- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.054
- 133
- 40
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.821
Insallah cümlemiz. Malesef zaman daha cok 1 hafta var. Seninkinden haber yokmu insallah simsiki tutunmustur
3.denemede cnm ama illegal transfer yapan doktorlar varKaçıncı denemeden sonra iki tane konuluyor böyle bi sınırlama var mı yoksa kaliteye göre mi
Benim ki illa 1 koycaz diyo şans azalck gbi geliyo hep :s3.denemede cnm ama illegal transfer yapan doktorlar var
Cnm mrb benmde yarin 5. Gun ve transferim yarin..bendede heyecan tavan hakkimizda hayirlisi olsn insallahhKizlar beni de bugun aradilar 4 yumurta 1. Kalite olarak devam etmis. Yarin transferim olacak (5.gun oluyo) Cok heyecanliyim.. sizce kalanlarini dondurayim mi ???
Kızlar az önce arandım 23 yumurtadan 20 tanesi olgunmuş 15 tanesi döllenmiş 5. Güne gelen en iyi kalite 5 embriyom dondurulmuş kalan sağlar bizimdir dondu miniklerim bugun artk inşallah önümüzdeki ay transferi beklicem artk
Dondur bence. Kaldıysa ben de dondurucam. Bugün 4.günüm. Ama aramadılar beni. Yarın öğrenicem artıkKizlar beni de bugun aradilar 4 yumurta 1. Kalite olarak devam etmis. Yarin transferim olacak (5.gun oluyo) Cok heyecanliyim.. sizce kalanlarini dondurayim mi ???
Kizlar beni de bugun aradilar 4 yumurta 1. Kalite olarak devam etmis. Yarin transferim olacak (5.gun oluyo) Cok heyecanliyim.. sizce kalanlarini dondurayim mi ???
Kizlar ben de opu dan geldim. Eşimin sperm sonucunu da aldik hüsran 3 ay ilaç kullanmıştı sonucları daha çok düşmüş çok moralim bozuldu 3 ay maddi manevi zaman kaybetmiş olduk
Normalde 14ü ama daha erken yaparım
İnşallah canım hep beraber güzel haberler alalımmohhhh gözün aydın..
harika bir sayı ve kalite
darısı benim 3 embriyomun başına
Biz ameliyat bile olduk cnm sayı daha da düştü ama aşılama bile yapmadan tüp bebek yaptırmamıza vesile oldu raporumz hemen çıktı yükselip düşüyodu bizimki deKizlar ben de opu dan geldim. Eşimin sperm sonucunu da aldik hüsran 3 ay ilaç kullanmıştı sonucları daha çok düşmüş çok moralim bozuldu 3 ay maddi manevi zaman kaybetmiş olduk
Aldım sonucu ama buradaki doktora gösteremedim. Yarın gel demişti. Ben de kendi doktoruma sonucun resmini gönderdim. Bana gebelik var tebrikler dedi. Şoktayım. Cuma günü tekrar test yaptır dedi. Cuma günü emin olacağım şimdi sevincimi saklıyorumInsallah cümlemiz. Malesef zaman daha cok 1 hafta var. Seninkinden haber yokmu insallah simsiki tutunmustur
Biz ameliyat bile olduk cnm sayı daha da düştü ama aşılama bile yapmadan tüp bebek yaptırmamıza vesile oldu raporumz hemen çıktı yükselip düşüyodu bizimki de
Erkek kaynaklı olunca hiç bir şart aranmıyor devlet hastanelerinin tüp bebek bölümüne başvurursanız yardımcı olurlarraporu nasıl aldınız.. bende almak istesem bana da çıkar mı acaba..
Son beş gündür olmadı diye olumsuz düşününce zaman daha kolay geçti. kendi doktoruma sonucun resmini gönderdim bana gebelik var dedi. İki gün sonra tekrar test yaptır dedi. Hala inanamıyorum. Sonuç :170.6 değer:0-5mlU. Sizce de gebelik var mıMaşallah nasıl sabrettin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Hayırlı olsun allah kucağınıza da almayı nasip etsin..değeriniz kaç çıktı? Sizdeki problem neydi ?Aldım sonucu ama buradaki doktora gösteremedim. Yarın gel demişti. Ben de kendi doktoruma sonucun resmini gönderdim. Bana gebelik var tebrikler dedi. Şoktayım. Cuma günü tekrar test yaptır dedi. Cuma günü emin olacağım şimdi sevincimi saklıyorum
Teşekkür ediyorum canım. Eşimde sperm yavaşlılığı vardı. O yüzden yumurtalarıma hiç ulaşmıyormuş. Değeri ben hala anlamadım. Sonuç:170,6 Değer:0-5mlU. Sizce?Hayırlı olsun allah kucağınıza da almayı nasip etsin..değeriniz kaç çıktı? Sizdeki problem neydi ?
Bizim yumurta oluyor döllenme az oluyor olanlarda kalitesiz.bence hiç bozma moralini
erkekten kaynaklı sorunlar hallediliyor bir şekilde
ama kadından kaynaklıysa (kalitesiz yumurta) çok zor
sıkma tatlı canını M Mavikardelen987
Evet bizimde rapor cabuk cikmisti. Bakalim artik elimizden geleni yaptik rabbimden hayirlisiBiz ameliyat bile olduk cnm sayı daha da düştü ama aşılama bile yapmadan tüp bebek yaptırmamıza vesile oldu raporumz hemen çıktı yükselip düşüyodu bizimki de
Sonucunuzu merak ettiğim için sürekli sayfaya bakıyorum kaç saattir:) gözünüz aydın, inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız:) bu arada kaçıncı gün embriyosuydu ve bugün kaçıncı gün?Son beş gündür olmadı diye olumsuz düşününce zaman daha kolay geçti. kendi doktoruma sonucun resmini gönderdim bana gebelik var dedi. İki gün sonra tekrar test yaptır dedi. Hala inanamıyorum. Sonuç :170.6 değer:0-5mlU. Sizce de gebelik var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?