- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.761
Opu yazacaktım arkadaşlarArkadaşlar ben de oluşan geldim .... o süreçte bir de operatif histereskopi de oldum , 50 dakika kadar sürmüş ,
Operasyondan çıktım ki mahvoldumgenel anestezi ile oldum , bulantı baş dönmem vs baya zor geçti benim için ,eve daha yeni girdim ,
22 yumurta toplanmış yarın bakalım ne haber gelecek
Opu günü misafirini iptal ey benceEvet doğru diyorsun birkaç saat stres ile geçti
Yarin opu var aksama misafir var
Maşallah bol bol da embriyoların olur inşallahArkadaşlar ben de oluşan geldim .... o süreçte bir de operatif histereskopi de oldum , 50 dakika kadar sürmüş ,
Operasyondan çıktım ki mahvoldumgenel anestezi ile oldum , bulantı baş dönmem vs baya zor geçti benim için ,eve daha yeni girdim ,
Çok geçmiş olsun. Ama gözün aydın bi taraftan da kurtulmuş olsunArkadaşlar ben de oluşan geldim .... o süreçte bir de operatif histereskopi de oldum , 50 dakika kadar sürmüş ,
Hangi ilaçları kullanıyorsun ? Coraspin ve progesteron kullanıyorum ben sdc. Doktorunda çok sabırsız herhalde bnm bile test tarihim 14üTabi kim dinler doktoru
Benim 28.02 transferim oldu 14.03 da sonucumu ögrenecegimIyi gunler arkadaslar ben 21 subat yumurta toplandi 24 subat 1 embriyo transfer oldu 8 mart sonucumu ogrenecegim benimle ayni zamanda transfer olan var mi
Idrar testi yaptiniz mi???Benim 28.02 transferim oldu 14.03 da sonucumu ögrenecegim
Idrar testi yaptiniz mi???
Yok daha cok erken bu cuma yapmayi düsünüyorum ama korkuyorum
Siz yaptinizmi??Idrar testi yaptiniz mi???
Bende de öyle oldu birdaha aranmadim.Kızlar embriyoların durumu ile ilgili beni opunun ertesi gün aradılar sadece. Bir daha da arayıp bilgilendirme yapılmadı. Bu normal bir durum mu sizce
Yaptim cift cizgi gordumSiz yaptinizmi??
benim de öyle oldu. ilk gün arandım. bir de 3.gün bilgi verdiler. transfer günü kararlaştırıldıKızlar embriyoların durumu ile ilgili beni opunun ertesi gün aradılar sadece. Bir daha da arayıp bilgilendirme yapılmadı. Bu normal bir durum mu sizce
Aaa hayirli ugurlu olsun insallah sonuna Kadar güzel gecerYaptim cift cizgi gordum
Herşeyimiz aynı tarihte olmuşIyi aksamlar arkadaslar araniza yeni katildim.benimde yumurta toplama islemi 25.02 oldu 28.02 transferim oldu. Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah. insallah hepimizin sonuclari positiv olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?