- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.521
Hayırlı olsun. Güzel haberlerini bekliyoruzSelam kızlar bende bugün transfer oldum Allah isteyen herkese nasip etsin
Hayırlısı olsun canım doktorun diyosa güven bnce bazen dondurulmuşlr çözünürken de kayıp verilebiliyo diye biliyorum o da risk sonuçta. Doktorun dediyse bi bildiği vardır elbet.Kızlar ben de yarın transfer oluyorum, nasıl bir ruh halindeyim bilmiyorum inanın, ilk gün 3ü döllenmişti bugün 2 tanesinin bölünmeye devam ettiğini söylediler, özetle kaldı 2...
ikisi de kaliteliyse 1 koyup 1 dondurabiliriz ancak orta kaliteyse 2 embriyo koyabiliriz dediler, geriye tek embriyo kalınca dondurmayı tercih etmiyoruz ona ümit bağlayınca sonuç sizin için de bizim için de yıkıcı oluyor siz de onaylarsanız 2 embriyo koymaya ne derseniz dediler, ben de oluuur dedim, kayıplarımdan beri hep ikiz hevesim var, olursa bakabilecekmişim gibi
Bakalım son durum yarın belli olacak, bu arada tecrübesi olanlara sormak istiyorum şu saatten sonra transferin iptali olabiliyor mu dillendirmek istemiyorum ama her an kalanların da zayi olması ihtimali var mı
Yok doktoruma güveniyorum canım, öyle tek embriyoyu dondurmak bana da çok mantıklı gelmedi, canımı sıkan bu kadar az embriyomun kalması, zaten doktoruma ilk gittiğimde iki embriyo olayını sormuştum yasal değil olmaz demişti bi açıdan işime geldi iki koyalım derlerse hiç itiraz etmicemHayırlısı olsun canım doktorun diyosa güven bnce bazen dondurulmuşlr çözünürken de kayıp verilebiliyo diye biliyorum o da risk sonuçta. Doktorun dediyse bi bildiği vardır elbet.
Şükür buna da canım olsun bk yne olmuş yumurtan :) 1 tane olsun da tutsun öyle düşüncezYok doktoruma güveniyorum canım, öyle tek embriyoyu dondurmak bana da çok mantıklı gelmedi, canımı sıkan bu kadar az embriyomun kalması, zaten doktoruma ilk gittiğimde iki embriyo olayını sormuştum yasal değil olmaz demişti bi açıdan işime geldi iki koyalım derlerse hiç itiraz etmicemah aaah ben bol bol olursa kalanları dondurur çeyizime kaldırırım diye hayal etmiştim hep ama nasip...
Öyle buna da şükür canım haklısın moral bozmak yokŞükür buna da canım olsun bk yne olmuş yumurtan :) 1 tane olsun da tutsun öyle düşüncez
Canım ovitrelleyi tam mı vurdurmuştu sanaBana da bir yada iki dedi artık insan sabırsızlanıyor değil mi? Ama olsun yarıladık tedaviyi öyle düşün az kaldı
ASM 'yi ben de düşünüyorum. Ebru hanımı tavsiye etmişlerdi. Ücreti hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Hastaneden ve Ebru hanımdan memnun musunuz?
Henüz o iğneyi yapmadım yarın tekrar kontrolüm var muhtemelen yarın söyleyecektir opu gününü ve çatlatma iğnesiniCanım ovitrelleyi tam mı vurdurmuştu sana
Bana çok az vurdurdu gbi geldi acaba herkese öyle miHenüz o iğneyi yapmadım yarın tekrar kontrolüm var muhtemelen yarın söyleyecektir opu gününü ve çatlatma iğnesini
Hayırlı olsun canım detayı hic düşünme bundan sonrası guzel sonuçlar olsun güzel haberlerini alalimKızlar ben de yarın transfer oluyorum, nasıl bir ruh halindeyim bilmiyorum inanın, ilk gün 3ü döllenmişti bugün 2 tanesinin bölünmeye devam ettiğini söylediler, özetle kaldı 2...
