2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Evet yumurta dusuk olunca multidoz uyguluyorlarmis. Yasin kac?? ben 34 yasindayim adetin 2. Gunu gittigimde 2 yumurtam vardi, rezerv az tedavi icin dedi, tedavi sounda 7 tane oldu ama 6 tanesini topladilar bugun.

Evet yumurta dusuk olunca multidoz uyguluyorlarmis. Yasin kac?? ben 34 yasindayim adetin 2. Gunu gittigimde 2 yumurtam vardi, rezerv az tedavi icin dedi, tedavi sounda 7 tane oldu ama 6 tanesini topladilar bugun.
Rezerv azlığına göre çok iyi bir sayı kaliteleri de iyi olsun inşAllah hayırlı olsun

Masallah sayi cok guzel. İlk defa duyuyorum Bu kadar yumurta :) benim de 6 tane toplandi bugun bakalim persembe gunune transfer gorunuyor
İnşallah hayırlısı olsun canım taze olck senin o zaman bana rahmin yorgun dedi bi ay beklicez. Hala haber bekliyorum embriyologdan döllenmezler diye korkuyorum şuan

Sorma 11 de arayıp 16 da transferin var dediler.progesteron iğnem var benm yine. Hareket ederken korkuyorum ya düşer mi acaba diye transfer olayında ki sıkışıklıkda kötüydü o kadar.
Ani olunca stres yapmaya vaktin kalmamıştır olumlu yanından bakalım canım, sorma transfer sonrası ben de bi huzurla yatıp kalkamadım, opudan kalan ağrılar da eklenince, sürekli onu yaptım düşmüş müdür modundayım, hemşireler sakın kasma dediği için serbest davranıyorum laptop çantası taşımalar, arabada tümseklere girmeler(kızkardeşim sağolsun)... zaten yatmanın da hiçbir bilimsel dayanılılırlığı yokmuş, anlayacağın ne normal hayatıma dönebildim ne yatabildimbu arada kalanları dondurdunuz mu

İlk başta insan canının derdiyle yumurtalara odaklanamıyor ve bitmesinin rahatlığını yaşıyor ama asıl heyecan şimdi başlıyor canım

Yaşım 28 ama yumurta sayısı az 4-5 tane saydı benim de ilk gün. Tedavi sonunda artar mı bilmiyorum. Geçmiş olsun bu arada olumlu sonuçlanır inşallah

Saat 9-13.00 arası aranırsınız dediler bilgilendirme için hala arayan soran yok ben mi arasam napsam evham yaptım iyice

Aradı kızlar şuan döllenmelerinde sıkıntı yok hepsi iyi ilerliyormuş sayı vermedi yarın yine aricakmış döllendiler dedi o yetti sayı hiç mühim değil :)

Sanmıyorum daha fazla yumurta elde etmek içindir.Benim amh 2.75ti sanırım yüksek doz başladı gonalf ve merional.endişelenme yani sorun yok

Aradı kızlar şuan döllenmelerinde sıkıntı yok hepsi iyi ilerliyormuş sayı vermedi yarın yine aricakmış döllendiler dedi o yetti sayı hiç mühim değil :)
Oh maşallah valla embriyo döllendi mi döllenmedi mi en sıkıntılı süreçlerden birisi herhalde.

Dikkat et sen yine kuzum yediklerine dikkat ediyor musun? Kabak çekirdeği ve ananas tutunması için iyiymiş heryerde okudm.dondurmadılar 1 iyi kalite 1 orta kalite vardı takip edeceğiz dediler 5. Günü bekliyorlar sanırım,yarın 5.gün.aslında bu kadar az embriyo varken dondurmak daha mantıklı gibi ama kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…