2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

5.gün transferi olan arkadaşlar bütün embriyolarınız 5.güne çıkabildi mi? Benim dün 3.günü 7 embriyo gelişiyordu. Yarın transfer var acaba hepsi devam ediyor mudur çok meraktayım

İlkinde de öyle mi canım acaba bnm ertelendi 1 ay transfer donduruldu bugün embriyolar gittiğim de tekrar mı ödicem yoksa bundan sonrakinde mi?

Gozun aydin gercekten mucize olunca oluyor, rabbim kucagini doldursun saglikla, bizede dua et darisi basimiza,, bakalim bizim nasil hikayelerimiz olacak

5.gün transferi olan arkadaşlar bütün embriyolarınız 5.güne çıkabildi mi? Benim dün 3.günü 7 embriyo gelişiyordu. Yarın transfer var acaba hepsi devam ediyor mudur çok meraktayım
Benimde 5. Gun embriyosu verilecek YARIN.
6 tane toplanmisti 3. Gun aradilar 4 tane kaldi dediler, bugunde aradilar 4 tanesi 1. Kalite devam dediler. 1. Kalite ne demek cok mu iyi demek bilmiyorum????

Dondurma islemine 1750 tl istediler 1 yillikmis devam edersek yillik bakim ucreti 350 tl var dediler. Kahkaha attim sinirlerim bozuldu araba sanki

Benimde 5. Gun embriyosu verilecek YARIN.
6 tane toplanmisti 3. Gun aradilar 4 tane kaldi dediler, bugunde aradilar 4 tanesi 1. Kalite devam dediler. 1. Kalite ne demek cok mu iyi demek bilmiyorum????
1.kalite demek en iyi demek. İnşallah benim de öyledir. Ama dondurma işlemi çok pahalıymış. Ben dondurursam 750 ödeyecekmişim.

Ne kadar tuttu sizin şimdiye kadar , bana opuda operatif histereskopi de yapıldı , şimdiye kadar ilaçlarla birlikte 15 bin tuttu benim , daha ngs olayı var , 30 bini bulacak da ne kadar geçer meraktayım

Dondurdukları için mecbur para verip çözdüreceksin canım
E demediler öyle bişey koysaymış o zmn ben paramı verdim kndi erteledi kız bn yatsam mı çirkefe napsam
Iyi aksamlar arkadaslar benim 3 gunluk embriyo transfer edildi bugun de transferden sonraki 9.gun kan tahlil yaptridim beta hcg 54 cikti nasil sizce deger ?
çok güzel canım 54 var demek ama önemli olan ikiye katlaması hayırlısı olsunn

Ne kadar tuttu sizin şimdiye kadar , bana opuda operatif histereskopi de yapıldı , şimdiye kadar ilaçlarla birlikte 15 bin tuttu benim , daha ngs olayı var , 30 bini bulacak da ne kadar geçer meraktayım
Bizim raporumuz var o yüzden hastane tahlillerle beraber 5 bin tuttu. İlaçlar da 750 şimdilik. Ama ben daha opu olmadım. Eşime mikroçip yaptırırsak 1500 de o tutacak. Embriyo dondurma 2 bin lira. Henüz o aşamalara gelmedik o yüzden toplam bi şey diyemiyorum ama ayrı ayrı bu şekilde oluyor.

Canım hem de çok güzel bi değer, bana 12.gün 100 civarı bir değer yeterli dediler, 100ün altında çıkarsa biraz endişelenebiliyoruz ama 69la başlayıp kalbini bugün dinlediğimiz hastamız da var dediler, ben de gün ilerledikçe endişeleniyorum sanki ne hissiyat ne belirti var, göğüsler zaten şiş, vajinal fitilden akıntı tavan, opudan kalma kasık ağrıları da geçti nerden ne anlıyım hissedeyim bilemedim

Belirtiler her insana göre değişiyor. Bende hep buradan okuduğum belirtilere göre kendimi dinledim kızların yaşadığı hiçbir belirti yok bende. Dedim yok tutmadı. O kadar kafamda bitirmiştim ki. Ama olumsuz düşünmemek lazımmış. Vücudu dinlemek yerine test gününe kadar kendini korumak ve hep ümitli olmak daha önemli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…