2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Kizlar ben de opu dan geldim. Eşimin sperm sonucunu da aldik hüsran 3 ay ilaç kullanmıştı sonucları daha çok düşmüş çok moralim bozuldu 3 ay maddi manevi zaman kaybetmiş olduk

ohhhh gözün aydın..
harika bir sayı ve kalite
darısı benim 3 embriyomun başına

Kizlar beni de bugun aradilar 4 yumurta 1. Kalite olarak devam etmis. Yarin transferim olacak (5.gun oluyo) Cok heyecanliyim.. sizce kalanlarini dondurayim mi ???
Dondur bence. Kaldıysa ben de dondurucam. Bugün 4.günüm. Ama aramadılar beni. Yarın öğrenicem artık

Kizlar ben de opu dan geldim. Eşimin sperm sonucunu da aldik hüsran 3 ay ilaç kullanmıştı sonucları daha çok düşmüş çok moralim bozuldu 3 ay maddi manevi zaman kaybetmiş olduk

bence hiç bozma moralini
erkekten kaynaklı sorunlar hallediliyor bir şekilde
ama kadından kaynaklıysa (kalitesiz yumurta) çok zor
sıkma tatlı canını M Mavikardelen987

Biz ameliyat bile olduk cnm sayı daha da düştü ama aşılama bile yapmadan tüp bebek yaptırmamıza vesile oldu raporumz hemen çıktı yükselip düşüyodu bizimki de

Insallah cümlemiz. Malesef zaman daha cok 1 hafta var. Seninkinden haber yokmu insallah simsiki tutunmustur
Aldım sonucu ama buradaki doktora gösteremedim. Yarın gel demişti. Ben de kendi doktoruma sonucun resmini gönderdim. Bana gebelik var tebrikler dedi. Şoktayım. Cuma günü tekrar test yaptır dedi. Cuma günü emin olacağım şimdi sevincimi saklıyorum

Biz ameliyat bile olduk cnm sayı daha da düştü ama aşılama bile yapmadan tüp bebek yaptırmamıza vesile oldu raporumz hemen çıktı yükselip düşüyodu bizimki de

raporu nasıl aldınız.. bende almak istesem bana da çıkar mı acaba..

Maşallah nasıl sabrettin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Son beş gündür olmadı diye olumsuz düşününce zaman daha kolay geçti. kendi doktoruma sonucun resmini gönderdim bana gebelik var dedi. İki gün sonra tekrar test yaptır dedi. Hala inanamıyorum. Sonuç :170.6 değer:0-5mlU. Sizce de gebelik var mı

Hayırlı olsun allah kucağınıza da almayı nasip etsin..değeriniz kaç çıktı? Sizdeki problem neydi ?

bence hiç bozma moralini
erkekten kaynaklı sorunlar hallediliyor bir şekilde
ama kadından kaynaklıysa (kalitesiz yumurta) çok zor
sıkma tatlı canını M Mavikardelen987
Bizim yumurta oluyor döllenme az oluyor olanlarda kalitesiz.
Bu sefer hadi dedik ilaç kullanalım daha da düşmüş.
Evet bizimde rapor cabuk cikmisti. Bakalim artik elimizden geleni yaptik rabbimden hayirlisi

Sonucunuzu merak ettiğim için sürekli sayfaya bakıyorum kaç saattir:) gözünüz aydın, inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız:) bu arada kaçıncı gün embriyosuydu ve bugün kaçıncı gün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…