- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.054
- 133
- 40
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.481
Endişelenme bende dün opu oldum,dün hafif brz ağrı vardı ama yine de şişkinlikten iyidir bugün çok daha iyiyim hiç bşy yok.Yarın alınıyor kızlarrrr yumurtalarkolay dimi çok kolay . Moral verin nolur
Senin için daha iyi endişelnme doktoruna güven.maşallah baya yumurtan olmuş, tabi onları toplayacklar rahmin dinlenmeye ihtiyacı var dondurulmuş senin için en iyisiKızlar 30 yumurta oluşmuş opu cuma bu akşam çatlatma iğnemi vurulcam dondurulmuşa kaldım bende çok diye taze diyodu hep biraz hüsrana kapıldım. Dondurulmuş daha iyi deniyo ama tazeye hazırlamıştım kendimi
En kalitelisi için bu iyi olck dedi de hazırken tekrar aynı stres başlick yapck bşy yok artkSenin için daha iyi endişelnme doktoruna güven.maşallah baya yumurtan olmuş, tabi onları toplayacklar rahmin dinlenmeye ihtiyacı var dondurulmuş senin için en iyisi
İyi döllenmiş canım 3. Gün embriyosu mu olck acaba seninBenim 4 yumurtadan 3 tanesi döllenmiş bakalım yarın çbür gün durum ne olacak
Hem psikolojik olarak hem beden olarak dinlenmiş olacaksın bende kendimi dondurulmuşa hazırlamıştım muhtemelen taze olacakmışEn kalitelisi için bu iyi olck dedi de hazırken tekrar aynı stres başlick yapck bşy yok artk
Bilmiyorum ki kuzum riske atıp 5.günü bekleyeceklerini hiç sanmıyorum zaten 3 taneİyi döllenmiş canım 3. Gün embriyosu mu olck acaba senin
Bence de sen iki güne hazırlan bnce transfere aslında taze bna daha mantıklı geliyo niyeyse rahim sanki hazrmış gbi inşallah hayırlısı olsunBilmiyorum ki kuzum riske atıp 5.günü bekleyeceklerini hiç sanmıyorum zaten 3 tane
Ama rahim işlem görüyor sonuçta toparlansa daha iyi gibi geliyor sanki bana da,ne biliyim olacağı varsa bence olur bu kadar da takılmak istemiyorum.zaten süreç sıkıntılı yeterince zamana bırakıp göreceğiz...Bence de sen iki güne hazırlan bnce transfere aslında taze bna daha mantıklı geliyo niyeyse rahim sanki hazrmış gbi inşallah hayırlısı olsun
yaa ne kadar detaylı anlatmışsın.inşallah hepimizin olumlu ilerler.kasıklarında ağrı oluyor mu? hem çalışıyorum dinlenmek gerekir sanırımBen tedavinin 5. İlk kontrole gittim
Yumurta büyüklüklerine ve sayısına bakıldı ve buna göre ertesi gün sabah iğnelerine başlamam söylendi. ( çatlama önleyici iğne)
2 gün sonra tekrar kontrole gittim yumurtalarımın büyümesi gözlendi ve iğnelere devam
Yarın son kontrolüm var muhtemelen
Yumurtalarım gerekli olgunluğa ulaşmış olursa ctesi opu olacak
Senin süreçte buna benzer şekilde ilerleyecek muhtemelen
kaç yumurtan varmış onuda söylüyor mu doktor.Ben tedavinin 5. İlk kontrole gittim
Yumurta büyüklüklerine ve sayısına bakıldı ve buna göre ertesi gün sabah iğnelerine başlamam söylendi. ( çatlama önleyici iğne)
2 gün sonra tekrar kontrole gittim yumurtalarımın büyümesi gözlendi ve iğnelere devam
Benim 4 yumurtadan 3 tanesi döllenmiş bakalım yarın çbür gün durum ne olacak
kaç yumurtan varmış onuda söylüyor mu doktor.
Aynen öyle stres ayrı valla bide bnde sigara var her gittiğimde lafını yapıyo daha da geriyo beniAma rahim işlem görüyor sonuçta toparlansa daha iyi gibi geliyor sanki bana da,ne biliyim olacağı varsa bence olur bu kadar da takılmak istemiyorum.zaten süreç sıkıntılı yeterince zamana bırakıp göreceğiz...
inşallah güzel sonuçlarla karşılarız bizde bugün başlıcaz ilaçaYok canım benim ikinci kontrol olacak. Adetin 2. Günü yumurtalarım büyük geldi 150 ile başladı 2 gün sonra kontrol verdi baktı normal büyüyor dozu arttırdı simdi geldim kontrole bakalim ne olacak. Benim de önceki tedavilerde 300 ile başlamıştık.
Ilaç verdi canim bu seferki doktorum. 3 ay kullandık haftaya sperm testinde belli olacak bakalim bende merak ediyorum
Evet , ben de az önce geldim ilk kontrolden , bana gonal f e devam dedi, çatlatma önleyici ye başlamadı , Cuma günü gonalf i yapmadan tekrar gidecem , bana 18 tane çok güzel var şuan yumurtan dedi, aöa daha iki doz daha iğne ye devam edecem , kaşıklarımda baskı da varBen tedavinin 5. İlk kontrole gittim
Benim de dün kontrolüm var yumurta sayısı fazlalığından dolayı karnın su toplayabilir dondurulmuş transfer yapacağız dedi senin de yumurta sayın fazlaymış ben de pko var. Ben kendimi bu ay transfere hazırladığım için ilk başta moralim bozulmuştu ama iki transfer arasındaki farkları araştırınca böyle olması daha iyi gibi geldi bir de bu kadar çok ilaç aldık vucüdum çok şiş hem rahmi hem de vucüdu bir süre dinlendirmek iyi gelecektir. Hayırlısı olsunKızlar 30 yumurta oluşmuş opu cuma bu akşam çatlatma iğnemi vurulcam dondurulmuşa kaldım bende çok diye taze diyodu hep biraz hüsrana kapıldım. Dondurulmuş daha iyi deniyo ama tazeye hazırlamıştım kendimi
Ben de sigara kullanıyorum tüp bebek tedavisinde bırakacağım demiştim ama daha da arttı o kadar stres yapıyorum ki düşündükçe sigaraya gidiyor elim benim dondurulmuş transfer olacak opu dan sonra 1-1.5 ay vaktim olacak o arada kesmeyi düşünüyorum artıkAynen öyle stres ayrı valla bide bnde sigara var her gittiğimde lafını yapıyo daha da geriyo beni
Aynn canım hayırlısı bakalım beklicez iki adet geçsin dedi çok geç olck sanki yaBenim de dün kontrolüm var yumurta sayısı fazlalığından dolayı karnın su toplayabilir dondurulmuş transfer yapacağız dedi senin de yumurta sayın fazlaymış ben de pko var. Ben kendimi bu ay transfere hazırladığım için ilk başta moralim bozulmuştu ama iki transfer arasındaki farkları araştırınca böyle olması daha iyi gibi geldi bir de bu kadar çok ilaç aldık vucüdum çok şiş hem rahmi hem de vucüdu bir süre dinlendirmek iyi gelecektir. Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?