2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

İnşallahh:) ben de perşembe transfer olacağım nasipse. 5.gün oluyor. Ama kalite hakkında o tarz bişey demediler. Hakkımızda hayırlısı:)

İnşallahh:) ben de perşembe transfer olacağım nasipse. 5.gün oluyor. Ama kalite hakkında o tarz bişey demediler. Hakkımızda hayırlısı:)
Ben de ilk defa duydum . Verdikleri kağıtta yazıyor . Merak edip sordum :) Perşembe günü de gelsin geçsin bir an önce hayırlı bir şekilde inşallahh canım .

İnşallah canımm :)) ayın 12 sini beklicez şimdi :) 5. gün embriyosu olduğu için 8 gün sonra netleşir dedi doktor.
Bunu doktor mu söyledi emin misin kuzum test tarihin 17 mart filandır herhalde.çatlatma iğnesi oluyoruz ya o da hcg salınımını etkileyebildiği için test tarihini 12 gün sonraya veriyorlar, o iğnenin etkisi ancak geçiyor

Evet canım doktor dedi :) kağıtta da yazıyor . Hatta biz de eşimle tam düşündüğümüz tarihte belli oluyor dedik :) şehir değiştiricez benim seminerim var da gitmeden bir gün önce öğrenmiş oluyoruz . Sebep 5. Gün embriyosu olduğu içinmiş . Bi dünya iğne ilaç var yine

Merhabalar bende transfer icin gün sayanlardanim insallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz hayırlısı ile

Hangi ilaçları kullanıyorsun ? Coraspin ve progesteron kullanıyorum ben sdc. Doktorunda çok sabırsız herhalde bnm bile test tarihim 14ü Tabi kim dinler doktoru

Evet doğru diyorsun birkaç saat stres ile geçti
Yarin opu var aksama misafir var
Bol yumurtalı bir opun olsun inşallah canım benim opu akşamı ağrım olmuştu biraz erkenden yatmıştım akşama doğru serumun etkisi azalmıştı heralde, doktorum o gün dinlenmemi istemişti zaten misafir işi kötü denk gelmiş nasıl ağırlayacaksın ki

Kalitesinden bahsettiler mi canım sana . 4a 3a 3 b ..... gibi
Yok canım ben kalite falan bilmiyorum bazen çok bilmemek daha iyi galiba öylece bekliyorum sadece verdikleri kağıtta 9/1 yazıyordu kalitesine internetten baktım birşey anlamadım, doktorum ve laboratuvar ikisinin de kalitesi iyi demişti sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…