- 25 Kasım 2016
- 3.420
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.317
- 208
- 32
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.461
koruma ignesine tedavinin kacıncı gününde başlanıyorBen kontrolden geldim koruma ignesine basliyorum bugun cumartesi yine kontrol pazartesi opu buyuk ihtimalle
Bugün benim 5. Günüm bu aksam başlıyacağımkoruma ignesine tedavinin kacıncı gününde başlanıyor
o da göbekten demi. Benim tedavide ikinci günümde ileri günlerde hangi aşamalar oluyor merak ettimBugün benim 5. Günüm bu aksam başlıyacağım
inşallah hayırlı olur dualarım seninleKızlar 30 yumurta oluşmuş opu cuma bu akşam çatlatma iğnemi vurulcam dondurulmuşa kaldım bende çok diye taze diyodu hep biraz hüsrana kapıldım. Dondurulmuş daha iyi deniyo ama tazeye hazırlamıştım kendimi
Evet canım oda göbekten 5 gün kullanıcam onuda sonra ölü opudan 2 gun önce de catlaatma iğnesi oluyor.o da göbekten demi. Benim tedavide ikinci günümde ileri günlerde hangi aşamalar oluyor merak ettim
Hayırlısı olsun canimKızlar 30 yumurta oluşmuş opu cuma bu akşam çatlatma iğnemi vurulcam dondurulmuşa kaldım bende çok diye taze diyodu hep biraz hüsrana kapıldım. Dondurulmuş daha iyi deniyo ama tazeye hazırlamıştım kendimi
Senin doz benimkinden yüksekmiş , ben de 300 kullanıyorum , hangi ildesinMerhaba canım
19 şubatta başladım (adetimin 2. Günü)
Gonalf 1050 kullanıyorum 375 doz
Bugün de kullanacağım Yarın kontrol günüm
Gonalf iğnesine devam mı tamam mı peki ?Ben kontrolden geldim koruma ignesine basliyorum bugun cumartesi yine kontrol pazartesi opu buyuk ihtimalle
Gonalf devam daha onu bırak demedilerGonalf iğnesine devam mı tamam mı peki ?
Tedaviye hangi gün başlamıştın ?Kızlar 30 yumurta oluşmuş opu cuma bu akşam çatlatma iğnemi vurulcam dondurulmuşa kaldım bende çok diye taze diyodu hep biraz hüsrana kapıldım. Dondurulmuş daha iyi deniyo ama tazeye hazırlamıştım kendimi
Bugün 11. Günüm canım çatlatma iğnemi vurulcm işte bu akşam cuma opuTedaviye hangi gün başlamıştın ?
Senin doz benimkinden yüksekmiş , ben de 300 kullanıyorum , hangi ildesin
Ben de ankaradayımEvet yüksek dozda başladık bu sefer. Kocaelideyim ben
Tedavimi de ASM de Ebru hanımda oluyorum.
Sen nerede tedavi oluyorsun
Evet benim de bugün beşinci günüm , dr un opu esnasında bi de histereskopi yapacağını söyledi , ben sadece oğu süresince bile anesteziden uyanmış biriyim , nasıl olacak hiç bilmyiieum , dr a soracağım bakalımBugün 11. Günüm canım çatlatma iğnemi vurulcm işte bu akşam cuma opuinşallah kzlar hayırlısı böyleymiş
o da göbekten demi. Benim tedavide ikinci günümde ileri günlerde hangi aşamalar oluyor merak ettim
Göz açıp kapican bi uyancan bitmiş gitmiş merak etme canım benim de cumaYarın alınıyor kızlarrrr yumurtalarkolay dimi çok kolay . Moral verin nolur
Prolutex kullanıyorum göbekten ilk defa yaptım brz ağrı var yerinde ama çok kötü değil şimdilikOfff progesteron çok ağrı yapıyor 3 gün günde 2 ampül kullandım sağımdan soluma dönemiyordum çok yakıcı bir iğne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?