- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.590
- 398
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.801
Kızlar günaydın bugün dondurulcak yumoşlar 5. Gün kaç tanesi gelebildi 5. Güne çok merak ediyorum
Normalde 14ü ama daha erken yaparımİnşallah ya
Senin test gününe ne kadar kaldı
Beni her gün aradılar dölleniyo hepsi diye haber verdiler sıkıntı yok dendi ama sayıyı kaliteleri 5. Gün söylicem dedi çok heyecanlı transferi düşünemiyorumİnşallah hepsi gelmiştir. Merakla bekliyorum sonucunu
Benim de yarın 5. Gün olacak ilk günden beri haber çıkmadı.
Kaç yumurta toplanmıştı kiBeni her gün aradılar dölleniyo hepsi diye haber verdiler sıkıntı yok dendi ama sayıyı kaliteleri 5. Gün söylicem dedi çok heyecanlı transferi düşünemiyorum
Yarını bekleyeceğim içim içimi yiyor ama... güzel sonuçlar alırız inşallahAz kalmış atlatmışsın bnm test günü 14 mart.bugün 9.günün bugün veya yarın kan tahlili yaptırsan çıkar ve sen dondurulmuşla olduğun için daha net olur
Aynısını bana da dediler. İlk günden 5in 3ü gitti dediklerinde çok korkmuştum, diğerleri devam etti çok şükür . İçini ferah tut inşallah hepsi kalitelidirBeni her gün aradılar dölleniyo hepsi diye haber verdiler sıkıntı yok dendi ama sayıyı kaliteleri 5. Gün söylicem dedi çok heyecanlı transferi düşünemiyorum
Kızlar bende de hiç bir belirti yok. İçimde hamileyim gibi bir his de yok. Bizimkilere dedim ilk denemem tutmadı boşa ümitlenmeyin diye. Bugün test yaptırdım. Sonuç 14:30 da çıkacak. Ama inanır mısınız sonucu almaya gidesim bile yok. Olumsuz diye. ikinci tüp bebek denemesine kaldım. Umarım ikincisi tutarMerak etme ayni durumdayiz kafayi yemek üzereyim ama caktirmamaya calisiyorum. Ne yapalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah tutar bebeklerimiz ve sonucumuz olumlu olur
Öyle düsünme kurban oldugum allahim büyükdür insallah güzel haber alirsinKızlar bende de hiç bir belirti yok. İçimde hamileyim gibi bir his de yok. Bizimkilere dedim ilk denemem tutmadı boşa ümitlenmeyin diye. Bugün test yaptırdım. Sonuç 14:30 da çıkacak. Ama inanır mısınız sonucu almaya gidesim bile yok. Olumsuz diye. ikinci tüp bebek denemesine kaldım. Umarım ikincisi tutar
Sen ne zaman kan vereceksin canımÖyle düsünme kurban oldugum allahim büyükdür insallah güzel haber alirsin
14.03 sonuc tarihim beklemek zorundayim ama belki test alip evde yaparim benim Isim belli olmazSen ne zaman kan vereceksin canım
İnşallah hayırlısı olur. Güzel haberler alırsın.daha zananın var. O zamana kadar dikkat et ağır kaldırma. Yorma kendini14.03 sonuc tarihim beklemek zorundayim ama belki test alip evde yaparim benim Isim belli olmaz
23 toplanmıştı canımKaç yumurta toplanmıştı ki
Çok güzel gözün aydın canımmmKızlar az önce arandım 23 yumurtadan 20 tanesi olgunmuş 15 tanesi döllenmiş 5. Güne gelen en iyi kalite 5 embriyom dondurulmuş kalan sağlar bizimdir dondu miniklerim bugun artk inşallah önümüzdeki ay transferi beklicem artk
İnşallah hayırlısı olur. Güzel haberler alırsın.daha zananın var. O zamana kadar dikkat et ağır kaldırma. Yorma kendini
Maşallah nasıl sabrettin inşallah güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah hayırlısı olur. Güzel haberler alırsın.daha zananın var. O zamana kadar dikkat et ağır kaldırma. Yorma kendini
BenimdeeeeeeBenim de perşembe transfer var kızlar
Hayirli olsun insallah hamis haberlerini de alirizKızlar transferim bitti. 4AA kalitesinde 2 tane transferim oldu çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?