- 28 Şubat 2019
- 102
- 144
- 18
- 40
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.621
Hayirli olsun insallah guze haberlerleBende bugün 3.gün embriyosu ile tek embriyo transfer oldum geri sayım başlasın
Masallah sayi cok guzel. İlk defa duyuyorum Bu kadar yumurta :) benim de 6 tane toplandi bugunKızlar opudan çıktım 23 yum toplandı korktuğum kadar kötü değilmiş olmadı pek ağrım
Evet yumurta dusuk olunca multidoz uyguluyorlarmis. Yasin kac?? ben 34 yasindayim adetin 2. Gunu gittigimde 2 yumurtam vardi, rezerv az tedavi icin dedi, tedavi sounda 7 tane oldu ama 6 tanesini topladilar bugun.Arkadaşlar mesajlarınızı kısmen okudum inşallah tez zamanda tedavilerimiz olumlu sonuçlanır. Ben de bugün başladım tedaviye. Bana dr gonal f ve menogon u beraber verdi. İkisini de yapıyorum. Aranızda benim gibi olan var mı? Rezervim düşük o yüzden mi iki ilaç verdi acaba bilgisi olan var mı?
Rezerv azlığına göre çok iyi bir sayı kaliteleri de iyi olsun inşAllah hayırlı olsunEvet yumurta dusuk olunca multidoz uyguluyorlarmis. Yasin kac?? ben 34 yasindayim adetin 2. Gunu gittigimde 2 yumurtam vardi, rezerv az tedavi icin dedi, tedavi sounda 7 tane oldu ama 6 tanesini topladilar bugun.
İnşallah hayırlısı olsun canım taze olck senin o zaman bana rahmin yorgun dedi bi ay beklicez. Hala haber bekliyorum embriyologdan döllenmezler diye korkuyorum şuanMasallah sayi cok guzel. İlk defa duyuyorum Bu kadar yumurta :) benim de 6 tane toplandi bugunbakalim persembe gunune transfer gorunuyor
Ani olunca stres yapmaya vaktin kalmamıştır olumlu yanından bakalım canım, sorma transfer sonrası ben de bi huzurla yatıp kalkamadım, opudan kalan ağrılar da eklenince, sürekli onu yaptım düşmüş müdür modundayım, hemşireler sakın kasma dediği için serbest davranıyorum laptop çantası taşımalar, arabada tümseklere girmeler(kızkardeşim sağolsun)... zaten yatmanın da hiçbir bilimsel dayanılılırlığı yokmuş, anlayacağın ne normal hayatıma dönebildim ne yatabildimSorma 11 de arayıp 16 da transferin var dediler.progesteron iğnem var benm yine. Hareket ederken korkuyorum ya düşer mi acaba diyetransfer olayında ki sıkışıklıkda kötüydü o kadar.
İlk başta insan canının derdiyle yumurtalara odaklanamıyor ve bitmesinin rahatlığını yaşıyor ama asıl heyecan şimdi başlıyor canımSimdi hastaneden ciktim kizlar. Opu yapildi 7 yumurtadan 6 si toplandi. Anestezi sayesinde hicbirsey anlamadim. Ama suan kasiklarimda cok agri var..Yarin arayip soyleyeceklermis kaci isleme alinacak transfer olup olmayacagini soyleyeceklermis. Bende cok heyecan yok artik
Yaşım 28 ama yumurta sayısı az 4-5 tane saydı benim de ilk gün. Tedavi sonunda artar mı bilmiyorum. Geçmiş olsun bu arada olumlu sonuçlanır inşallahEvet yumurta dusuk olunca multidoz uyguluyorlarmis. Yasin kac?? ben 34 yasindayim adetin 2. Gunu gittigimde 2 yumurtam vardi, rezerv az tedavi icin dedi, tedavi sounda 7 tane oldu ama 6 tanesini topladilar bugun.
Sanmıyorum daha fazla yumurta elde etmek içindir.Benim amh 2.75ti sanırım yüksek doz başladı gonalf ve merional.endişelenme yani sorun yokArkadaşlar mesajlarınızı kısmen okudum inşallah tez zamanda tedavilerimiz olumlu sonuçlanır. Ben de bugün başladım tedaviye. Bana dr gonal f ve menogon u beraber verdi. İkisini de yapıyorum. Aranızda benim gibi olan var mı? Rezervim düşük o yüzden mi iki ilaç verdi acaba bilgisi olan var mı?
Yaa sorma apar topar gönderdiler embriyoyuAaa canım koyuldu mu hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Oh maşallah valla embriyo döllendi mi döllenmedi mi en sıkıntılı süreçlerden birisi herhalde.Aradı kızlar şuan döllenmelerinde sıkıntı yok hepsi iyi ilerliyormuş sayı vermedi yarın yine aricakmış döllendiler dedi o yetti sayı hiç mühim değil :)
Ani olunca stres yapmaya vaktin kalmamıştır olumlu yanından bakalım canım, sorma transfer sonrası ben de bi huzurla yatıp kalkamadım, opudan kalan ağrılar da eklenince, sürekli onu yaptım düşmüş müdür modundayım, hemşireler sakın kasma dediği için serbest davranıyorum laptop çantası taşımalar, arabada tümseklere girmeler(kızkardeşim sağolsun)... zaten yatmanın da hiçbir bilimsel dayanılılırlığı yokmuş, anlayacağın ne normal hayatıma dönebildim ne yatabildimbu arada kalanları dondurdunuz mu
Seninde hayırlı olsun canım bu ay herkese taze transfer yapıyorlar herhalde beraber bekleyeceğiz inşallah mutlu haberler veririrzMasallah sayi cok guzel. İlk defa duyuyorum Bu kadar yumurta :) benim de 6 tane toplandi bugunbakalim persembe gunune transfer gorunuyor
İnşallah güzel haberlerini alalım canımYaa sorma apar topar gönderdiler embriyoyu
Bende bugün 3.gün embriyosu ile tek embriyo transfer oldum geri sayım başlasın
Gözün aydın süper az kaldıKızlar bugün de gelişimleri çok iyiymiş 5 inin de2 gün bitti , kaldı 3 gün. Salı transfer inşallahhhh
Cok sagol amin ins. Yarin belli olacak nasil olduklari bakalim. Ama suan cok sanci cekiyorum kasiklarimda, bide antibiyotik te vermis doktor. Zarari olmazmi?Rezerv azlığına göre çok iyi bir sayı kaliteleri de iyi olsun inşAllah hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?