- 20 Aralık 2018
- 161
- 245
- 23
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.541
8 demişti yine canımUltrasonda kaç tane görmüştü ?
Ben her iğne yaptığımda bu sıvılar acaba gerçekten etki ediyor mu diye küçümsüyorum onlarıKuzu azcık bşy bu da çatlatmazsa diye korkuyorum yaptk artk yarın opu
Geçmiş olsun atlattın sende.bnm muayenede 10un üstünde gözüküyordu ama 4 tane toplandı.nedenini bende bilmiyorumBenim de oldu canım bugün . 8 yumurta aldılar , senin kaç taneydi ?
Hiç bir fikrim yok taze transfer olacak demişlerdi.yarın yada pazar gününü işaretlemişler kağıtta ama yarın olsa bugünden ararlar herhalde.pazar günü de merkez kapalı diye biliyorum,beklemedeyim yaniNe zaman transfer canım ?
Problemin neydi canım ilk deneme miHiç bir fikrim yok taze transfer olacak demişlerdi.yarın yada pazar gününü işaretlemişler kağıtta ama yarın olsa bugünden ararlar herhalde.pazar günü de merkez kapalı diye biliyorum,beklemedeyim yani
Sebepsiz infertilite evet ilk denemeProblemin neydi canım ilk deneme mi
Senin opu nasıl geçti foruma girdiğine göre iyisin maşallahProblemin neydi canım ilk deneme mi
İyiyim canım ya hiç korktuğum gibi olmadı. 15 dk sonra ben dayanamadım . Eşime dedim hadi gidelim beklememin anlamı yok :)Senin opu nasıl geçti foruma girdiğine göre iyisin maşallah
Bence senin sayın gayet iyi.endişelenme yarın arayıp kaç tanesi döllenmiş onu söyleyecekler.senin dondurulmuş mu olacak15-20 yumurtaları okuyunca 8 çok az geldi bana . Bi sorayım hatunlara dedim :)
Benim Salı transfer olacakmış Canım . 5. Gün embriyosuBence senin sayın gayet iyi.endişelenme yarın arayıp kaç tanesi döllenmiş onu söyleyecekler.senin dondurulmuş mu olacak
Seninde taze transfer.neden taze transfer yaptıkları hakkında bir bilgin var mıBenim Salı transfer olacakmış Canım . 5. Gün embriyosu
Yok ama normali bu değil mi zaten ? Bilmiyorum ki canım . Ne olabilir kiSeninde taze transfer.neden taze transfer yaptıkları hakkında bir bilgin var mı
Rahim dinlensin vücut ilaçlardan arınsın diye dondurma işlemi yapıp sonra transfer ediyorlar yaklaşık 1.5 ay sonra.dondurup çözme işleminde embriyoyu kaybetme şansı olabiliyor,acaba dedim embriyoda mı sıkıntı var ama senin yoktur bence,zaten geri kalan embriyolarını dondurular.hangi merkezdesinYok ama normali bu değil mi zaten ? Bilmiyorum ki canım . Ne olabilir ki
Yaşayıp görelim o zaman.Bahçesi fulyaKayseri memorial Canım . Valla hiç bilgim yok Canım ya. Doğrudur ama . Sen nerdesin canım hangi hastane
Ben ovitrelle marka kullandım tamamını yaptımKızlar ya çatlatma iğnenizin hepsini mi vuruldunuz bana çeyreğini yapıcaksın dedi ama çok azcık geldi gözüme sanki yaptım bklm hayırlısı
Bana çeyreğini yaptırdılar azcık bşy kaldı valla çatlamick benimkilerBen ovitrelle marka kullandım tamamını yaptım
7 toplandı, 6sına işlem yapıldı, 1. gün 3ü döllendi, 2.gün 2 tanesi bölümmeye devam etti, 3.gün 2 embriyo(8-9 hücreli) transfer edildi canımKaç yumurtan toplanmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?