- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.590
- 398
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.501
Bırakmak bi yana azalttım diye seviniyorum valla yoksa stres ztn çok kötü oluyorum napiyim blki transfere kadar biraz dha azaltrmBen de sigara kullanıyorum tüp bebek tedavisinde bırakacağım demiştim ama daha da arttı o kadar stres yapıyorum ki düşündükçe sigaraya gidiyor elim benim dondurulmuş transfer olacak opu dan sonra 1-1.5 ay vaktim olacak o arada kesmeyi düşünüyorum artık
Hayırlı uğurlu olsun kavuşursun inşallah bebişineMerhaba kızlar bende aranıza yeni katılıp test sonucu bekleyenlerdenim. 22 Şubat da 2 embriyo transferi yapıldı. 3.gün embriyosu. 6 Mart da test yaptıracağım. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum.
Teşekkür ediyorum canım hepimizin duası buHayırlı uğurlu olsun kavuşursun inşallah bebişine
Evet , ben de az önce geldim ilk kontrolden , bana gonal f e devam dedi, çatlatma önleyici ye başlamadı , Cuma günü gonalf i yapmadan tekrar gidecem , bana 18 tane çok güzel var şuan yumurtan dedi, aöa daha iki doz daha iğne ye devam edecem , kaşıklarımda baskı da varohss sıfır demişti bende dr , inş da öyle olur ... sende kaç yumurtadan bahsedildi
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katılıp test sonucu bekleyenlerdenim. 22 Şubat da 2 embriyo transferi yapıldı. 3.gün embriyosu. 6 Mart da test yaptıracağım. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum.
ASM 'yi ben de düşünüyorum. Ebru hanımı tavsiye etmişlerdi. Ücreti hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Hastaneden ve Ebru hanımdan memnun musunuz?Evet yüksek dozda başladık bu sefer. Kocaelideyim ben
Tedavimi de ASM de Ebru hanımda oluyorum.
Sen nerede tedavi oluyorsun
Hayırlı olsun güzel haberler alırsın insallahMerhaba kızlar bende aranıza yeni katılıp test sonucu bekleyenlerdenim. 22 Şubat da 2 embriyo transferi yapıldı. 3.gün embriyosu. 6 Mart da test yaptıracağım. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum.
Hayırlısı olsun canım inş tutunur bebişin sana :)Selam kızlar bende bugün transfer oldum Allah isteyen herkese nasip etsin
Bana da bir yada iki dedi artık insan sabırsızlanıyor değil mi? Ama olsun yarıladık tedaviyi öyle düşün az kaldıAynn canım hayırlısı bakalım beklicez iki adet geçsin dedi çok geç olck sanki ya
Opuda geçsin bi canım da btmiş saycam tedaviyi ben :) sonra beklicez bi dha transferBana da bir yada iki dedi artık insan sabırsızlanıyor değil mi? Ama olsun yarıladık tedaviyi öyle düşün az kaldı
ASM 'yi ben de düşünüyorum. Ebru hanımı tavsiye etmişlerdi. Ücreti hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Hastaneden ve Ebru hanımdan memnun musunuz?
Oyy Çok heyecanlı hayirli olsun canim guzel haberlerini almak dileğiyleTransferimi oldum. Başladık insallah 12den geriye saymaya. İnsallah sağlıkla hayırlısıyla tutunurlar bebeklerimiz. Rabbim isteyen tüm kullarına ve bizlere nasip etsin.
Kaç embriyo ?Transferimi oldum. Başladık insallah 12den geriye saymaya. İnsallah sağlıkla hayırlısıyla tutunurlar bebeklerimiz. Rabbim isteyen tüm kullarına ve bizlere nasip etsin.
Oyy Çok heyecanlı hayirli olsun canim guzel haberlerini almak dileğiyle
Paylaşmaz mıyıminşallah güzel sonucunu da burada bizimle paylaşırsın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?