2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

15-20 yumurtaları okuyunca 8 çok az geldi bana . Bi sorayım hatunlara dedim :)
Hadi geçmiş olsun canım, atlatmana çok sevindim, sen de benim opufobilerdendin kolaymış değil miBenim de 7 toplanmıştı , forumu okuyunca bana da az gelmişti hemşirem de 10 ve üzeri olsa iyi olurdu dedi ama yapacak bir şey yok nasip, döllensinler kaliteli olsunlar da inşallah

Yaaa kuzum şimdi de yumurtafobilerinden oldum ama şimdi keyfim yerine geldi Yarın az çok belli olur heralde kalitelilerin gidişatı

8 tane de az değil demek ki öyle mi canım ?
Çok değil ama az da değil tabi ki rahat ol, ben 3 kere doğal yolla hsmile kalabildim 7 çıktı öyle düşün amhım da düşük değil
Bir diğer mesele de kaç tane döllendiği, benim 2 tanesi yaşadı o yüzden donmuşum olmayacak, ama senin şöyle 5-6sı döllense daha ne olsun , hem transfer hem donmuş hazır embriyon olur

Sonu hayırlı olsun da fobilerimizle de yaşamayı biliriz
inşallah canım yaa inşallah kolay gibi görünse de stresli süreç , sonu güzel olsun inşallah. Şimdi hergün arayıp bilgi verecekler dimi ?

Kızlar merak etmişsiniz sağolun, inanmayacaksınız ama o deli gibi korktuğum opuyu daha çok sevdim desem, idrara sıkışma olayı beni biraz gerdi, ben suyu fazla kaçırınca( aman 3-4 bardaktan fazla içmeyin) tutamadım transfer öncesi tuvalete gittim, üstüne hemşire geldi gidiyoruz diye ben durumu anlatınca şok oldu, sonda takalım o zaman sıvı verelim dedi ben yok dedim suyumu içerim 10 dakikaya gelir neyse vakit geldi yürüyerek gittik yine aynı masa, vajinaya bi alet yerleştirdiler rahatsız edici, karnıma bastıra bastıra ultrasonla baktılar, yumurtalıklarım hala tam iyileşmediği için biraz ağrıdı normalmiş, konum belirlediler şuraya koyalım buraya koyalım, iki tane minnoşumu bıraktılar ve sedyeyle doğru odaya 5 dakika sürmüş
Bir yarım saat yattıktan sonra fena sıkıştım, tutacağım dedim 10 dakika daha dayandım ama ne mümkün kasıklarımda deli ağrılar opuda olmayan, hemşireyi çağırdık idrardan dedi tuvaletini yapabilirsin dedi, sancıdan zor yürüdüm tuvalete ve gerçekten ondanmış tuvaletten sonra geçti şükür, 20 dk daha yattım ve çıktık , eşimle yemeğe gittik şimdi evde uzanıyorum, hep tembihledikleri sakın kasma, hayatına devam et oldu, öyle yapmaya çalışacağım inşallah becerebilirsem

Selam herkese
Kontrolden geldim az önce
1 tane 21mm
1 tane 20mm
2 tane 19mm
1 tane 18mm
2 tane 17mm yumurtam var. Diğerleri sonradan geliy ancak onlar için olgunlaşmışları riske atmayalım dediler. Şuan 5 tane olgun yumurta görünüyor. 17mm olanlar sağlıklıysa onları da alabilirlermiş.
Bu akşam çatlatma iğnesini vurulacağım
Ctesi günü opu yapılacak
5 inci güne giden olursa pgt yapılacak. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Çok geçmiş olsun.
Güzel sonuçlar alırsın inşallah
Kaçıncı gün embriyolarıydı

inşallah canım yaa inşallah kolay gibi görünse de stresli süreç , sonu güzel olsun inşallah. Şimdi hergün arayıp bilgi verecekler dimi ?
Hem zor hem heyecanlı sonucu güzel olacaksa hiçbir şey ama bu kadar emekten sonra olmaması zor ve yıpratıcıdır rabbim büyük dua etmekten başka elden birşey gelmiyor yok canım telefon işi bitti artık sorun varsa ulaşabilirsin dediler, iki tane ilacım var, günde 3 kere estrofem hap, günde 2 kere de progesteron jel, 12 martta da testimi yapıp gideceğim inşallah

Hadi hayırlısı Canım benimmm güzel haberleri al da içimiz açılsın . 12 Mart’a ne kaldı şurda hayırlısıyla ,sağlıklı,sıhhatli inşallahhh

Hadi hayırlısı Canım benimmm güzel haberleri al da içimiz açılsın . 12 Mart’a ne kaldı şurda hayırlısıyla ,sağlıklı,sıhhatli inşallahhh
Hepimiz alalım inşallah canım benim, bugün hep allahım beni bir daha bu masaya yatırtma diye dua ettim, 19 mart evlilik yıldönümümüz o yüzden hem heyecan en kaygı birarada, olumsuzu dillendirmiyorun inşallah olursa tam o tarihlerde minnoşları görebileceğiz

3.gün canım, daha yumurta toplanmadan 3.gün diye kararlaştırmıştı doktorum, ben de neden diye sormadım biraz araştırdım her doktor, ülke başka bir şey söylüyor, oluruna bıraktım

3. Gün ve 5. Gün embriyolarının tutma şansı yüksek oluyor çünkü
Ben de 3. Gün istemiştim ilk tüp bebek denememde. 4. Gün embriyosu yerleştirdiler
Onun da gelişimi yavaşlamıştı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ooooo nasıl şahane bi hediye olacak inşallah Allah izin verirse güzel bi ambians hazırla eşine , çokkk güzel ver bu haberi canımmm Gelsin evlatlarrrr

Kızlar şimdi kontrolden çıktım pazartesi günü opu olucak embriyoları donduracak doktor yumurta sayımı sordum ama çok olacak bunlar şuanda folikül içinden ne çıkıcak yumurtaların kaliteli olacak mı bilmiyoruz deyip sayı vermedi sanırım sayı vermekten kaçındı çünkü sonrasında söyledikleri sayıdan az yumurta dayanabildiği için. Bana tek mi yoksa 2 mi embriyo koymak istiyorsan karar ver ona göre tekli yada ikili şekilde donduracağız dedi açıkcası ikiz bebek sahibi olmak beni çok korkutuyor hem hamilelik sürece hem bakımı bilmiyorum şu zamana kadar eşimle hep tek çocuk planı yaptık ama tek embriyo koymak şansı %10 düşürür dedi inanın şuan da ne yapacağım bilmiyorum

Hepimize nasip etsin inşallah canım, çok zorlu heyecanlı süreçlermiş rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın ben de 5.gün en iyisiymiş diye onu istemiştim hep ama şimdi tutsun da önemli olan o diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…