- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.241
Test gününü bekleyen Bi ikimiz mi varız acaba çoğu yumurta toplama aşamasında çok geriye dönüp okuyamadım gerçi
Acaba pozitif haber alanlar hiç belirti yaşadılar mı
Transfer nasıl geçti kzlar kaç dk sürdü
Zaten sanırım sıkışık olmak gerekiyomuş benim deneme yaptı ilk gün fazla acı hissetmedim de korkuyorum çok daha opu var benimBenim çok iyi geçti sadece çok sıkışmıştım transferden sonra 20 dk yattım sonra tuvalete gittim sonra 1 saat hastanede yattım öyle çıktık
Transfer nasıl geçti kzlar kaç dk sürdü
Peki sonrası için ne dedi doktorunuz bazı doktor gez kan dolaşımı için diyormuş bazı doktor kalkma yerinden diyomuşTransfer bence en kolayı ama ben biraz fazla su içmiştim20 dk yattım sonra eve geldik
Peki sonrası için ne dedi doktorunuz bazı doktor gez kan dolaşımı için diyormuş bazı doktor kalkma yerinden diyomuş
Peki sonrası için ne dedi doktorunuz bazı doktor gez kan dolaşımı için diyormuş bazı doktor kalkma yerinden diyomuş
Bana aslında net bişe demediler ama ben yattım hala yatıyorum annem yanımda bütün herşeyi sağolsun o yapıyor belki de yatmakta iyi diil hiç bilemiyorum ama ben bol su içiyorum kan dolaşımı için
Ben ev işine bile başladım çamaşır astım
Çok evhamlıyım çok :s bizde gelsek şu bekleme günlerine daha 7. Günüm benim bugun iğnelerde salı veya çarşamba çatlatma iğnesini vurucam
Valla aslında bıraksalar ben de yaparım çok sıkıldımnasipte varsa olacak zaten
Bende aynen öyle düşünüyorum tabi kendimi zorlamadan yapıyorum 1 hafta raporluydum keşke almasaydım evde vakit hiç geçmiyor yarın iş başı
Ben bu hafta raporluyum 10 gün rapor aldım Öğretmenim hep ayaktayım annem olmasa ben de çok sıkılırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?