2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Allahim cok sükür nekadar sevindim inanamazsin. Kurban oldugum allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin i insallah

Teşekkür ediyorum canım. Eşimde sperm yavaşlılığı vardı. O yüzden yumurtalarıma hiç ulaşmıyormuş. Değeri ben hala anlamadım. Sonuç:170,6 Değer:0-5mlU. Sizce?
Tebrikler tabiki hamilesiniz:) 2 gün sonra katlanması bekleniyor sizin değer yüksek büyük ihtimal katlanır.darısı bana ve isteyen herkese olsun inşallah

Tebrikler tabiki hamilesiniz:) 2 gün sonra katlanması bekleniyor sizin değer yüksek büyük ihtimal katlanır.darısı bana ve isteyen herkese olsun inşallah
Ayy ağzından bal damlıyor. Teşekkür ederim canım. Ben birim :0-5mlU 'ya takıldım. O yüzden yok dedim. Eminim sizde mutlu haberleri alacaksınız. Ben 8 sene sonra aldıysam

Ngs yapılmayacak o zman sizin embriyolar a ?

Kaçıncı denemeden sonra iki tane konuluyor böyle bi sınırlama var mı yoksa kaliteye göre mi

Sizin de bayamyumırta toplanmış , benim de dün 22 toplandı , bugün aradılar 18 i döllenmiş , Pazar 5. Gün Benim de , çok yumurta toplanmasından ötürü ohss yaşadınız mı ?

Ayy ağzından bal damlıyor. Teşekkür ederim canım. Ben birim :0-5mlU 'ya takıldım. O yüzden yok dedim. Eminim sizde mutlu haberleri alacaksınız. Ben 8 sene sonra aldıysam
İnşallah canım..0-5 yazması, yani değeriniz 5 üstü olduğunda hamile kabul ediliyor..ondan öyle yazıyor diye düşünüyorum

Ngs yapılmayacak o zman sizin embriyolar a ?
Maşallah ne çok döllenmiş. Çok yumurta oluşunca sıvı birikmesinden dolayı bir ay bekletiyorlar. Benim 10 yumurta toplandı 7si döllendi. 3 gün sonra 2 tanesni hemen transfer yapdılar. Dördünü de doldurdular. Sormadılar bile dolduralım mı diye. ama dondurmak da fayda var

Tebriklerrrrrrr Allahim tamamina erdirsin insalah darisi basimizaaa

Gözün aydın harika bir haber sağsalim kucağına alırsın inşallah

Teşekkür ediyorum canım. 3.gün embriyosu. İlk günü saymazsak bugün 12. Gün. Buna rağmen doktor iki gün sonra tekrar test yaptır dedi. Değerler 12. Günden sonra artıyor

Teşekkür ediyorum canım. Eşimde sperm yavaşlılığı vardı. O yüzden yumurtalarıma hiç ulaşmıyormuş. Değeri ben hala anlamadım. Sonuç:170,6 Değer:0-5mlU. Sizce?
Yaaa bzm de ileri hareket sıfırdı ve bende de sıfır belirti umutlandım şimdi brzcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…