ikisi de kaliteliyse 1 koyup 1 dondurabiliriz ancak orta kaliteyse 2 embriyo koyabiliriz dediler, geriye tek embriyo kalınca dondurmayı tercih etmiyoruz ona ümit bağlayınca sonuç sizin için de bizim için de yıkıcı oluyor siz de onaylarsanız 2 embriyo koymaya ne derseniz dediler, ben de oluuur dedim, kayıplarımdan beri hep ikiz hevesim var, olursa bakabilecekmişim gibi
Bakalım son durum yarın belli olacak, bu arada tecrübesi olanlara sormak istiyorum şu saatten sonra transferin iptali olabiliyor mu dillendirmek istemiyorum ama her an kalanların da zayi olması ihtimali var mı
Kaç yumurtan toplanmıştıYok doktoruma güveniyorum canım, öyle tek embriyoyu dondurmak bana da çok mantıklı gelmedi, canımı sıkan bu kadar az embriyomun kalması, zaten doktoruma ilk gittiğimde iki embriyo olayını sormuştum yasal değil olmaz demişti bi açıdan işime geldi iki koyalım derlerse hiç itiraz etmicemah aaah ben bol bol olursa kalanları dondurur çeyizime kaldırırım diye hayal etmiştim hep ama nasip...
İnşAllah olumlu olur tedaviniz mevzuu yeni olduğundan paylaşmak istedim. Ben ankaradayım ve hulusi hocada tedaviye başlayacağım. Ağbimler gebzedeler. 2 yakın arkadaşları Bahçeci de tedavi olup pozitif haber almışlar. Birinin 4 yada 5. Deneyimi diğerinin 3. Deneyimiymiş tabi son denemeleri bahçecide . Bana haber göndermişler bahçeciye geçsin hiçbi yerde vakit kaybetmesin diye. ASM nin tam bir para tuzağı olduğu falan da mevzu oldu. Ben hocamdan memnunum ama olaki bir sıkıntı yaşarsan bahçeciyi dene dediler. Hepimiz aynı amaç uğruna uğraş verdiğimiz için sıcak sıcağına edinmiş olduğum bu bilgiyi paylaşmak istedim. Umarım herşey gönlünüzce olur.
Ben de Hulusi hocayla başladım bu ay güzel gidiyor hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız umarım Başkent’te sen tüp bebeğe mi başladın canım aşılama olacak mı ne durumdasın?İnşAllah olumlu olur tedaviniz mevzuu yeni olduğundan paylaşmak istedim. Ben ankaradayım ve hulusi hocada tedaviye başlayacağım. Ağbimler gebzedeler. 2 yakın arkadaşları Bahçeci de tedavi olup pozitif haber almışlar. Birinin 4 yada 5. Deneyimi diğerinin 3. Deneyimiymiş tabi son denemeleri bahçecide . Bana haber göndermişler bahçeciye geçsin hiçbi yerde vakit kaybetmesin diye. ASM nin tam bir para tuzağı olduğu falan da mevzu oldu. Ben hocamdan memnunum ama olaki bir sıkıntı yaşarsan bahçeciyi dene dediler. Hepimiz aynı amaç uğruna uğraş verdiğimiz için sıcak sıcağına edinmiş olduğum bu bilgiyi paylaşmak istedim. Umarım herşey gönlünüzce olur.
Transferiniz oldu mu hayırlı olsunKızlar ben de yarın transfer oluyorum, nasıl bir ruh halindeyim bilmiyorum inanın, ilk gün 3ü döllenmişti bugün 2 tanesinin bölünmeye devam ettiğini söylediler, özetle kaldı 2...
Merak ettik canım ne yaptın haber et bize deKızlar ben de yarın transfer oluyorum, nasıl bir ruh halindeyim bilmiyorum inanın, ilk gün 3ü döllenmişti bugün 2 tanesinin bölünmeye devam ettiğini söylediler, özetle kaldı 2...
Merak etme herkesin dozu farklıdırKızlar ya çatlatma iğnenizin hepsini mi vuruldunuz bana çeyreğini yapıcaksın dedi ama çok azcık geldi gözüme sanki yaptım bklm hayırlısı
Kuzu azcık bşy bu da çatlatmazsa diye korkuyorum yaptk artk yarın opuMerak etme herkesin dozu farklıdır
Benim de oldu canım bugün . 8 yumurta aldılar , senin kaç taneydi ?Endişelenme bende dün opu oldum,dün hafif brz ağrı vardı ama yine de şişkinlikten iyidir bugün çok daha iyiyim hiç bşy yok.
Ultrasonda kaç tane görmüştü ?Benim de oldu canım bugün . 8 yumurta aldılar , senin kaç taneydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?