- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.261
Ben annemle karşılıklı oturuyorum o da rahat bırakmaz beni kesin de taze görünüyo şimdilik dedi doktorum bekliyorum yarın yine kontrol var artk son kontroller sanırım bunlar
Merhaba kizlar ben araniza yeni katildim. Bu benim ikinci tup bebek denemem. Cok şükür birinci denememde ikizlerimi kucağıma aldım darısı başınıza. Şimdi 3 cu çoçugum icin tedaviye başladım. Cumartesi opu var. Bu sefer tek blast embryo transfer edilecek. Malum bir çoçuk istiyoruz bu sefer. Gecen seferde böyle kızlarla yazışıyorduk çok iyi geliyordu. Kızlar benim sorum şöyle aranızda tek embryo ile hamile kalanlar oldumu?
Ne kadar güzel canım geçen de iki konmuş bk sana ikisi de tutmuş benim de 1 konulckMerhaba kizlar ben araniza yeni katildim. Bu benim ikinci tup bebek denemem. Cok şükür birinci denememde ikizlerimi kucağıma aldım darısı başınıza. Şimdi 3 cu çoçugum icin tedaviye başladım. Cumartesi opu var. Bu sefer tek blast embryo transfer edilecek. Malum bir çoçuk istiyoruz bu sefer. Gecen seferde böyle kızlarla yazışıyorduk çok iyi geliyordu. Kızlar benim sorum şöyle aranızda tek embryo ile hamile kalanlar oldumu?
Allah kolaylık versin canım yapacak bir şey yok o zamanYa ben yapamam eminim asla kendime kıyamam ama esim yapyo nöbetleri de falanda komsum hemşire ona yaptirim ama pazartesi günü yapılacaksa artık ne yapcam bilmiyorum soforden rica etcem molasız gelcek artık o zman esim gelir otogara yapar orda bakalım artık
Sorma bugün hem bedenen hem ruhen oynatmaya az kaldı modundayım, göğüslerime el değmiyor, karnım şiş, gergin hissediyorum kendimi eşimi oramı elleme burama dokunma diye aciz ettimAz kaldı hadi hayırlısı olsun.Benim opuya kadar hiç boş günüm yok Pazartesi bile cetrotide var anlamadım ben.şuan şişkinlik durumun nasıl eğilip kalkarken fln sorun oluyor mu
Ne için deneme yaptılar, transfer için deneme yapanları duydum ama doktorum hiç bahsetmedi banaZaten sanırım sıkışık olmak gerekiyomuş benim deneme yaptı ilk gün fazla acı hissetmedim de korkuyorum çok daha opu var benim
Aynen canım whatsap grubundayız gelmek istersen söyliyim nicki ona numaranı at eklesin senideAslında burada çok güzel bir grup vardı vatsap grubu kurdular galiba
Evet sağ tarafa konulck benim kilo da var denemek istedi adetin 2. Günüydü deneme yaptı oluyomuşNe için deneme yaptılar, transfer için deneme yapanları duydum ama doktorum hiç bahsetmedi bana
Aynen canım hayırlısı bakalımAllah kolaylık versin canım yapacak bir şey yok o zaman
İnsallah sizin kaç yaşınız var,? İlk tedavinizmi,? Kaç embryo transfer edilecek?Amin canımm sağol inşallah bizim de İkizler olsun sağlıkla hayırlısıyla inşallah size de kardeş gelsin sağlıkla hayırlısıyla :)
Yasak canım ilişki tedavideyken de transferden sonrada enfeksiyon açısından tehlikeli yani bnm doktorum böyle söylediKızlar size transfere kadar cinselliye izin verdilermi?
İnşallah olumlu sonucunu alırsın canımSlm arkadaslar benim transferim gercekleseli 9 gün oldu yani 15 subatda oldu hep ara ara adrt agrilari cekiyorum transferin 3. Günden itibaren cok korkuyorum ya bir gelior bir gidior agrilar baskada belirtim yok böyle olan varmi
Onu bende yarın sorcam aceba izin varmı diyeKızlar size transfere kadar cinselliye izin verdilermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?