2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Benim de yarın kontrol var kızlar yine hayırlı sonuçlar alırım ınsllah Rabbım hepimize sag salim evlat nasip etsin ınslalah ikinci ignelerimi oluyorum bakalım neler olacak az kaldı ınslalah

Kızlar 30 yumurta oluşmuş opu cuma bu akşam çatlatma iğnemi vurulcam dondurulmuşa kaldım bende çok diye taze diyodu hep biraz hüsrana kapıldım. Dondurulmuş daha iyi deniyo ama tazeye hazırlamıştım kendimi

inşallah hayırlı olur dualarım seninle

o da göbekten demi. Benim tedavide ikinci günümde ileri günlerde hangi aşamalar oluyor merak ettim
Evet canım oda göbekten 5 gün kullanıcam onuda sonra ölü opudan 2 gun önce de catlaatma iğnesi oluyor.
Hayırlısı olsun canim

Bugün 11. Günüm canım çatlatma iğnemi vurulcm işte bu akşam cuma opu inşallah kzlar hayırlısı böyleymiş
Evet benim de bugün beşinci günüm , dr un opu esnasında bi de histereskopi yapacağını söyledi , ben sadece oğu süresince bile anesteziden uyanmış biriyim , nasıl olacak hiç bilmyiieum , dr a soracağım bakalım

o da göbekten demi. Benim tedavide ikinci günümde ileri günlerde hangi aşamalar oluyor merak ettim

Ben tedavinin 5. İlk kontrole gittim
Yumurta büyüklüklerine ve sayısına bakıldı ve buna göre ertesi gün sabah iğnelerine başlamam söylendi. ( çatlama önleyici iğne)
2 gün sonra tekrar kontrole gittim yumurtalarımın büyümesi gözlendi ve iğnelere devam
Yarın son kontrolüm var muhtemelen
Yumurtalarım gerekli olgunluğa ulaşmış olursa ctesi opu olacak
Senin süreçte buna benzer şekilde ilerleyecek muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…