- 25 Kasım 2016
- 3.420
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.317
- 208
- 32
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.281
Valla benim hemsirem bir ara dedik transfer öncesi beta hcg yapcaz ne olur ne olmaz dedi o zman izin var sanki bilemedimYasak canım ilişki tedavideyken de transferden sonrada enfeksiyon açısından tehlikeli yani bnm doktorum böyle söyledi
Folik Asıt omega 3 ve dvit damlası verdi bana iğne sağa sola vur demedi sadece 3 parmak göbekten dedi yarında kontrolün var gonal f450 yazıyor benimkindeKizlar bende gonal f 150 kullaniyirum bir de folik asit. Siz yumurta büyütme asamasinda neler kullanıyorsunuz. Birde iğneyi nasil yapıyorsunuz. Bana göbek deliğinden 3 parmak saga/soladan sonra 2 parmak aşağısına ve bir sag bir sol vurmak seklinde
Çatlatma iğnesi ztn beta hcg içeriyo vücuttaki varlığını görmek için olabilir. Ya da dondurulmuş embriyo transferiyse opu olmadan koyulcksa evet risk vardr tabiValla benim hemsirem bir ara dedik transfer öncesi beta hcg yapcaz ne olur ne olmaz dedi o zman izin var sanki bilemedim
Yok canım biz ilk kez başlıyoruz dediği tedavi 20 gun sürer dedi hamile olabilirsin o arada test yapmamız lazım dedi ne için bilemedimÇatlatma iğnesi ztn beta hcg içeriyo vücuttaki varlığını görmek için olabilir. Ya da dondurulmuş embriyo transferiyse opu olmadan koyulcksa evet risk vardr tabi
Sağol canim cevabın icin teşekkürler.Folik Asıt omega 3 ve dvit damlası verdi bana iğne sağa sola vur demedi sadece 3 parmak göbekten dedi yarında kontrolün var gonal f450 yazıyor benimkinde
Dün doktor kontrolüm vardı benim de gonal f’in 6. günü ve 2 gündür çok yoğun akıntım oluyor doktorum akıntı, mide bulantısı gibi şikayetlerimin olabileceğini söylemiştiselam kızlar bugün gonalf iğnesinin 6. günü ve sabahta ilk defa cetrotide başladım
ancak dün geceden beri akıntı oluyor sürekli
aranızda aynı şeyi yaşayan var mı
Dün doktor kontrolüm vardı benim de gonal f’in 6. günü ve 2 gündür çok yoğun akıntım oluyor doktorum akıntı, mide bulantısı gibi şikayetlerimin olabileceğini söylemişti
Benim dozum 150 ama pko yatkınlığım olduğu için dozumu o kadar yüksek tutmadı pazartesi günü başladım iğnelere cumartesi kontrol için gittiğimde yumurtaların boyunun henüz 9’dan küçük olduğunu söyledi Salı günü tekrar kontrolüm var belki o gün cetrotide verirteşekkür ederim cevabın için
endişe etmeme gerek yok o zaman
ben 375 doz kullanıyorum iğneyi
senin dozun nedir ve cetrotide vurulmaya başladın mı
Ben de gonal g 150 kullanıyorum iğneyi 17-19 saatleri arasında yapmamı söyledi ve göbek deliğinin 3 parmak bir gün sağına bir gün soluna yapıyorumKizlar bende gonal f 150 kullaniyirum bir de folik asit. Siz yumurta büyütme asamasinda neler kullanıyorsunuz. Birde iğneyi nasil yapıyorsunuz. Bana göbek deliğinden 3 parmak saga/soladan sonra 2 parmak aşağısına ve bir sag bir sol vurmak seklinde
Benim doktorum izin veriyor sadece eşimin sperm vereceği günden bir kaç gün önce spermlerin kaliteli olması açısından yasaklayacağını söylediKızlar size transfere kadar cinselliye izin verdilermi?
Ben de test günümü bekliyorum.. transferin 9. Günüydü bugün.Test gününü bekleyen Bi ikimiz mi varız acaba çoğu yumurta toplama aşamasında çok geriye dönüp okuyamadım gerçi
Canım merhaba, transfer sürecinde bir biz kaldık galiba buralarda @ozlemksc ile bizi de grup hala devam ediyorsa alır mısınız
merhaba bende gonalf300 artı merional vuruldum dün bitti onlar akşam çatlatma iğnesini yapacğım.ilk iğneyni hastanede yapmışlardır,göbeğin sağ veya solunu bir elinle sıkıp diğer elinle kalem tutar gibi tutup batırıyorsun.iğnenin havasını almayı unutma.Ben hep sağ ve sola yaptım ,bir gün sağ bir gün sola yapabilirsin.8. Günden sonra şişmeye başladım iyice onun dışında bişey yok.salı günü yumurta toplama yapılacak.Kizlar bende gonal f 150 kullaniyirum bir de folik asit. Siz yumurta büyütme asamasinda neler kullanıyorsunuz. Birde iğneyi nasil yapıyorsunuz. Bana göbek deliğinden 3 parmak saga/soladan sonra 2 parmak aşağısına ve bir sag bir sol vurmak seklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?