- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.054
- 133
- 40
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.781
Yok canım dahaIdrar testi yaptiniz mi???
2. Gün aramıyorlar 3. Gün ararlarKızlar embriyoların durumu ile ilgili beni opunun ertesi gün aradılar sadece. Bir daha da arayıp bilgilendirme yapılmadı. Bu normal bir durum mu sizce
Biribirne yakın değerlerde ne kadar çok yumurtan olursa o kadar iyi ona göre yumurtan olur.ama fark olması tabiki normal ilaçlada olsa hepsini eşitleyemiyorlarKızlar bu tüp bebekte yumrta büyüklüklerinin farklı olması önemli mi? İğnelerin 3.günü kontrole gittim. Dr 11 mm büyüklüğünde de yumurta saydı, 7 mm büyüklüğünde de saydı. Normal mi bazısının büyük bazısının küçük olması?
Insallah sonucumuz pozitif ayni olur. Sen erken test yapmayi düsünüyormusun?Herşeyimiz aynı tarihte olmuş
İnşallahInsallah sonucumuz pozitif ayni olur. Sen erken test yapmayi düsünüyormusun?
Benim zaten yumrtam az 5 tane saydı dr, onlar da birbirinden farklı olunca canım sıkıldı biraz. Yarın yine kontrol var bakalım ne diyecekler.Biribirne yakın değerlerde ne kadar çok yumurtan olursa o kadar iyi ona göre yumurtan olur.ama fark olması tabiki normal ilaçlada olsa hepsini eşitleyemiyorlar
İnşallahPardon ben 1inde transfer oldum işte test tarihim 14ü tabiki önce idrarla başlarım denemeye cuma filan.bu arada transfer olduğun gün sayılmıyor.
Üzülme moralinide bozma benimde 4 du 3 tane doluydu 3 dölendi 2 tane kaldi ikiside transfer edildiBenim zaten yumrtam az 5 tane saydı dr, onlar da birbirinden farklı olunca canım sıkıldı biraz. Yarın yine kontrol var bakalım ne diyecekler.
Sıkma canını olacağına varıyor herşey.benimde muayenede 14 15 gözüküyordu 4 tane toplandı.tam tersiseninde 1 2 tane fazla toplayabilir.bize kaliteli bir embriyo lazım inşallah hepimize o denk gelirBenim zaten yumrtam az 5 tane saydı dr, onlar da birbirinden farklı olunca canım sıkıldı biraz. Yarın yine kontrol var bakalım ne diyecekler.
14 15 ten 4 tane toplanmış bende herhalde en fazla 2 toplar bu gidişle:/ İnşallah tekrar tekrar uğraşmadan hayırlısıyla nasip olurSıkma canını olacağına varıyor herşey.benimde muayenede 14 15 gözüküyordu 4 tane toplandı.tam tersiseninde 1 2 tane fazla toplayabilir.bize kaliteli bir embriyo lazım inşallah hepimize o denk gelir
Bnm kasıklarımda hiiiç ağrı yokHmm bakalim bende cuma test yapmayi düsünüyorum ama cok korkuyorum bi zamana kadar önceki denelerimde hic test yapmadim önceden. Bu sefer denicem
Yok canım öyle düşünme yumoşlarına pozitif enerji yolla içlerinden en güzeliyle bir ömür beraber olun14 15 ten 4 tane toplanmış bende herhalde en fazla 2 toplar bu gidişle:/ İnşallah tekrar tekrar uğraşmadan hayırlısıyla nasip olur
Bnm kasıklarımda hiiiç ağrı yokyerleşme lekeside görmedim,sende durum nasıl
Sonucunuz ne zaman belli olur insallah pozitiftirIyi aksamlar arkadaslar araniza yeni katildim.benimde yumurta toplama islemi 25.02 oldu 28.02 transferim oldu. Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah. insallah hepimizin sonuclari positiv olur
Bol yumurtalı bir opun olsun inşallah canımbenim opu akşamı ağrım olmuştu biraz erkenden yatmıştım akşama doğru serumun etkisi azalmıştı heralde, doktorum o gün dinlenmemi istemişti zaten misafir işi kötü denk gelmiş nasıl ağırlayacaksın ki
Yok kizlar dün akşamdı misafir oku bugün geldim bekliyorum. Ama yine de misafir kötü denk geldi geç gittiler sabah zorladı bakalim bugün hayirlisi inşallah hamisler dua edin hamislerin duası kabul olurmus.Opu günü misafirini iptal ey bence
Ben de bugün oldum halin kalmıyor dinlenmen lazım
Benim eşime de cunartesi geceden sonra başlattı perhizi , Pazar ve Pazartesi perhiz , bugün de numuneyi verdi ben opudan çıkınca
Hayırlısıyla kaliteli yumurtaların çıksın inşallah canım benim .Yok kizlar dün akşamdı misafir oku bugün geldim bekliyorum. Ama yine de misafir kötü denk geldi geç gittiler sabah zorladı bakalim bugün hayirlisi inşallah hamisler dua edin hamislerin duası kabul olurmus.
Bir de transferi olan arkadaşlarım kasik ağrısı olmuyo diye üzülmeyin benim hep kasik ağrım oldu buradan okurdum yerleşme ağrısı diye heveslenirdim ama gebelik olmazdı. Bence bünyesel o yüzden moralinizi yüksek tutun.
14.03 sonucum belli oluyor. Amin cümlemizim insallahSonucunuz ne zaman belli olur insallah pozitiftir
Yok canım daha
2. Gün aramıyorlar 3. Gün ararlar
Günaydın canım güzel başarılı opular sanaYok kizlar dün akşamdı misafir oku bugün geldim bekliyorum. Ama yine de misafir kötü denk geldi geç gittiler sabah zorladı bakalim bugün hayirlisi inşallah hamisler dua edin hamislerin duası kabul olurmus.
Bir de transferi olan arkadaşlarım kasik ağrısı olmuyo diye üzülmeyin benim hep kasik ağrım oldu buradan okurdum yerleşme ağrısı diye heveslenirdim ama gebelik olmazdı. Bence bünyesel o yüzden moralinizi yüksek tutun.
Bence en sıkıntılı süreçlerinden birisi embriyo hakkında haber beklemek,sabret canım bugün ararlar inşallah güzel güzel devam ediyorlardırDün 3. Günümdü
İçim sıkıldı ses çıkmayınca
Daha embriyo aşamasında strese girdim
Bence en sıkıntılı süreçlerinden birisi embriyo hakkında haber beklemek,sabret canım bugün ararlar inşallah güzel güzel devam ediyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?