- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.054
- 133
- 40
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.641
Sağol hepimiz güzel sonuçlar alırız umarım,benmde 14 mart yazmışlar 13 gün sonra ama öncesinde yaparım sana yetişemesemdeHayırlı sonuçlarınız olsun. Aynı durum ile bende 10 martı bekliyorum ..
Benim 2 basarisiz asilamadan 1 sene sonra ilk tup bebek.. buna ragmen yorgun hissediyorum kendimi. O yuzden 1 ay beklenir gec olsun guc olmasin cnmİnşallah hayırlısı olsun canım taze olck senin o zaman bana rahmin yorgun dedi bi ay beklicez. Hala haber bekliyorum embriyologdan döllenmezler diye korkuyorum şuan
Benmde sebepsiz infertilite 3 senedir düşünüyorduk aynıyız. Antibiyorik sorun olmaz çünkü bana da vermişlerdi opu SonrasıCok sagol amin ins. Yarin belli olacak nasil olduklari bakalim. Ama suan cok sanci cekiyorum kasiklarimda, bide antibiyotik te vermis doktor. Zarari olmazmi?
Bende yas var bacim 34 umBenmde sebepsiz infertilite 3 senedir düşünüyorduk aynıyız. Antibiyorik sorun olmaz çünkü bana da vermişlerdi opu Sonrası
Hiç aşılama denemedim ben direk tüp bizim takip bile yapmadılar 3 senedir folik asiti bile aldım kndm kullandım valla ben ama beklicez 1 ay napalım sonuç güzel olsun da :)Benim 2 basarisiz asilamadan 1 sene sonra ilk tup bebek.. buna ragmen yorgun hissediyorum kendimi. O yuzden 1 ay beklenir gec olsun guc olmasin cnm
Bende aynıyım 85 doğumluyum.ilk tüp bebek dün transfer edildi şuan bekliyorumBende yas var bacim 34 um
Ve 3 senedir olmuyor.. simdi hangi asamadasin peki?
Kızlar bugün de gelişimleri çok iyiymiş 5 inin de2 gün bitti , kaldı 3 gün. Salı transfer inşallahhhh
Bende bugün 3.gün embriyosu ile tek embriyo transfer oldum geri sayım başlasın
Yarın az çok belli olacak bişeyler inşallah canımm. İnşallah 6 da 6 yapacaksınHepsi sağsalim ulaşacak inşallahbenim 6 toplandı bakalım kaçı döllenecek
Oluruna bırakmaya çalıştım ama bu sefer de fazla bıraktım herhalde ne bileyim hastanede doktoru hemşiresi çol gazladı beniDikkat et sen yine kuzum yediklerine dikkat ediyor musun? Kabak çekirdeği ve ananas tutunması için iyiymiş heryerde okudm.dondurmadılar 1 iyi kalite 1 orta kalite vardı takip edeceğiz dediler 5. Günü bekliyorlar sanırım,yarın 5.gün.aslında bu kadar az embriyo varken dondurmak daha mantıklı gibi ama kısmet
Yumurtalıklara cerrahi bi işlem yaptıkları için enfeksiyon kapmaması için veriyorlar canım, ben transfer sabahı içmemiştim sadece ne olur ne olmaz diyeCok sagol amin ins. Yarin belli olacak nasil olduklari bakalim. Ama suan cok sanci cekiyorum kasiklarimda, bide antibiyotik te vermis doktor. Zarari olmazmi?
Bende kalktım çorba yaptım kendime yat yat nereye kadar.kabak çekirdeği tam tersi kabızlığa karşı tüketiliyordu sanki.evet avakoda da tüketin diyorlar.yarın merkez kapalı pazartesi ararlar embriyolar için bakalım artıkOluruna bırakmaya çalıştım ama bu sefer de fazla bıraktım herhalde ne bileyim hastanede doktoru hemşiresi çol gazladı beniAnanas yiyorum ama kabak çekirdeği kabız yapabileceği için onu eledim, avakado da iyi diyorlar aldım olgunlaşmasını bekliyorum, dondurma konusunda da demek ki 5.güne gelebileğini düşündüler ki bekletiyorlar aklına kötüsünü getirme canım,i
Cok sevindim hayirli haberlerle insallahhhBende aynıyım 85 doğumluyum.ilk tüp bebek dün transfer edildi şuan bekliyorum
Yarın az çok belli olacak bişeyler inşallah canımm. İnşallah 6 da 6 yapacaksın
Amin canim insallah benim bugün kontrol vardi pazartesi opu olmuyor çarşamba olacakmış.Merhaba aynı durumdayız benimde pazartesi opum var doktorum bana akıntım, ağrım olacağını söylemişti ve evet akıntım sürekli oluyor. Eşime en geç bu akşam boşalıp pazartesi günü sperm verene kadar boşalmaması gerektiğini cuma akşamı mutlaka bunu ilişki olarak değil kendi kendine yapması gerektiğini söyledi. Pazartesi günü için ikimize de bol şans
Hayırlı olsun canım guzel haberlerini almak dilegiyleBende bugün 3.gün embriyosu ile tek embriyo transfer oldum geri sayım başlasın
Aynen öyle canım . Allah razı olsun , çok ihtiyacımız var duaya . Güzel güzel haberler verelim inşallahhhİnşallah.. seni de takip edeceğim.. ve hepimiz için dua ediyorum. Bu aşamada beklemek ve dua etmekten başka birşey gelmiyor elden..
Katiliyorum. Bende aynisini dusunuyorum 40 yasima kadar beklerim ugrasirim olmazsa evlat edinebilirim:)))Kizlar benim bugün kontrolüm vardi pazartesi opu olabilir demişlerdi ama bugun çarşamba olacagi nerlesti. Ayrica PICSI yöntemini uygulama konusunda netlestik bakalim artik gerisi de nasip
Bugün yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Kontrolden dönüşte bir çift ile tanıştım tesadüf çocukları vardi yanlarında sevdik oynadık muhabbet ettik vs sonra evlat edindikleri öğrendim ve cok etkilendim. Benim hiç akıl edemediğim bir durum öyle çocuğum olmasına odaklamışım ki başka ihtimalleri kendime sormamışım bile. Neden olmasin dedim kendime şanssız bir cocuk la şanssız bir annenin kaderi mutlu bir birleşmesi yaşamasın.
O yöntem nedir? Evlat edinmeye karar vermek çok zor ve ciddi bir süreç...ben cesaret edebilir miyim bilmiyorum ama tebrikler evlat edinen herkeseKizlar benim bugün kontrolüm vardi pazartesi opu olabilir demişlerdi ama bugun çarşamba olacagi nerlesti. Ayrica PICSI yöntemini uygulama konusunda netlestik bakalim artik gerisi de nasip
Bugün yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Kontrolden dönüşte bir çift ile tanıştım tesadüf çocukları vardi yanlarında sevdik oynadık muhabbet ettik vs sonra evlat edindikleri öğrendim ve cok etkilendim. Benim hiç akıl edemediğim bir durum öyle çocuğum olmasına odaklamışım ki başka ihtimalleri kendime sormamışım bile. Neden olmasin dedim kendime şanssız bir cocuk la şanssız bir annenin kaderi mutlu bir birleşmesi yaşamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?