2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Benim Salı opuydu perhiz cumartesi başlattı doktor .sperm perhiziniz pazar başlaması lazım
Cumartesi başladı o zaman doğru ben önceki tedavilerde çatlatma iğnesi olduğu gun hatırlıyorum o yüzden cok kafam karıştı.
Hemşireye de sordum cumartesi dedi netten de araştırdım 2-5 gun arasıymış.

Merhaba tedaviniz umarım olumlu sonuçlanır. Birgül Sarıkamış’ı bugün bir arkadaşımdan ilk kez duydum çok başarılı olduğunu söyledi. Ancak sitelerde ve kk da hakkında pek bilgiye ulaşamadım. Hangi hastane ya da merkezde çalışıyor, fiyatlar diğer merkezlerle benzer mi, siz memnun musunuz, bilgi verirseniz sevinirim.

İnşallah teşekkür ederim ben kendisiyle dış gebelik tedavi sürecimde tanışmıştım, hem çok bilgili tecrübeli hem anne şefkatiyle yaklaşıyor, ticari olarak bakan birisi değil, öyle olunca tüp bebeği de onda yaptırmaya karar verdim, evet kk veya sosyal medyada popüler değil ama işinde en iyilerden, yaşı ilerlerdiği için popüler olma şubeleşme gibi bir kaygısı yok anladığım kadarıyla, önceden şifa, amerikan... hastanelerinde çalışmış ama şimdi fulyada femina kadın sağlığı adında özel muayenehanesi var, işlemleri de acıbadem veya amerikan hastanesinde yapıyor, 10.000₺ + ilaçlar ödedim, muayenelerde hiç beklemiyorum, ekibi de çok ilgili ben memnun kaldım gerisi nasip kısmet artık...

kızlar ya benim cumartesi yumurtalar toplandı ya, toplanmadan önce e2 değerim 219 çıkmış. çok düşük değil mi? nasıl benden 19 yumurta çıktı anlamadım valla (10 tanesi olgun) sizce bu kalitesiz olduğunu mu gösterir yumurtaların ?

Tamam çok teşekkür ederim, gidip görüşmekte fayda var.. O kadar çok merkez ve isim duyuyorum ki kiminle görüşmek gerektiğine karar veremiyor insan. İstanbul dışında yaşamak da bir handikap..

Tamam çok teşekkür ederim, gidip görüşmekte fayda var.. O kadar çok merkez ve isim duyuyorum ki kiminle görüşmek gerektiğine karar veremiyor insan. İstanbul dışında yaşamak da bir handikap..
Rica ederim hakkında en hayırlı yer olsun inşallah, ben araştırdığımda en iyileri şişli memorial semra kahraman, brüksel tüp bebek yücel karaman, bahçeci tüp bebek diye anlamıştım gerisi nasip... haklısın ben istanbulda olmama rağmen 10 dakikalık muayene için sürekli git gel yorucuydu

Bana sadece gonapeptyl verdiler yarın da opu ? Bu çatlatmıyor mu ?
Banada oviteralla yanında gonapeprtl
Canım benim opu pazartesiydi, perşembe son kez boşalma olsun sonra perhiz denmişti
Seninde 3.5 gün oluyor Bizim de 3.5 gün doğru demekki bu tedavide kafam çok karıştı daha detaycı düşündüğüm icin sanirim

Banada oviteralla yanında gonapeprtl

Seninde 3.5 gün oluyor Bizim de 3.5 gün doğru demekki bu tedavide kafam çok karıştı daha detaycı düşündüğüm icin sanirim
Bence doktorları ilgilendiren o kısımlara hiç takılma canım, vardır bir bildikleri muhakkak zaten yorucu yıpratıcı bir süreç bir de bunlara takılırsak daha zor hale gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…