2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

İnsana moral veriyor burası ya.
Ben pcos olunca transfer bir sonra ki ay dediler. 22 şubatta yumurtalar toplandı 9 tane toplanmıştı Sağlıklı 5 embriyom 5. Günde donduruldu. Gün aşırı arayıp Bilgi verdiler ama kalite falan bahsetmediler. 2. Adetimi bekliyorum şimdi ilkidaha dün bitti insallah zaman hızlıca akar çok heyecanlı

Iyi gunler arkadaslar ben 21 subat yumurta toplandi 24 subat 1 embriyo transfer oldu 8 mart sonucumu ogrenecegim benimle ayni zamanda transfer olan var mi

Arkadaşlar ben de oluşan geldim .... o süreçte bir de operatif histereskopi de oldum , 50 dakika kadar sürmüş ,
Operasyondan çıktım ki mahvoldum genel anestezi ile oldum , bulantı baş dönmem vs baya zor geçti benim için ,eve daha yeni girdim ,
22 yumurta toplanmış yarın bakalım ne haber gelecek

Opu yazacaktım arkadaşlar

Evet doğru diyorsun birkaç saat stres ile geçti
Yarin opu var aksama misafir var
Opu günü misafirini iptal ey bence
Ben de bugün oldum halin kalmıyor dinlenmen lazım
Benim eşime de cunartesi geceden sonra başlattı perhizi , Pazar ve Pazartesi perhiz , bugün de numuneyi verdi ben opudan çıkınca

Maşallah bol bol da embriyoların olur inşallah anestezi her bünyede farklı etki uyandırıyor herhalde canım ben odaya gelir gelmez ayılmıştım

Çok geçmiş olsun. Ama gözün aydın bi taraftan da kurtulmuş olsun tüm yumurtaların da seninle kalır inşallah

Hangi ilaçları kullanıyorsun ? Coraspin ve progesteron kullanıyorum ben sdc. Doktorunda çok sabırsız herhalde bnm bile test tarihim 14ü Tabi kim dinler doktoru

sen çok sabırlıymışsın benim doktordan maşallah coraspin,progesteron,estrofen,prolutex (iğne),deltacortil. folik asit devam, ben bir de DVitamini damla kullanıyordum o devam.

Iyi aksamlar arkadaslar araniza yeni katildim.benimde yumurta toplama islemi 25.02 oldu 28.02 transferim oldu. Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah. insallah hepimizin sonuclari positiv olur

Kızlar embriyoların durumu ile ilgili beni opunun ertesi gün aradılar sadece. Bir daha da arayıp bilgilendirme yapılmadı. Bu normal bir durum mu sizce

Kızlar bu tüp bebekte yumrta büyüklüklerinin farklı olması önemli mi? İğnelerin 3.günü kontrole gittim. Dr 11 mm büyüklüğünde de yumurta saydı, 7 mm büyüklüğünde de saydı. Normal mi bazısının büyük bazısının küçük olması?

Kızlar embriyoların durumu ile ilgili beni opunun ertesi gün aradılar sadece. Bir daha da arayıp bilgilendirme yapılmadı. Bu normal bir durum mu sizce
benim de öyle oldu. ilk gün arandım. bir de 3.gün bilgi verdiler. transfer günü kararlaştırıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…