- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.054
- 133
- 40
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.701
Az kalmış atlatmışsın bnm test günü 14 mart.bugün 9.günün bugün veya yarın kan tahlili yaptırsan çıkar ve sen dondurulmuşla olduğun için daha net olur3 tane dondurulmuş 3. Gün embriyom vardı. İlk toplamada 5.günü bulan embriyom olmamıştı. 2. Toplamada 3 embriyoyu 3.gunde dondurdular. Ben sonra baska bir merkezde 3. tadaviye basladim ama husran oldu. Dondurulmuşlardan 2si 23 şubatta transfer edildi 7 martta kan testi yaptiricam beklemek çok zormuş. Allah herkesin gonlune gore versin
Bugün 2.gün dimi senin de. Ay bugün beni aramayacaklarmış ya yarın bilgi verilecekmiş kaliteleriyle ilgiliÇok şükürrYarın daha net belli olacak inşallah . Yazıcam hemen
Hepsini 5.güne mi bekletecekler
İnşallah bu tedavinde hepsinde 5.güne gider ve sana evlat olur..sizde ki sorun neydi canımevet.
genetik tahlile gönderilebilmesi için 5. güne gitmeleri şartmış
ilk tedavimde asla gitmemişti 5. güne şimdi ne olur hiç bilmiyorum
İnşallah 5.güne ulaşırlarevet.
genetik tahlile gönderilebilmesi için 5. güne gitmeleri şartmış
ilk tedavimde asla gitmemişti 5. güne şimdi ne olur hiç bilmiyorum
İnşallah bu tedavinde hepsinde 5.güne gider ve sana evlat olur..sizde ki sorun neydi canım
İnşallah 5.güne ulaşırlaren zoru labdan haber beklemek...
Kendiliğinden hamile kalabiliyorsun demekki..önemli olan o sağlıklı yumurtayı bulabilmek demekki.inşallah bulunur kaliteli olur ve sana evlat olurBenim çok uzun bir hikayem var..
özetle yazmam gerekirse
6 düşük, 1 dış gebelik, 1 başarısız tüp bebek geçmişim var
tahlillerin tamamı normal
ancak yumurtalarla alakalı problem olduğu düşünülüyor.
ilk duyduğumda şok olmuş günlerce ağlamıştım ama artık alıştım
şimdi 2. tüp bebek denemem ve bu sefer de olmazsa daha da uğraşmamaya karar verdim
yaşım 38 ve hem çok yoruldum hem de hevesim kalmadı
Gözün aydın süperKızlar son haberi de aldım. 5 ide sağlıklıçok şükür . Bu hücreye bölünmeyi sordum. 8 hücreyi de geçti opak hepsi de dedi .yarın transfer hayırlısıyla . 3 ünü de dondurcaz galiba .
Ay hadi inşallah Canım benim . Yarın transfer sonrası da haberleşelim mutlaka . Sıradaki stresimiz de transfer :)Gözün aydın süperhadi transferin olsunda beraber bekleyelim
rabbım hayırlısını versın. Emeklerınızın karsılıgını alırsınız ınsallah . Niçin genetik test yapılması gerektı pekı.genetik test sonuçlarınız çıktı mı?
benim kromozom sonucum çıkmadı hala, ama doktora sordum sonuç olumsuz çıkarsa bir tedavisi varmı diye olmadığını söyledi. yani her insan sonuçta kromozomuna baktırıp gebelik yaşamıyor. Rabbime bıraktım o kısmını sonuç inşaallah olması gerektiği gibi olumlu çıkacaktır. Bende hemen başlamak istedim tedaviye 2 aydır bekliyorum sonuç çıkmayınca sabırsızlandım 1,5 ay daha beklemek istemedim.
Genetik testi ve kromozom testlerini doktorum ne olur ne olmaz diye istemişti, şuan ikiz gebelik yaşamaktayım çok şükür :) inşaallah devamı gelir hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur.rabbım hayırlısını versın. Emeklerınızın karsılıgını alırsınız ınsallah . Niçin genetik test yapılması gerektı pekı.
benimde olumsuzdu ilki, eşimin genetik sonuçları kromozom sonuçları elimizdeydi bende sonradan yaptırmıştım doktor ne olur ne olmaz yaptıralım dedi ama ben sonucu beklemeden tedaviye başladım. halada kromozom sonucu çıkmadı ben hamileyim Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin inşaallah.Kromozom testi bana da yapıldı ama sonuç çıkmadı daha. Yaptırma sebebimiz de olumsuz tüp bebek denemem olması
Yok canım 4. Gün yarın transfer :) niye aramıyolar bugün. Senin kaçıncı gün ?Bugün 2.gün dimi senin de. Ay bugün beni aramayacaklarmış ya yarın bilgi verilecekmiş kaliteleriyle ilgili
Bugün 2.gün daha. Ben aradım yarın bakılacakmış. Ben seni de 2.gündesin diye anlamışım.Yok canım 4. Gün yarın transfer :) niye aramıyolar bugün. Senin kaçıncı gün ?
Ay evet benim sonuç çıkmadan başladım ben de tedaviye. İnşallah hamile kalabilirim. Siz de sağlıkla kucağınıza alın İnşallahbenimde olumsuzdu ilki, eşimin genetik sonuçları kromozom sonuçları elimizdeydi bende sonradan yaptırmıştım doktor ne olur ne olmaz yaptıralım dedi ama ben sonucu beklemeden tedaviye başladım. halada kromozom sonucu çıkmadı ben hamileyim Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?