2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

o kadar büyük bişey ki bu.helal olsun düşüncene bile..

Katiliyorum. Bende aynisini dusunuyorum 40 yasima kadar beklerim ugrasirim olmazsa evlat edinebilirim:)))
Yani kendi evladımız olsa bile birde bu şekilde bir kardeşi olursa tadından yenmez herhalde
O yöntem nedir? Evlat edinmeye karar vermek çok zor ve ciddi bir süreç...ben cesaret edebilir miyim bilmiyorum ama tebrikler evlat edinen herkese
PICSI yöntemi canim erkek faktörlü tüp bebek tedavilerinde kullanılan bir teknik.
Evet kesinlikle evlat edinmek ciddi bir süreç bakalim şimdiden düşünmeye araştırmaya bile basladik kader bizi nerelere sürükleyecek kısmet hayirlisi allahtan
o kadar büyük bişey ki bu.helal olsun düşüncene bile..
Yani daha önce hic akıl etmemistim neden se ama dünden beri bir çıkış kapısı gördüğüm icin daha umutluyum ıllaki doğurmam gerekmiyor zaten doğurmak kadar acısını çektim. Kısmet diyorum inşallah guzel şeyler olacak umutluyum

Kalan 2 embriyo 5.güne ulaşamamış yani hiç embriyom kalmadı çok canım sıkıldı

Kalan 2 embriyo 5.güne ulaşamamış yani hiç embriyom kalmadı çok canım sıkıldı
Canım çok üzüldüm sana kötü ihtimalleri sıralayıp moral vermeye çalışanlardan olmak istemiyorum belki kalitesizdi transfer olsan tutmayacaktı gibi gibi ben çok yıldım o tesellilerden çünkü... ama hep nasip diyoruz ya gerçekten öyle ben de aynı durumdayım biliyorsun, bebişlerimiz inşallah bizimle 12 gün üzülmek moral bozmak yok

Kabak çekirdeği bizim evde bi itilaf konusu oldu canım, eşim onu ve ailesini kabız yaptığı konusunda çok net ama her yerde ishal yapıyor diyor haklısın, aman olacağı varsa oluyor tutuyor işte de insan bi şeylere bel bağlamak istiyor, ben de yatmadım ama hep ev ortamlarındaydım sıkıldım bu hafta gezicem artık

Sağol canım haklısın olacağı varsa öyle de böyle de oluyor...

gözün aydın seninde canım.penim de perşembe alındı.farkını çok anlayamamakla beraber taze yapacaklar salı günü inşallah :) kaç yumurta toplandı?
Benim 19 tane toplandı ama 10 tanesi olgun çıktı. Bu 10 tanenin de 7 si döllenmiş. Benim çok yumurta çıktığı için ödem olmasın diye belki dondurulup sonra transfer edilebilirmiş. Yoksa benim de taze olacaktı. Senin nasıl sayı?

Cuma günü 1 tane transfer edildi,kalan 2 taneyi 5.güne bekletmek istemişler olmamış
Benim bildiğim 4 ten az embriyo varsa 5.güne çıkarmaya çalışmak yanlış. Çok araştırdım bu konuyu. Keşke 3.gün dondursalarmış. Hayırlısı olsun, inşallah transfer edilen tutmuştur.

Benim 8 alındı 7 döllendi 5 i sağlıklı devam ediyor . 1 gün kaldı inşallah sorun olmaz

Benim bildiğim 4 ten az embriyo varsa 5.güne çıkarmaya çalışmak yanlış. Çok araştırdım bu konuyu. Keşke 3.gün dondursalarmış. Hayırlısı olsun, inşallah transfer edilen tutmuştur.
Bencede embriyo sayısı azsa riske atılmamalı ama öyle bir seçenek sunmadılar,,bekleyip göreceğiz inş tutmuştur ben bidaha denemeyi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…