- 20 Aralık 2018
- 161
- 245
- 23
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.681
test günün ne zaman ?Bencede embriyo sayısı azsa riske atılmamalı ama öyle bir seçenek sunmadılar,,bekleyip göreceğiz inş tutmuştur ben bidaha denemeyi düşünmüyorum
1 mart transfer 14 mart test günü muhtemelen erken yaparımtest günün ne zaman ?
hadi inşallah hayırllı haberler alırız. 5 mart transferim ben de 14 ünde baktırmayı düşünüyorum:) 10 unda belli olur yeterince .1 mart transfer 14 mart test günü muhtemelen erken yaparım
bu arada transfer işlemi uzun sürüyor mu,zor mu?1 mart transfer 14 mart test günü muhtemelen erken yaparım
Uzun sürmüyor en kötü yanı sıkışık olmak berbat bşybu arada transfer işlemi uzun sürüyor mu,zor mu?
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler veririz birbirimizehadi inşallah hayırllı haberler alırız. 5 mart transferim ben de 14 ünde baktırmayı düşünüyorum:) 10 unda belli olur yeterince .
inşallah canım.Güzel düşünelim güzel olsun inşallah.Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Anladim canım önemli olan sana transfer ettikleri çünkü sana en kalitelisini transfer ediyorlar. 5. Gunu ulaşmayan embriyo da boşuna umut bağlamamış oluyorsun öyle düşün.Cuma günü 1 tane transfer edildi,kalan 2 taneyi 5.güne bekletmek istemişler olmamış
Hayırlısı böyleymiş cnm labta 5. Güne gelemedi doktorun iyiymiş demekki taze yaptı riske atmamış bnce. Hiç üzülme zor bi süreç kim olsa üzülür ama sen sağlamsın öyle düşünYok opudan sonra taze olacak büyük ihtimal demişlerdi taze transfer oldu
Bana ekstra vermediler canım . Sadece çatlatma iğnesiKizlar kontrolden geldim bugün çatlama ıgnemi oluyorum çarşamba yumurta toplamabugün oviteralla yanında 2 tane gonapeptyl iğne verdi. Kullanan varmi bana gonapeptly ilk defa verdiler.
Benimde ayni sekilde oldu. persembe aksam 9 da vurdum, ctesi sabah 9 da topladilar. Seninde 36 saat sonratoplanacqktir. Kac yumurtan varmis?Kizlar kontrolden geldim bugün çatlama ıgnemi oluyorum çarşamba yumurta toplamabugün oviteralla yanında 2 tane gonapeptyl iğne verdi. Kullanan varmi bana gonapeptly ilk defa verdiler.
Hadi inşallah canım . Gider inşalah sağlıklı bi şekildeselam kızlar..
dün haber geldi.. toplanan 6 yumurtadan 3 tanesi döllenmiş
bakalım 5. güne varabileceklermi
Hadi inşallah canım . Gider inşalah sağlıklı bi şekildeBen de telefon bekliyorum merkezden, son günüm ☺
Kizlar doktor aradi 6 yumurtadan 4 ü kalmis. (Bugun 2.gün bu arada).iyi gidiyo dedi ama ben tuhaf oldum 5. Gune gelebilecekler mi bakalim.
Hepsini 5.güne mi bekleteceklerselam kızlar..
dün haber geldi.. toplanan 6 yumurtadan 3 tanesi döllenmiş
bakalım 5. güne varabileceklermi
İşte bence diğer embriyolarda riske edilmeyebilirdi çinkü sayısı az.lab ortamında yaşamayan embriyolar transferle anne rahminde yaşayabiliyor,neyse kısmet olan olduHayırlısı böyleymiş cnm labta 5. Güne gelemedi doktorun iyiymiş demekki taze yaptı riske atmamış bnce. Hiç üzülme zor bi süreç kim olsa üzülür ama sen sağlamsın öyle düşün ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?