2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Merhaba kizlar ben araniza yeni katildim. Bu benim ikinci tup bebek denemem. Cok şükür birinci denememde ikizlerimi kucağıma aldım darısı başınıza. Şimdi 3 cu çoçugum icin tedaviye başladım. Cumartesi opu var. Bu sefer tek blast embryo transfer edilecek. Malum bir çoçuk istiyoruz bu sefer. Gecen seferde böyle kızlarla yazışıyorduk çok iyi geliyordu. Kızlar benim sorum şöyle aranızda tek embryo ile hamile kalanlar oldumu?

Amin canımm sağol inşallah bizim de İkizler olsun sağlıkla hayırlısıyla inşallah size de kardeş gelsin sağlıkla hayırlısıyla :)

Ne kadar güzel canım geçen de iki konmuş bk sana ikisi de tutmuş benim de 1 konulck

Allah kolaylık versin canım yapacak bir şey yok o zaman

Az kaldı hadi hayırlısı olsun.Benim opuya kadar hiç boş günüm yok ‍ Pazartesi bile cetrotide var anlamadım ben.şuan şişkinlik durumun nasıl eğilip kalkarken fln sorun oluyor mu
Sorma bugün hem bedenen hem ruhen oynatmaya az kaldı modundayım, göğüslerime el değmiyor, karnım şiş, gergin hissediyorum kendimi eşimi oramı elleme burama dokunma diye aciz ettim

Kizlar bende gonal f 150 kullaniyirum bir de folik asit. Siz yumurta büyütme asamasinda neler kullanıyorsunuz. Birde iğneyi nasil yapıyorsunuz. Bana göbek deliğinden 3 parmak saga/soladan sonra 2 parmak aşağısına ve bir sag bir sol vurmak seklinde

Slm arkadaslar benim transferim gercekleseli 9 gün oldu yani 15 subatda oldu hep ara ara adrt agrilari cekiyorum transferin 3. Günden itibaren cok korkuyorum ya bir gelior bir gidior agrilar baskada belirtim yok böyle olan varmi

Slm arkadaslar benim transferim gercekleseli 9 gün oldu yani 15 subatda oldu hep ara ara adrt agrilari cekiyorum transferin 3. Günden itibaren cok korkuyorum ya bir gelior bir gidior agrilar baskada belirtim yok böyle olan varmi
İnşallah olumlu sonucunu alırsın canım Hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…