- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.841
Allahim cok sükür nekadar sevindim inanamazsin. Kurban oldugum allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin i insallahAldım sonucu ama buradaki doktora gösteremedim. Yarın gel demişti. Ben de kendi doktoruma sonucun resmini gönderdim. Bana gebelik var tebrikler dedi. Şoktayım. Cuma günü tekrar test yaptır dedi. Cuma günü emin olacağım şimdi sevincimi saklıyorum
Tebrikler tabiki hamilesiniz:) 2 gün sonra katlanması bekleniyor sizin değer yüksek büyük ihtimal katlanır.darısı bana ve isteyen herkese olsun inşallahTeşekkür ediyorum canım. Eşimde sperm yavaşlılığı vardı. O yüzden yumurtalarıma hiç ulaşmıyormuş. Değeri ben hala anlamadım. Sonuç:170,6 Değer:0-5mlU. Sizce?
Canımm çok teşekkür ederim. Ama hiçbir belirti olmadı. O yuzden diyorum ki belirtilere fazla kafa yormamak lazım. Bak seninki de tutacak.Allahim cok sükür nekadar sevindim inanamazsin. Kurban oldugum allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin i insallah
Ayy ağzından bal damlıyor. Teşekkür ederim canım. Ben birim :0-5mlU 'ya takıldım. O yüzden yok dedim. Eminim sizde mutlu haberleri alacaksınız. Ben 8 sene sonra aldıysamTebrikler tabiki hamilesiniz:) 2 gün sonra katlanması bekleniyor sizin değer yüksek büyük ihtimal katlanır.darısı bana ve isteyen herkese olsun inşallah
Insallah hayirlisiyla allah duysun sesini dua et canim sen hamilesinCanımm çok teşekkür ederim. Ama hiçbir belirti olmadı. O yuzden diyorum ki belirtilere fazla kafa yormamak lazım. Bak seninki de tutacak.
Ngs yapılmayacak o zman sizin embriyolar a ?Kızlar az önce arandım 23 yumurtadan 20 tanesi olgunmuş 15 tanesi döllenmiş 5. Güne gelen en iyi kalite 5 embriyom dondurulmuş kalan sağlar bizimdir dondu miniklerim bugun artk inşallah önümüzdeki ay transferi beklicem artk
Kaçıncı denemeden sonra iki tane konuluyor böyle bi sınırlama var mı yoksa kaliteye göre mi
İnşallah canım..0-5 yazması, yani değeriniz 5 üstü olduğunda hamile kabul ediliyor..ondan öyle yazıyor diye düşünüyorumAyy ağzından bal damlıyor. Teşekkür ederim canım. Ben birim :0-5mlU 'ya takıldım. O yüzden yok dedim. Eminim sizde mutlu haberleri alacaksınız. Ben 8 sene sonra aldıysam
Dualarım sizinle kızlar. Ama sizinki de tutacak. Bebişler geliyoorrInsallah hayirlisiyla allah duysun sesini dua et canim sen hamilesin
Nasıl yani ? Toplanan yumurtalar ne oldu pekiKizlar ben de opu dan geldim. Eşimin sperm sonucunu da aldik hüsran 3 ay ilaç kullanmıştı sonucları daha çok düşmüş çok moralim bozuldu 3 ay maddi manevi zaman kaybetmiş olduk
Maşallah ne çok döllenmiş. Çok yumurta oluşunca sıvı birikmesinden dolayı bir ay bekletiyorlar. Benim 10 yumurta toplandı 7si döllendi. 3 gün sonra 2 tanesni hemen transfer yapdılar. Dördünü de doldurdular. Sormadılar bile dolduralım mı diye. ama dondurmak da fayda varNgs yapılmayacak o zman sizin embriyolar a ?
Hic moralini bozma sonucta sende birsey yok tup bebekte illaki bir sperm bulurlarKizlar ben de opu dan geldim. Eşimin sperm sonucunu da aldik hüsran 3 ay ilaç kullanmıştı sonucları daha çok düşmüş çok moralim bozuldu 3 ay maddi manevi zaman kaybetmiş olduk
Tebriklerrrrrrr Allahim tamamina erdirsin insalahAldım sonucu ama buradaki doktora gösteremedim. Yarın gel demişti. Ben de kendi doktoruma sonucun resmini gönderdim. Bana gebelik var tebrikler dedi. Şoktayım. Cuma günü tekrar test yaptır dedi. Cuma günü emin olacağım şimdi sevincimi saklıyorum
Hiç canını sıkma benim eşiminde sperm azlığı vardı ve yavaşdı. Tüp bebek onun için var. O azın içinden kaliteli bir iki tanesini yakalıyorlar. Ve döllüyorlar.muhakkak kaliteli vardırHic moralini bozma sonucta sende birsey yok tup bebekte illaki bir sperm bulurlar
Teşekkür ediyorum. Darısı başınıza kızlar. Güzel Allahım hayırlısıyla sağlıkla sağsalim kucağımıza almayı nasip etsinTebriklerrrrrrr Allahim tamamina erdirsin insalahdarisi basimizaaa
Hayırlı olsun canım.kesinlikle dondurKizlar beni de bugun aradilar 4 yumurta 1. Kalite olarak devam etmis. Yarin transferim olacak (5.gun oluyo) Cok heyecanliyim.. sizce kalanlarini dondurayim mi ???
Gözün aydın harika bir haber sağsalim kucağına alırsın inşallahAldım sonucu ama buradaki doktora gösteremedim. Yarın gel demişti. Ben de kendi doktoruma sonucun resmini gönderdim. Bana gebelik var tebrikler dedi. Şoktayım. Cuma günü tekrar test yaptır dedi. Cuma günü emin olacağım şimdi sevincimi saklıyorum
Teşekkür ediyorum canım. 3.gün embriyosu. İlk günü saymazsak bugün 12. Gün. Buna rağmen doktor iki gün sonra tekrar test yaptır dedi. Değerler 12. Günden sonra artıyorSonucunuzu merak ettiğim için sürekli sayfaya bakıyorum kaç saattir:) gözünüz aydın, inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız:) bu arada kaçıncı gün embriyosuydu ve bugün kaçıncı gün?
Yaaa bzm de ileri hareket sıfırdı ve bende de sıfır belirtiTeşekkür ediyorum canım. Eşimde sperm yavaşlılığı vardı. O yüzden yumurtalarıma hiç ulaşmıyormuş. Değeri ben hala anlamadım. Sonuç:170,6 Değer:0-5mlU. Sizce?
Umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin. Şekil 1A ben. sabırla bekleyin.Yaaa bzm de ileri hareket sıfırdı ve bende de sıfır belirtiumutlandım şimdi brzcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?