2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Ooooo nasıl şahane bi hediye olacak inşallah Allah izin verirse güzel bi ambians hazırla eşine , çokkk güzel ver bu haberi canımmm Gelsin evlatlarrrr
İnşallah inşallah şimdiden heyecanlandım valla olmayan müjdeye dün de hem eşimin doğum günü hem dini nikah yıldönümümüzdü, opu sonrası, transfer öncesi, benim hormonlu ruh halim derken buruk geçti, 19 mart hepsini unutturur inşallah

Hadi hayırlı olsun canım, inşallah bol kaliteli yumurtaların toplanır, bugün ultrsonda karnıma bastırdıkça neden rahim dinlendirdiklerini anladım, bekleme sürecinde iyice toparlanırsın inşallah, kararsızlık konusunda haklısın zor bi karar ben ikiz istediğim halde bugün bi an düşündüm, nasip olursa hayatım nasıl olur diye ama şöyle düşün hiç olmaması kadar acıtmaz canımızı, yokluluğla imtihan olmaktansa varlıklarıyla giriversinler hayatlarımıza

İnşAllah Canım aşılama yaptırdım sonuç negatif bir ay rahim dinlendirme verdi Hulusi hoca , önümüzdeki ay tüp için başlayacağız nasipse. Sende tüp sürecindesin değil mi?

Aynen öyle canım bazen böyle düşündüğüm için kızıyorum kendime bu kadar uğraşıyorum üzülüyorum şimdi aman ikiz olmasın mı diyorsun diyorum ama işte çocuğuma yaşatmak istediğim hayatı ve gerçeklerini düşününce de ne yapacağım diyorum. Artık tek duam fiziksel ve ruhsal olarak daha fazla yorulmamak inşallah sağlıkla kucağımıza bebeğimizi alacağımız günler bizi bekliyor.

Merhaba forum kızları bu topiği okudum ve üye oldum.
Ben 3,5 yıllık evliyim 3 yıldır korunmuyoruz ve sebepsiz infertilite. 2 başarısız aşılama sonrası Bende tüp bebek tedavisine başladım. 8 gündür karından iğneler oldum. 2 yumurta vardı 7 oldu. :) Bugün (28 Şubat Perşembe) son kontroldü. Bu gece ovitrelle çatlatma iğnesini oldum. 02.03 cumartesi sabah 9 da yumurtalar toplanacak 5 gün sonra da transfer yapılacak dedi Dr......Çok birsey bilmiyorum doktor ne derse onu yapıyorum. Deneyimlerinize ve motivasyonunuza ihtiyacım var :)
Sayının 7 olması iyimi?
E2 testim bugün 1650 çıktı... opu agrılı acılı mı genel anestezi mi?

Endişelenmekte çok haklısın canım ama ben senelerce kolejlerde öğretmenlik yaptım çocuğa iyi bir hayat yaşatmanın ilgi ve maddiyatla alakalı olduğunu düşünmüyorum, şimdiki çocuklar ziya selçukun dediği gibi ilgi zehirlenmesinden gidiyorlar, o yüzden daha şimdiden yetemez miyim endişesi yaşama bence, çok kardeşli çocuklar çok daha sağlıklı büyüyor, malum bizim zaten zor oluyor 1 taşla 2 kuşun artıları da yok değil ikisi de tutacak diye birşey yok zaten ama kesin ikiz istemiyorum dersen de kendince haklı endişelerin var riske girme sanki, tutar mı tutar

Benim de 7 toplandı canım ama 2 tanesi kaldı onları da transfer ettiler, sayının azlığı çokluğu geriye kaç tane kalacağıyla ilgili aslında, bol bol embriyoların olsun inşallah opu anestezili olduğu için işlem sırasında sıfır ağrı, sonrasında hafif bi adet sancısı ben ağrı kesici bile almadım öyle düşün ama sürekli bi ağrı olmasa da sonraki birkaç gün hareket esnasında hissiyat, sızı olabiliyor. Her şey gönlünce olsun inşallah

Çok teşekkür ederim. Amin hepimizin inşallah. Sen ne zmn oldu çok gerileri okuyamadım. Ne aşamadasın? Kendi gelişmelerimi yazarım il büyük günüm bu Cumartesi:)

Çok teşekkür ederim. Amin hepimizin inşallah. Sen ne zmn oldu çok gerileri okuyamadım. Ne aşamadasın? Kendi gelişmelerimi yazarım il büyük günüm bu Cumartesi:)
Rica ederim benim de daha çok yeni canım, pazartesi günü opu, bugün de transfer oldum, 2 tane 3.gün embriyosu transfer ettiler, hayırlı haberlerle gel inşallah

3. Gun embriyosu daha mi iyi? Bana 5 gun sonra dedigine gore 5. Gun emriyosu koyacak onda persembeye geliyo dedi. Bakalim korkudan kalbim carpiyo benim. Bide 1 tane transfer yapicaz dedi. Tavsiyem kalanlarini dondur dedi.
Rica ederim benim de daha çok yeni canım, pazartesi günü opu, bugün de transfer oldum, 2 tane 3.gün embriyosu transfer ettiler, hayırlı haberlerle gel inşallah

3. Gun embriyosu daha mi iyi? Bana 5 gun sonra dedigine gore 5. Gun emriyosu koyacak onda persembeye geliyo dedi. Bakalim korkudan kalbim carpiyo benim. Bide 1 tane transfer yapicaz dedi. Tavsiyem kalanlarini dondur dedi.
Canım normal hamileliklerde embriyo 5.gün tüpten ana rahmine düşermiş, yani 5.gün embriyo rahme tutunmaya daha hazır olurmuş ama 3.gün transferi tercih eden doktorlar, ülkeler de var... benim yumurta sayım az çıktığı için doktor 5.güne bekleyip riske atmak istemedi anlamadığım kadarıyla 5.güne kadar gelememe ihtimalleri de var çünkü, hem de ana rahminde daha iyi geliştiğini düşünüyorlarmış, ama senin döllenmiş embriyon çoksa 5.günü bekleyip kalanını doldurmak güzel olur tabi ki , sonuç olarak aslında üçe beşe bakmıyor nasip kısmet benim de tek konacaktı ama 2 döllenmiş embriyom kalınca doktorum 1 tane dondurmaya sıcak bakmıyoruz, tek ona ümit bağlamak sizin için bizim için de daha yıpratıcı oluyor dedi, ben de ikiz fikrine sıcak baktığım için 2 embriyo koyuldu

Kızlarr hastaneden aradılar . 8 yumurtanın 7si döllenmiş 5i tutunmuş gibi bişey dediler de anlamadım çok . Sadece döllenip tutunmaması ne demek ?
Canım döllendikten sonra bölünmeye devam edip etmemesine bakıyorlar, benim de bir tanesi döllenmesine rağmen bölünmedi, transfere kadar gelişim gösterir mi diye beklediler ama gelişim göstermeyince elendi, şimdilik 5 embriyo gibi düşünebilirsin ama her an sürpriz de olabilir, geç döllenmeyle eklenen de olabiliyormuş, sayın gayet güzel canım inşallah böyle devam eder

Kizlar ben şu yumurta koruyucuya başladığımda beri yumurta akı gibi akinti var. Sizde de olmusmuydu?
Bir de pazartesi yumurta toplama olacak ama sperm perhizinden bahsedemediler.
Yumurta toplamadan kac gun önce sperm perhizi oluyor?

Oluyo canım akıntı takma onu hiç sen çatlatma iğneni vurunca eşin perhize giriyo o akşam bize öyle söylediler ztn en ideal 3 gün perhiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…