2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

öyle mii canımm çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum isteyen herkese nasip etsin Allahım inşallahhhhhh

Oluyo canım akıntı takma onu hiç sen çatlatma iğneni vurunca eşin perhize giriyo o akşam bize öyle söylediler ztn en ideal 3 gün perhiz
Aynen canim aynı yumurtanın beyazı gibi şeffaf uzuyan bisey ilk kez geldi böyle bisey çatlamadı inşallah
Perhizde 1.5 gun oluyo catlaatma iğnesi olduğu aksam olursa daha öncekilerde nasil olduğunu hatırlayamadim

Merhabalar mesajınızı yeni gördüm 110 kiloya çıkmıştım Tüp mide olmak zorunda kaldım 1 sene de kilo verme sürecim oldu şimdi Hamileyim ve 59 kiloyum :)
ameliyat da çok zor olmuştur heralde sizin için özelde mi ameliyat oldunuz..

Kızlarr hastaneden aradılar . 8 yumurtanın 7si döllenmiş 5i tutunmuş gibi bişey dediler de anlamadım çok . Sadece döllenip tutunmaması ne demek ?

inşallah o 5 ide sağlıklı olur ve 5. güne giderler..
darısı benim de başıma diyeyim o zaman
yarın sabah opu var.. görünen 8 yumurtanın kaçı toplanacak kaçı 5. güne gidecek
çok merak ediyorum

İnşallah canımm. Ağrın var mı? Benim karnım şiş ağrım düne göre iyi ama bu şişlik beni çok rahatsız ediyo
Sadece ani hareketlerde oluyo ağrım onun haricinde yok ama şişlik var evet gaz sıkışması gbi su içiyorum bol bol

Merhaba aynı durumdayız benimde pazartesi opum var doktorum bana akıntım, ağrım olacağını söylemişti ve evet akıntım sürekli oluyor. Eşime en geç bu akşam boşalıp pazartesi günü sperm verene kadar boşalmaması gerektiğini cuma akşamı mutlaka bunu ilişki olarak değil kendi kendine yapması gerektiğini söyledi. Pazartesi günü için ikimize de bol şans

Arkadaşlar mesajlarınızı kısmen okudum inşallah tez zamanda tedavilerimiz olumlu sonuçlanır. Ben de bugün başladım tedaviye. Bana dr gonal f ve menogon u beraber verdi. İkisini de yapıyorum. Aranızda benim gibi olan var mı? Rezervim düşük o yüzden mi iki ilaç verdi acaba bilgisi olan var mı?

Bende bugün 3.gün embriyosu ile tek embriyo transfer oldum geri sayım başlasın
Aaa hadi hayırlı olsun canım ben sesin çıkmayınca 5.gün transferin olur diye düşünmüştüm, peş peşe güzel haberi alalım inşallah nasıl hissediyorsun, ben hem heyecanlı hem hissizim, herkes beklemek daha zor diyor ama ben rahatladım sanki, doktor yok, iğne yok, hastane yok, embriyologdan heyecanla telefon beklemek yok...

inşallah o 5 ide sağlıklı olur ve 5. güne giderler..
darısı benim de başıma diyeyim o zaman
yarın sabah opu var.. görünen 8 yumurtanın kaçı toplanacak kaçı 5. güne gidecek
çok merak ediyorum
İnşallah canım benim . İnşallah 8in hepsi toplanır hatta daha fazla olur inşallah haberini bekliyorum yarın

Sorma 11 de arayıp 16 da transferin var dediler.progesteron iğnem var benm yine. Hareket ederken korkuyorum ya düşer mi acaba diye transfer olayında ki sıkışıklıkda kötüydü o kadar.

Simdi hastaneden ciktim kizlar. Opu yapildi 7 yumurtadan 6 si toplandi. Anestezi sayesinde hicbirsey anlamadim. Ama suan kasiklarimda cok agri var..Yarin arayip soyleyeceklermis kaci isleme alinacak transfer olup olmayacagini soyleyeceklermis. Bende cok heyecan yok artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…