2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Az kalmış atlatmışsın bnm test günü 14 mart.bugün 9.günün bugün veya yarın kan tahlili yaptırsan çıkar ve sen dondurulmuşla olduğun için daha net olur

evet.
genetik tahlile gönderilebilmesi için 5. güne gitmeleri şartmış
ilk tedavimde asla gitmemişti 5. güne şimdi ne olur hiç bilmiyorum
İnşallah bu tedavinde hepsinde 5.güne gider ve sana evlat olur..sizde ki sorun neydi canım

Arkadaşlar günaydın. Bende perşembe 3. Gun ve cumartesi 5.gun ardışık 2 adet embriyo transferi oldum. Sabah çok kötü bir rüya gördüm. Hemşire negatif olduğunu söylüyordu. Hâlâ etkisinden kurtulamadım. Çok üzgünüm.

İnşallah bu tedavinde hepsinde 5.güne gider ve sana evlat olur..sizde ki sorun neydi canım

Benim çok uzun bir hikayem var..
özetle yazmam gerekirse
6 düşük, 1 dış gebelik, 1 başarısız tüp bebek geçmişim var
tahlillerin tamamı normal
ancak yumurtalarla alakalı problem olduğu düşünülüyor.
ilk duyduğumda şok olmuş günlerce ağlamıştım ama artık alıştım
şimdi 2. tüp bebek denemem ve bu sefer de olmazsa daha da uğraşmamaya karar verdim
yaşım 38 ve hem çok yoruldum hem de hevesim kalmadı

Kendiliğinden hamile kalabiliyorsun demekki..önemli olan o sağlıklı yumurtayı bulabilmek demekki.inşallah bulunur kaliteli olur ve sana evlat olur

rabbım hayırlısını versın. Emeklerınızın karsılıgını alırsınız ınsallah . Niçin genetik test yapılması gerektı pekı.

Kızlar bugün 3. Gün her gün aradı hepsi dölleniyo bi sıkıntımız yok şuanlık diyo sayı vermiyodu çarşamba 5. Gün aricam sayıları o zmn söylicem dedi zaten dondurulcak 5. Gün önemli dedi ama bugüne kdr net bi sayı yok hepsi dölleniyo diyo hep

rabbım hayırlısını versın. Emeklerınızın karsılıgını alırsınız ınsallah . Niçin genetik test yapılması gerektı pekı.
Genetik testi ve kromozom testlerini doktorum ne olur ne olmaz diye istemişti, şuan ikiz gebelik yaşamaktayım çok şükür :) inşaallah devamı gelir hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur.

Kromozom testi bana da yapıldı ama sonuç çıkmadı daha. Yaptırma sebebimiz de olumsuz tüp bebek denemem olması

Kromozom testi bana da yapıldı ama sonuç çıkmadı daha. Yaptırma sebebimiz de olumsuz tüp bebek denemem olması
benimde olumsuzdu ilki, eşimin genetik sonuçları kromozom sonuçları elimizdeydi bende sonradan yaptırmıştım doktor ne olur ne olmaz yaptıralım dedi ama ben sonucu beklemeden tedaviye başladım. halada kromozom sonucu çıkmadı ben hamileyim Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin inşaallah.

Ay evet benim sonuç çıkmadan başladım ben de tedaviye. İnşallah hamile kalabilirim. Siz de sağlıkla kucağınıza alın İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…