2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Yok opudan sonra taze olacak büyük ihtimal demişlerdi taze transfer oldu
Hayırlısı böyleymiş cnm labta 5. Güne gelemedi doktorun iyiymiş demekki taze yaptı riske atmamış bnce. Hiç üzülme zor bi süreç kim olsa üzülür ama sen sağlamsın öyle düşün

Kizlar kontrolden geldim bugün çatlama ıgnemi oluyorum çarşamba yumurta toplama bugün oviteralla yanında 2 tane gonapeptyl iğne verdi. Kullanan varmi bana gonapeptly ilk defa verdiler.
Benimde ayni sekilde oldu. persembe aksam 9 da vurdum, ctesi sabah 9 da topladilar. Seninde 36 saat sonratoplanacqktir. Kac yumurtan varmis?

Kizlar doktor aradi 6 yumurtadan 4 ü kalmis. (Bugun 2.gün bu arada). iyi gidiyo dedi ama ben tuhaf oldum 5. Gune gelebilecekler mi bakalim.

3 tane dondurulmuş 3. Gün embriyom vardı. İlk toplamada 5.günü bulan embriyom olmamıştı. 2. Toplamada 3 embriyoyu 3.gunde dondurdular. Ben sonra baska bir merkezde 3. tadaviye basladim ama husran oldu. Dondurulmuşlardan 2si 23 şubatta transfer edildi 7 martta kan testi yaptiricam beklemek çok zormuş. Allah herkesin gonlune gore versin

Hayırlısı böyleymiş cnm labta 5. Güne gelemedi doktorun iyiymiş demekki taze yaptı riske atmamış bnce. Hiç üzülme zor bi süreç kim olsa üzülür ama sen sağlamsın öyle düşün ❤
İşte bence diğer embriyolarda riske edilmeyebilirdi çinkü sayısı az.lab ortamında yaşamayan embriyolar transferle anne rahminde yaşayabiliyor,neyse kısmet olan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…