2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

İnşallah hayırlısı olsun canım taze olck senin o zaman bana rahmin yorgun dedi bi ay beklicez. Hala haber bekliyorum embriyologdan döllenmezler diye korkuyorum şuan
Benim 2 basarisiz asilamadan 1 sene sonra ilk tup bebek.. buna ragmen yorgun hissediyorum kendimi. O yuzden 1 ay beklenir gec olsun guc olmasin cnm

Cok sagol amin ins. Yarin belli olacak nasil olduklari bakalim. Ama suan cok sanci cekiyorum kasiklarimda, bide antibiyotik te vermis doktor. Zarari olmazmi?
Benmde sebepsiz infertilite 3 senedir düşünüyorduk aynıyız. Antibiyorik sorun olmaz çünkü bana da vermişlerdi opu Sonrası

Benim 2 basarisiz asilamadan 1 sene sonra ilk tup bebek.. buna ragmen yorgun hissediyorum kendimi. O yuzden 1 ay beklenir gec olsun guc olmasin cnm
Hiç aşılama denemedim ben direk tüp bizim takip bile yapmadılar 3 senedir folik asiti bile aldım kndm kullandım valla ben ama beklicez 1 ay napalım sonuç güzel olsun da :)

Kızlar bu sabah opu oldum.
6 tane toplanmış. Yarın döllenip döllenmedikleri belli olacak. Dua edin hapsi 5. Güne kadar dayansın.

Oluruna bırakmaya çalıştım ama bu sefer de fazla bıraktım herhalde ne bileyim hastanede doktoru hemşiresi çol gazladı beni Ananas yiyorum ama kabak çekirdeği kabız yapabileceği için onu eledim, avakado da iyi diyorlar aldım olgunlaşmasını bekliyorum, dondurma konusunda da demek ki 5.güne gelebileğini düşündüler ki bekletiyorlar aklına kötüsünü getirme canım,i

Cok sagol amin ins. Yarin belli olacak nasil olduklari bakalim. Ama suan cok sanci cekiyorum kasiklarimda, bide antibiyotik te vermis doktor. Zarari olmazmi?
Yumurtalıklara cerrahi bi işlem yaptıkları için enfeksiyon kapmaması için veriyorlar canım, ben transfer sabahı içmemiştim sadece ne olur ne olmaz diye

Bende kalktım çorba yaptım kendime yat yat nereye kadar.kabak çekirdeği tam tersi kabızlığa karşı tüketiliyordu sanki.evet avakoda da tüketin diyorlar.yarın merkez kapalı pazartesi ararlar embriyolar için bakalım artık

Amin canim insallah benim bugün kontrol vardi pazartesi opu olmuyor çarşamba olacakmış.
Bende bugün 3.gün embriyosu ile tek embriyo transfer oldum geri sayım başlasın
Hayırlı olsun canım guzel haberlerini almak dilegiyle

Kizlar benim bugün kontrolüm vardi pazartesi opu olabilir demişlerdi ama bugun çarşamba olacagi nerlesti. Ayrica PICSI yöntemini uygulama konusunda netlestik bakalim artik gerisi de nasip
Bugün yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Kontrolden dönüşte bir çift ile tanıştım tesadüf çocukları vardi yanlarında sevdik oynadık muhabbet ettik vs sonra evlat edindikleri öğrendim ve cok etkilendim. Benim hiç akıl edemediğim bir durum öyle çocuğum olmasına odaklamışım ki başka ihtimalleri kendime sormamışım bile. Neden olmasin dedim kendime şanssız bir cocuk la şanssız bir annenin kaderi mutlu bir birleşmesi yaşamasın.

Katiliyorum. Bende aynisini dusunuyorum 40 yasima kadar beklerim ugrasirim olmazsa evlat edinebilirim:)))

O yöntem nedir? Evlat edinmeye karar vermek çok zor ve ciddi bir süreç...ben cesaret edebilir miyim bilmiyorum ama tebrikler evlat edinen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…