- 20 Aralık 2018
- 161
- 245
- 23
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.601
öyle mii canımm çok teşekkür ederim, çok mutlu oldumCanım döllendikten sonra bölünmeye devam edip etmemesine bakıyorlar, benim de bir tanesi döllenmesine rağmen bölünmedi, transfere kadar gelişim gösterir mi diye beklediler ama gelişim göstermeyince elendi, şimdilik 5 embriyo gibi düşünebilirsin ama her an sürpriz de olabilir, geç döllenmeyle eklenen de olabiliyormuş, sayın gayet güzel canım inşallah böyle devam eder
hay maşallah canım benimKızlar opudan çıktım 23 yum toplandı korktuğum kadar kötü değilmiş olmadı pek ağrım
Zor değilmiş opu kızlar valla korkmuşum boşuna. Inşallah sonu da güzel olur canımhay maşallah canım benim
Aynen canim aynı yumurtanın beyazı gibi şeffaf uzuyan bisey ilk kez geldi böyle bisey çatlamadı inşallahOluyo canım akıntı takma onu hiç sen çatlatma iğneni vurunca eşin perhize giriyo o akşam bize öyle söylediler ztn en ideal 3 gün perhiz
ameliyat da çok zor olmuştur heralde sizin için özelde mi ameliyat oldunuz..Merhabalar mesajınızı yeni gördüm 110 kiloya çıkmıştımTüp mide olmak zorunda kaldım 1 sene de kilo verme sürecim oldu şimdi Hamileyim ve 59 kiloyum :)
Kızlar opudan çıktım 23 yum toplandı korktuğum kadar kötü değilmiş olmadı pek ağrım
İnşallah canımm. Ağrın var mı? Benim karnım şiş ağrım düne göre iyi ama bu şişlik beni çok rahatsız ediyoZor değilmiş opu kızlar valla korkmuşum boşuna. Inşallah sonu da güzel olur canım
Kızlarr hastaneden aradılar . 8 yumurtanın 7si döllenmiş 5i tutunmuş gibi bişey dediler de anlamadım çok . Sadece döllenip tutunmaması ne demek ?
Amin yarın haber gelcek bakalımmaşallahh... ben hiç o kadar yumurtayı bir arada görmedim bile..
inşallah sağlıkla gelişirler..
Sadece ani hareketlerde oluyo ağrım onun haricinde yok ama şişlik var evet gaz sıkışması gbi su içiyorum bol bolİnşallah canımm. Ağrın var mı? Benim karnım şiş ağrım düne göre iyi ama bu şişlik beni çok rahatsız ediyo
Merhaba aynı durumdayız benimde pazartesi opum var doktorum bana akıntım, ağrım olacağını söylemişti ve evet akıntım sürekli oluyor. Eşime en geç bu akşam boşalıp pazartesi günü sperm verene kadar boşalmaması gerektiğini cuma akşamı mutlaka bunu ilişki olarak değil kendi kendine yapması gerektiğini söyledi. Pazartesi günü için ikimize de bol şansKizlar ben şu yumurta koruyucuya başladığımda beri yumurta akı gibi akinti var. Sizde de olmusmuydu?
Bir de pazartesi yumurta toplama olacak ama sperm perhizinden bahsedemediler.
Yumurta toplamadan kac gun önce sperm perhizi oluyor?
Umarım 12 gün sonra mutlu haberi alırsın. Doktorun mu tek embriyoyu zorunlu tuttu yoksa siz mi tercih ettiniz?Bende bugün 3.gün embriyosu ile tek embriyo transfer oldum geri sayım başlasın
Aaa hadi hayırlı olsun canımBende bugün 3.gün embriyosu ile tek embriyo transfer oldum geri sayım başlasın
İnşallah canım benim . İnşallah 8in hepsi toplanır hatta daha fazla olur inşallahinşallah o 5 ide sağlıklı olur ve 5. güne giderler..
darısı benim de başıma diyeyim o zaman
yarın sabah opu var.. görünen 8 yumurtanın kaçı toplanacak kaçı 5. güne gidecek
çok merak ediyorum
Yasal zorunluluktan dolayı tek embriyoUmarım 12 gün sonra mutlu haberi alırsın. Doktorun mu tek embriyoyu zorunlu tuttu yoksa siz mi tercih ettiniz?
Sorma 11 de arayıp 16 da transferin var dediler.progesteron iğnem var benm yine. Hareket ederken korkuyorum ya düşer mi acaba diyeAaa hadi hayırlı olsun canımben sesin çıkmayınca 5.gün transferin olur diye düşünmüştüm, peş peşe güzel haberi alalım inşallah nasıl hissediyorsun, ben hem heyecanlı hem hissizim, herkes beklemek daha zor diyor ama ben rahatladım sanki, doktor yok, iğne yok, hastane yok, embriyologdan heyecanla telefon beklemek yok...
Aaa canım koyuldu mu hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruzBende bugün 3.gün embriyosu ile tek embriyo transfer oldum geri sayım başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?