- 20 Aralık 2018
- 161
- 245
- 23
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.721
Hepimizin hakkında hayırlısıymışsın inşallahhBugün 2.gün daha. Ben aradım yarın bakılacakmış. Ben seni de 2.gündesin diye anlamışım.
Hayırlısı olsun yani . Klavye hatası :)Hepimizin hakkında hayırlısıymışsın inşallahh
İnşallahh. Hepimiz de gönülden istiyoruz , hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canımŞöyle sonuç bekleyenlerden güzel haberler alsak artk hayırlısıyla
Benim Salı opuydu perhiz cumartesi başlattı doktor .sperm perhiziniz pazar başlaması lazımKizlar benim çarşamba opu var sperm perhizi opudan kaç gun önce olmalı?
Bana sadece gonapeptyl verdiler yarın da opu ? Bu çatlatmıyor mu ?Bana ekstra vermediler canım . Sadece çatlatma iğnesi
Cumartesi başladı o zaman doğru ben önceki tedavilerde çatlatma iğnesi olduğu gun hatırlıyorum o yüzden cok kafam karıştı.Benim Salı opuydu perhiz cumartesi başlattı doktor .sperm perhiziniz pazar başlaması lazım
Canım herkesin farklı benim de lucrin verdi çeyrek ovitrelle. Doktorun bilir merak etmeBana sadece gonapeptyl verdiler yarın da opu ? Bu çatlatmıyor mu ?
Merhaba tedaviniz umarım olumlu sonuçlanır. Birgül Sarıkamış’ı bugün bir arkadaşımdan ilk kez duydum çok başarılı olduğunu söyledi. Ancak sitelerde ve kk da hakkında pek bilgiye ulaşamadım. Hangi hastane ya da merkezde çalışıyor, fiyatlar diğer merkezlerle benzer mi, siz memnun musunuz, bilgi verirseniz sevinirim.Ben de fulyaya gidiyorum birgül sarıkamışa ama inşallah perşembe son gidişim olmuştur yumurta toplama ve transfer acıbadem ya da amerikan hastanesinde olacakmış transferden sonra çağırmıyorlsr herhalde, ay ne güzel bol bol yumoşun olmuş evet pek sayı vermek istemiyorlar ben de hemşireyi sıkıştırdım da öğrendim, opularımız arka arkaya az kaldı
İnşallah teşekkür ederimMerhaba tedaviniz umarım olumlu sonuçlanır. Birgül Sarıkamış’ı bugün bir arkadaşımdan ilk kez duydum çok başarılı olduğunu söyledi. Ancak sitelerde ve kk da hakkında pek bilgiye ulaşamadım. Hangi hastane ya da merkezde çalışıyor, fiyatlar diğer merkezlerle benzer mi, siz memnun musunuz, bilgi verirseniz sevinirim.
Tamam çok teşekkür ederim, gidip görüşmekte fayda var.. O kadar çok merkez ve isim duyuyorum ki kiminle görüşmek gerektiğine karar veremiyor insan. İstanbul dışında yaşamak da bir handikap..İnşallah teşekkür ederimben kendisiyle dış gebelik tedavi sürecimde tanışmıştım, hem çok bilgili tecrübeli hem anne şefkatiyle yaklaşıyor, ticari olarak bakan birisi değil, öyle olunca tüp bebeği de onda yaptırmaya karar verdim, evet kk veya sosyal medyada popüler değil ama işinde en iyilerden, yaşı ilerlerdiği için popüler olma şubeleşme gibi bir kaygısı yok anladığım kadarıyla, önceden şifa, amerikan... hastanelerinde çalışmış ama şimdi fulyada femina kadın sağlığı adında özel muayenehanesi var, işlemleri de acıbadem veya amerikan hastanesinde yapıyor, 10.000₺ + ilaçlar ödedim, muayenelerde hiç beklemiyorum, ekibi de çok ilgili ben memnun kaldım gerisi nasip kısmet artık...
Rica ederim hakkında en hayırlı yer olsun inşallah, ben araştırdığımda en iyileri şişli memorial semra kahraman, brüksel tüp bebek yücel karaman, bahçeci tüp bebek diye anlamıştım gerisi nasip... haklısın ben istanbulda olmama rağmen 10 dakikalık muayene için sürekli git gel yorucuyduTamam çok teşekkür ederim, gidip görüşmekte fayda var.. O kadar çok merkez ve isim duyuyorum ki kiminle görüşmek gerektiğine karar veremiyor insan. İstanbul dışında yaşamak da bir handikap..
Canım benim opu pazartesiydi, perşembe son kez boşalma olsun sonra perhiz denmiştiKizlar benim çarşamba opu var sperm perhizi opudan kaç gun önce olmalı?
Banada oviteralla yanında gonapeprtlBana sadece gonapeptyl verdiler yarın da opu ? Bu çatlatmıyor mu ?
Seninde 3.5 gün oluyor Bizim de 3.5 gün doğru demekki bu tedavide kafam çok karıştı daha detaycı düşündüğüm icin sanirimCanım benim opu pazartesiydi, perşembe son kez boşalma olsun sonra perhiz denmişti
Bence doktorları ilgilendiren o kısımlara hiç takılma canım, vardır bir bildikleri muhakkak zaten yorucu yıpratıcı bir süreç bir de bunlara takılırsak daha zor hale gelirBanada oviteralla yanında gonapeprtl
Seninde 3.5 gün oluyor Bizim de 3.5 gün doğru demekki bu tedavide kafam çok karıştı daha detaycı düşündüğüm icin sanirim
Evet doğru diyorsun birkaç saat stres ile geçtiBence doktorları ilgilendiren o kısımlara hiç takılma canım, vardır bir bildikleri muhakkak zaten yorucu yıpratıcı bir süreç bir de bunlara takılırsak daha zor hale gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?