2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Yasak canım ilişki tedavideyken de transferden sonrada enfeksiyon açısından tehlikeli yani bnm doktorum böyle söyledi
Valla benim hemsirem bir ara dedik transfer öncesi beta hcg yapcaz ne olur ne olmaz dedi o zman izin var sanki bilemedim

Folik Asıt omega 3 ve dvit damlası verdi bana iğne sağa sola vur demedi sadece 3 parmak göbekten dedi yarında kontrolün var gonal f450 yazıyor benimkinde

Valla benim hemsirem bir ara dedik transfer öncesi beta hcg yapcaz ne olur ne olmaz dedi o zman izin var sanki bilemedim
Çatlatma iğnesi ztn beta hcg içeriyo vücuttaki varlığını görmek için olabilir. Ya da dondurulmuş embriyo transferiyse opu olmadan koyulcksa evet risk vardr tabi

O ignem 2 günlük kaldı digerini getir gelirken dedi onu gostercekmis bakalım hayırlısı ınslalah ya Rabbım emeklerimizi boşa çıkarmasın ınslalah

Çatlatma iğnesi ztn beta hcg içeriyo vücuttaki varlığını görmek için olabilir. Ya da dondurulmuş embriyo transferiyse opu olmadan koyulcksa evet risk vardr tabi
Yok canım biz ilk kez başlıyoruz dediği tedavi 20 gun sürer dedi hamile olabilirsin o arada test yapmamız lazım dedi ne için bilemedim

Yarında gidince sorcam zaten adetliyim gittiğim de şimdi bitti. Bu sefer sorarım artık ne derse ona göre

Selam kızlar insallah girdigimiz bu yolda Rabbim nasip eylesin evlatlarımızı kucağınıza alalım insallah bende insallah yarın transferim olacak bu dördüncü denemem ikisi taze ikisi dönmüş emriyo şimdi tekrar enbastan başladım yumurtalar toplandı yarın da transfer

Kizlar benim eşimde sperm sayısı az hareketlik az ve morfolojisi de %0 bende de sag tüpte sıvı birikmesi var. Ama laparoskopi olmadım. Bizim durumunuzda olan var mi acaba?

selam kızlar bugün gonalf iğnesinin 6. günü ve sabahta ilk defa cetrotide başladım
ancak dün geceden beri akıntı oluyor sürekli
aranızda aynı şeyi yaşayan var mı

selam kızlar bugün gonalf iğnesinin 6. günü ve sabahta ilk defa cetrotide başladım
ancak dün geceden beri akıntı oluyor sürekli
aranızda aynı şeyi yaşayan var mı
Dün doktor kontrolüm vardı benim de gonal f’in 6. günü ve 2 gündür çok yoğun akıntım oluyor doktorum akıntı, mide bulantısı gibi şikayetlerimin olabileceğini söylemişti

Dün doktor kontrolüm vardı benim de gonal f’in 6. günü ve 2 gündür çok yoğun akıntım oluyor doktorum akıntı, mide bulantısı gibi şikayetlerimin olabileceğini söylemişti

teşekkür ederim cevabın için
endişe etmeme gerek yok o zaman
ben 375 doz kullanıyorum iğneyi
senin dozun nedir ve cetrotide vurulmaya başladın mı

teşekkür ederim cevabın için
endişe etmeme gerek yok o zaman
ben 375 doz kullanıyorum iğneyi
senin dozun nedir ve cetrotide vurulmaya başladın mı
Benim dozum 150 ama pko yatkınlığım olduğu için dozumu o kadar yüksek tutmadı pazartesi günü başladım iğnelere cumartesi kontrol için gittiğimde yumurtaların boyunun henüz 9’dan küçük olduğunu söyledi Salı günü tekrar kontrolüm var belki o gün cetrotide verir

Ben de gonal g 150 kullanıyorum iğneyi 17-19 saatleri arasında yapmamı söyledi ve göbek deliğinin 3 parmak bir gün sağına bir gün soluna yapıyorum

Canım merhaba, transfer sürecinde bir biz kaldık galiba buralarda @ozlemksc ile bizi de grup hala devam ediyorsa alır mısınız
merhaba bende gonalf300 artı merional vuruldum dün bitti onlar akşam çatlatma iğnesini yapacğım.ilk iğneyni hastanede yapmışlardır,göbeğin sağ veya solunu bir elinle sıkıp diğer elinle kalem tutar gibi tutup batırıyorsun.iğnenin havasını almayı unutma.Ben hep sağ ve sola yaptım ,bir gün sağ bir gün sola yapabilirsin.8. Günden sonra şişmeye başladım iyice onun dışında bişey yok.salı günü yumurta toplama yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…