2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Senin için daha iyi endişelnme doktoruna güven.maşallah baya yumurtan olmuş, tabi onları toplayacklar rahmin dinlenmeye ihtiyacı var dondurulmuş senin için en iyisi

Senin için daha iyi endişelnme doktoruna güven.maşallah baya yumurtan olmuş, tabi onları toplayacklar rahmin dinlenmeye ihtiyacı var dondurulmuş senin için en iyisi
En kalitelisi için bu iyi olck dedi de hazırken tekrar aynı stres başlick yapck bşy yok artk

Bence de sen iki güne hazırlan bnce transfere aslında taze bna daha mantıklı geliyo niyeyse rahim sanki hazrmış gbi inşallah hayırlısı olsun
Ama rahim işlem görüyor sonuçta toparlansa daha iyi gibi geliyor sanki bana da,ne biliyim olacağı varsa bence olur bu kadar da takılmak istemiyorum.zaten süreç sıkıntılı yeterince zamana bırakıp göreceğiz...

yaa ne kadar detaylı anlatmışsın.inşallah hepimizin olumlu ilerler.kasıklarında ağrı oluyor mu? hem çalışıyorum dinlenmek gerekir sanırım

kaç yumurtan varmış onuda söylüyor mu doktor.

kaç yumurtan varmış onuda söylüyor mu doktor.

benim doktorum söyledi
seninki de söyler bence büyüklüklerini de söyler
söylemezse de sen sorarsın
18mm ve üzeri olduğu zaman opu işlemi gerçekleşir
kasıklarımda çok hafif ağrılar oluyor son iki gündür
yumurtalarn büyüyor olmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum

Aynen öyle stres ayrı valla bide bnde sigara var her gittiğimde lafını yapıyo daha da geriyo beni

inşallah güzel sonuçlarla karşılarız bizde bugün başlıcaz ilaça

Kızlar ben regl olamıyorum doktorum gelmeden önceki ay cyclo başla dedi ıctim cuma bitti haplarım ama lekem var kanama yok yarın randevum vardı gidemiycem

Evet , ben de az önce geldim ilk kontrolden , bana gonal f e devam dedi, çatlatma önleyici ye başlamadı , Cuma günü gonalf i yapmadan tekrar gidecem , bana 18 tane çok güzel var şuan yumurtan dedi, aöa daha iki doz daha iğne ye devam edecem , kaşıklarımda baskı da var ohss sıfır demişti bende dr , inş da öyle olur ... sende kaç yumurtadan bahsedildi

Benim de dün kontrolüm var yumurta sayısı fazlalığından dolayı karnın su toplayabilir dondurulmuş transfer yapacağız dedi senin de yumurta sayın fazlaymış ben de pko var. Ben kendimi bu ay transfere hazırladığım için ilk başta moralim bozulmuştu ama iki transfer arasındaki farkları araştırınca böyle olması daha iyi gibi geldi bir de bu kadar çok ilaç aldık vucüdum çok şiş hem rahmi hem de vucüdu bir süre dinlendirmek iyi gelecektir. Hayırlısı olsun

Aynen öyle stres ayrı valla bide bnde sigara var her gittiğimde lafını yapıyo daha da geriyo beni
Ben de sigara kullanıyorum tüp bebek tedavisinde bırakacağım demiştim ama daha da arttı o kadar stres yapıyorum ki düşündükçe sigaraya gidiyor elim benim dondurulmuş transfer olacak opu dan sonra 1-1.5 ay vaktim olacak o arada kesmeyi düşünüyorum artık

Aynn canım hayırlısı bakalım beklicez iki adet geçsin dedi çok geç olck sanki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…