2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

İnşallah hepsi gelmiştir. Merakla bekliyorum sonucunu
Benim de yarın 5. Gün olacak ilk günden beri haber çıkmadı.
Beni her gün aradılar dölleniyo hepsi diye haber verdiler sıkıntı yok dendi ama sayıyı kaliteleri 5. Gün söylicem dedi çok heyecanlı transferi düşünemiyorum

Beni her gün aradılar dölleniyo hepsi diye haber verdiler sıkıntı yok dendi ama sayıyı kaliteleri 5. Gün söylicem dedi çok heyecanlı transferi düşünemiyorum
Aynısını bana da dediler. İlk günden 5in 3ü gitti dediklerinde çok korkmuştum, diğerleri devam etti çok şükür . İçini ferah tut inşallah hepsi kalitelidir

Merak etme ayni durumdayiz kafayi yemek üzereyim ama caktirmamaya calisiyorum. Ne yapalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah tutar bebeklerimiz ve sonucumuz olumlu olur
Kızlar bende de hiç bir belirti yok. İçimde hamileyim gibi bir his de yok. Bizimkilere dedim ilk denemem tutmadı boşa ümitlenmeyin diye. Bugün test yaptırdım. Sonuç 14:30 da çıkacak. Ama inanır mısınız sonucu almaya gidesim bile yok. Olumsuz diye. ikinci tüp bebek denemesine kaldım. Umarım ikincisi tutar

Öyle düsünme kurban oldugum allahim büyükdür insallah güzel haber alirsin

Kızlar az önce arandım 23 yumurtadan 20 tanesi olgunmuş 15 tanesi döllenmiş 5. Güne gelen en iyi kalite 5 embriyom dondurulmuş kalan sağlar bizimdir dondu miniklerim bugun artk inşallah önümüzdeki ay transferi beklicem artk

Kaçıncı denemeden sonra iki tane konuluyor böyle bi sınırlama var mı yoksa kaliteye göre mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…