2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Biribirne yakın değerlerde ne kadar çok yumurtan olursa o kadar iyi ona göre yumurtan olur.ama fark olması tabiki normal ilaçlada olsa hepsini eşitleyemiyorlar

Biribirne yakın değerlerde ne kadar çok yumurtan olursa o kadar iyi ona göre yumurtan olur.ama fark olması tabiki normal ilaçlada olsa hepsini eşitleyemiyorlar
Benim zaten yumrtam az 5 tane saydı dr, onlar da birbirinden farklı olunca canım sıkıldı biraz. Yarın yine kontrol var bakalım ne diyecekler.

İnşallah Pardon ben 1inde transfer oldum işte test tarihim 14ü tabiki önce idrarla başlarım denemeye cuma filan.bu arada transfer olduğun gün sayılmıyor.

Hmm bakalim bende cuma test yapmayi düsünüyorum ama cok korkuyorum bi zamana kadar önceki denelerimde hic test yapmadim önceden. Bu sefer denicem

Benim zaten yumrtam az 5 tane saydı dr, onlar da birbirinden farklı olunca canım sıkıldı biraz. Yarın yine kontrol var bakalım ne diyecekler.
Sıkma canını olacağına varıyor herşey.benimde muayenede 14 15 gözüküyordu 4 tane toplandı.tam tersiseninde 1 2 tane fazla toplayabilir.bize kaliteli bir embriyo lazım inşallah hepimize o denk gelir

Sıkma canını olacağına varıyor herşey.benimde muayenede 14 15 gözüküyordu 4 tane toplandı.tam tersiseninde 1 2 tane fazla toplayabilir.bize kaliteli bir embriyo lazım inşallah hepimize o denk gelir
14 15 ten 4 tane toplanmış bende herhalde en fazla 2 toplar bu gidişle:/ İnşallah tekrar tekrar uğraşmadan hayırlısıyla nasip olur

Opu günü misafirini iptal ey bence
Ben de bugün oldum halin kalmıyor dinlenmen lazım
Benim eşime de cunartesi geceden sonra başlattı perhizi , Pazar ve Pazartesi perhiz , bugün de numuneyi verdi ben opudan çıkınca
Yok kizlar dün akşamdı misafir oku bugün geldim bekliyorum. Ama yine de misafir kötü denk geldi geç gittiler sabah zorladı bakalim bugün hayirlisi inşallah hamisler dua edin hamislerin duası kabul olurmus.
Bir de transferi olan arkadaşlarım kasik ağrısı olmuyo diye üzülmeyin benim hep kasik ağrım oldu buradan okurdum yerleşme ağrısı diye heveslenirdim ama gebelik olmazdı. Bence bünyesel o yüzden moralinizi yüksek tutun.

Hayırlısıyla kaliteli yumurtaların çıksın inşallah canım benim .

Günaydın canım güzel başarılı opular sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…