- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.861
Sen cuma günü yapicanmi test? Benim icime kurt girmis illa yapmak istiyorum.Yaaa bzm de ileri hareket sıfırdı ve bende de sıfır belirtiumutlandım şimdi brzcık
Yok yaşamadım canım ben şükür bu çatlatma iğnesi beta hcg içeriyo ya ondan çeyrek yaptım ztn ben eğer bu ay transfer olsa tutsaydı o zaman olurdum buyuk ihtimalle o yüzden 1 ay ertelendiSizin de bayamyumırta toplanmış , benim de dün 22 toplandı , bugün aradılar 18 i döllenmiş , Pazar 5. Gün Benim de , çok yumurta toplanmasından ötürü ohss yaşadınız mı ?
İdrar tahlili yaparım kesin ama kan tahlili için belki pazar fln gidebilirim inan hiç bilmiyorum.karma karışığımSen cuma günü yapicanmi test? Benim icime kurt girmis illa yapmak istiyorum.
Aynen bende kesin yapicam ben yurtdisindayim bana 14.03 gel dedi ondan önce gidemem radevu verdi ya. Idrarda cift cizgi cikarsa ararimİdrar tahlili yaparım kesin ama kan tahlili için belki pazar fln gidebilirim inan hiç bilmiyorum.karma karışığım
Maşallah sizin de iyi embryonuz oluşmuş. Ben 28 yaşındayım ve dr ancak 4 yumurta saydı bende. Eşimde de ileri hız ve morfoloji sorunu var. Ne olacak merak ediyorum. Çok soru sordum kusura bakmayın ama embriyo dondurmak için ekstra ücret istemediler mi sizden?Maşallah ne çok döllenmiş. Çok yumurta oluşunca sıvı birikmesinden dolayı bir ay bekletiyorlar. Benim 10 yumurta toplandı 7si döllendi. 3 gün sonra 2 tanesni hemen transfer yapdılar. Dördünü de doldurdular. Sormadılar bile dolduralım mı diye. ama dondurmak da fayda var
Ben şimdi idrar testi yaptım evde çift çizgi yok. Çoooooooook dikkatli bakınca belli belirsiz o bile yok gibi. Diyeceğim o ki ona da pek güvenmemek lazım. Ben kafamda hala netleştiremedim emin değilim. o yüzden cuma gününü bekleyeceğimAynen bende kesin yapicam ben yurtdisindayim bana 14.03 gel dedi ondan önce gidemem radevu verdi ya. Idrarda cift cizgi cikarsa ararim
Tabiki sorabilirsin sıkıntı yapma. Ben özele gitmedim. Kocaeli umuttepe üniversite hastanesinde yaptırdım. Sigorta karşılıyor. Rapor çıkınca ilk embriyo dondurması ücretsiz. Ama çözdüreceğiniz zaman 1.200 tl gibi bir mevla ödememiz gerekiyor.dondururken değil de çözdürürken para ödüyoruz.Maşallah sizin de iyi embryonuz oluşmuş. Ben 28 yaşındayım ve dr ancak 4 yumurta saydı bende. Eşimde de ileri hız ve morfoloji sorunu var. Ne olacak merak ediyorum. Çok soru sordum kusura bakmayın ama embriyo dondurmak için ekstra ücret istemediler mi sizden?
Benim ilk denemem özelde yaptırıyoruz, bizim de rapor var ama ekstradan yapılan her şey çok maliyetli. Rapor sadece hastane ücreti ve ilaçlarda indirim yapıyor, kalan her şey standart fiyat.. Bu sefer olmazsa daha özel düşünmem galiba :/Tabiki sorabilirsin sıkıntı yapma. Ben özele gitmedim. Kocaeli umuttepe üniversite hastanesinde yaptırdım. Sigorta karşılıyor. Rapor çıkınca ilk embriyo dondurması ücretsiz. Ama çözdüreceğiniz zaman 1.200 tl gibi bir mevla ödememiz gerekiyor.dondururken değil de çözdürürken para ödüyoruz.
Kafam karisti bilmiyorum vallah hayirlisi olsun insallahBen şimdi idrar testi yaptım evde çift çizgi yok. Çoooooooook dikkatli bakınca belli belirsiz o bile yok gibi. Diyeceğim o ki ona da pek güvenmemek lazım. Ben kafamda hala netleştiremedim emin değilim. o yüzden cuma gününü bekleyeceğim
Canım tebrik ederim cok sevindim böyleSon beş gündür olmadı diye olumsuz düşününce zaman daha kolay geçti. kendi doktoruma sonucun resmini gönderdim bana gebelik var dedi. İki gün sonra tekrar test yaptır dedi. Hala inanamıyorum. Sonuç :170.6 değer:0-5mlU. Sizce de gebelik var mı
Evet canim sperm oluyorda iste dollenmede sikinti oluyorHic moralini bozma sonucta sende birsey yok tup bebekte illaki bir sperm bulurlar
Umuttepe’de toplam maliyetiniz ne kadar oldu?Tabiki sorabilirsin sıkıntı yapma. Ben özele gitmedim. Kocaeli umuttepe üniversite hastanesinde yaptırdım. Sigorta karşılıyor. Rapor çıkınca ilk embriyo dondurması ücretsiz. Ama çözdüreceğiniz zaman 1.200 tl gibi bir mevla ödememiz gerekiyor.dondururken değil de çözdürürken para ödüyoruz.
