırdık raporluyuz dyeSen nerde tedavi oluyorsun ne kadar
Az kaldı hadi hayırlısı olsun.Benim opuya kadar hiç boş günüm yok Anladığım kadarıyla ilaç kullanım şekillerimiz biraz farklı o zaman canım, ben yumurta gelişimi için sadece gonalf kullandım, baskılayanı en başından beri kullanıyorum zaten sonradan başlamadık, ovitrelle çatlatma iğnemi bugün gece 11de oldum ve şimdilik iğnelerim bitti, yarın da iğne yok diye tembihlediler opuyu bekleyeceğim artık
Evet baya pahalı burası ama umudumuz onlar olunca elden bişey gelmiyorÇorlu reyapta oluyorum ben 6 bin normalde biz 4500e yaptırdık raporluyuz dye
Hayırlı olsun hoşgeldin aramızaMerhaba arkadaşlar, bende dün ilk iğneni oldum. Medipol ayşe karahasanoğlu 'nun hastasıyım. Aramızda Ayşe Hanım da tedavi gören var mi?
Hosbulduk teşekkür ederim. Size de hayırlı olsun inşallah.Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
Bende 18 şubatta 2 embriyo transferi oldum 3. Gün embriyosu 2 mart test tarihim ama zaman geçmiyor
Benim de 20 Şubat 3. Gün embriyosu 2 tane gerçekten hiç geçmiyor zaman, hiç bir belirti de hissetmiyorum
Arkadaslar mbr. Benim bugun trasferde 9.gunum kahverengi sulu koyu kirmizi gibi akintim basladi adet mi basliycak anlayamadim test yaptim cikmadi.3 gun emriyosu
Bende de hiç bir belirti yok ama çok hafif ara ara kasık agrısı oluyor o kadar sen hangi şehirdesin
Antalya ben 28 şubatta test yapmayı düşünüyorum 10. Gün de çünkü çatlayacağım meraktan
Çıkar mı ki acaba ben de 11. Günü yapıcam gerçi, pazar gününe geliyor 3 mart pazar sürprizi olsun:))
Bilmiyorum varsa az da olsa çıkar diye düşünüyorum burada okuduğum çıkan var
Benimde bi sonraki tercihim bahçeciydi zaten burası yakın diye tercih ettim hayırlısı bakalımEvet baya pahalı burası ama umudumuz onlar olunca elden bişey gelmiyor
Test gününü bekleyen Bi ikimiz mi varız acaba çoğu yumurta toplama aşamasında çok geriye dönüp okuyamadım gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?