Cuma senin 8 benim 7.günüm oluyor pek bşy çıkmaz gibi ama şansımızı deneyelimAynen bende kesin yapicam ben yurtdisindayim bana 14.03 gel dedi ondan önce gidemem radevu verdi ya. Idrarda cift cizgi cikarsa ararim
Aynen insallah cikarCuma senin 8 benim 7.günüm oluyor pek bşy çıkmaz gibi ama şansımızı deneyelim
Yol parası hariç bir seferde aşılama yapıldı. Eşime test. Toplamda 3.500 tuttuUmuttepe’de toplam maliyetiniz ne kadar oldu?
Çok iyiymiş emek bey de mi yaptırdınız.. bir de sperm değerlerinizi hatırlıyor musun?? Bende bi kere gittim umut tepeye sperm değerleri çok kötü çıkmadı orda ilk aşılama yapılacaktı ben istemedim uzun sürer diye.sonra Şişli memoriala gittim orda sperm değerleri çok kötü çıktı.şimdi transfer için gün sayıyorumYol parası hariç bir seferde aşılama yapıldı. Eşime test. Toplamda 3.500 tuttu
Evet emek hocaya gidiyorum. Sperm değerlerini hatırlamıyorum. Ama DNA kırık hasar testi istedi onu özelde yaptırdık onda da birşey çıkmadı. Başka yerde sperm sonucu çok düşükken burda biraz yüksek çıktı. Dedim doktora çok fark var karıştırmış olabilirler mi olabilir dediÇok iyiymiş emek bey de mi yaptırdınız.. bir de sperm değerlerinizi hatırlıyor musun?? Bende bi kere gittim umut tepeye sperm değerleri çok kötü çıkmadı orda ilk aşılama yapılacaktı ben istemedim uzun sürer diye.sonra Şişli memoriala gittim orda sperm değerleri çok kötü çıktı.şimdi transfer için gün sayıyorum
Önemli olan spermin çok ya da az olması değil içinden kalitelisini bulmak. Seninde tutacaktır. Başka hastanelere gerek kalmayacakÇok iyiymiş emek bey de mi yaptırdınız.. bir de sperm değerlerinizi hatırlıyor musun?? Bende bi kere gittim umut tepeye sperm değerleri çok kötü çıkmadı orda ilk aşılama yapılacaktı ben istemedim uzun sürer diye.sonra Şişli memoriala gittim orda sperm değerleri çok kötü çıktı.şimdi transfer için gün sayıyorum
Ayyy bak ne güzel haber buu. Tebrik ederim. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. Ben de onu diyorum bizler çok acele ediyoruz. Beklemek sabretmek önemli. Bende 5 gündür ümidimi yitirmiştim yok diyerek hareket ediyordum. Ama doktorum bugün gebelik var tebrikler dedi..Merhaba herkese.. ne zamandir girmedim sayfaya . mutlulugumu paylasayim sizinle de. ben tup bebek yaptirmistim 2 tane 3. gun embiryonu koymustu doktorum. 11.gun beta baktim negatif geldi. agladim uzuldum. doktorum dur dedi 2 gun daha dur dedi dinlemedim agladim. onu da biraz kirdim. sonra iki hafta dalan gecti bahceciye gitmeye karar verdim. tedavi icin bir ultrason yaptilar ki hamileymisim. insallah size de nasip olsun kardeslerim. rabbim hepimizin kucagini doldursun.
Ne kadar güzel canım çok sevindim umudu yitirmemek lazımMerhaba herkese.. ne zamandir girmedim sayfaya . mutlulugumu paylasayim sizinle de. ben tup bebek yaptirmistim 2 tane 3. gun embiryonu koymustu doktorum. 11.gun beta baktim negatif geldi. agladim uzuldum. doktorum dur dedi 2 gun daha dur dedi dinlemedim agladim. onu da biraz kirdim. sonra iki hafta dalan gecti bahceciye gitmeye karar verdim. tedavi icin bir ultrason yaptilar ki hamileymisim. insallah size de nasip olsun kardeslerim. rabbim hepimizin kucagini doldursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?