- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.263
- 133
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.881
İlkinde de öyle mi canım acaba bnm ertelendi 1 ay transfer donduruldu bugün embriyolar gittiğim de tekrar mı ödicem yoksa bundan sonrakinde mi?Tabiki sorabilirsin sıkıntı yapma. Ben özele gitmedim. Kocaeli umuttepe üniversite hastanesinde yaptırdım. Sigorta karşılıyor. Rapor çıkınca ilk embriyo dondurması ücretsiz. Ama çözdüreceğiniz zaman 1.200 tl gibi bir mevla ödememiz gerekiyor.dondururken değil de çözdürürken para ödüyoruz.
Gozun aydin gercekten mucize olunca oluyor, rabbim kucagini doldursun saglikla, bizede dua et darisi basimiza,, bakalim bizim nasil hikayelerimiz olacakMerhaba herkese.. ne zamandir girmedim sayfaya . mutlulugumu paylasayim sizinle de. ben tup bebek yaptirmistim 2 tane 3. gun embiryonu koymustu doktorum. 11.gun beta baktim negatif geldi. agladim uzuldum. doktorum dur dedi 2 gun daha dur dedi dinlemedim agladim. onu da biraz kirdim. sonra iki hafta dalan gecti bahceciye gitmeye karar verdim. tedavi icin bir ultrason yaptilar ki hamileymisim. insallah size de nasip olsun kardeslerim. rabbim hepimizin kucagini doldursun.
Dondurdukları için mecbur para verip çözdüreceksin canımİlkinde de öyle mi canım acaba bnm ertelendi 1 ay transfer donduruldu bugün embriyolar gittiğim de tekrar mı ödicem yoksa bundan sonrakinde mi?
Benimde 5. Gun embriyosu verilecek YARIN.5.gün transferi olan arkadaşlar bütün embriyolarınız 5.güne çıkabildi mi? Benim dün 3.günü 7 embriyo gelişiyordu. Yarın transfer var acaba hepsi devam ediyor mudur çok meraktayım
1.kalite demek en iyi demek. İnşallah benim de öyledir. Ama dondurma işlemi çok pahalıymış. Ben dondurursam 750 ödeyecekmişim.Benimde 5. Gun embriyosu verilecek YARIN.
6 tane toplanmisti 3. Gun aradilar 4 tane kaldi dediler, bugunde aradilar 4 tanesi 1. Kalite devam dediler. 1. Kalite ne demek cok mu iyi demek bilmiyorum????
Insallah oyledir1.kalite demek en iyi demek. İnşallah benim de öyledir. Ama dondurma işlemi çok pahalıymış. Ben dondurursam 750 ödeyecekmişim.
Antalyada. Anadolu hastanesiInsallah oyledirCok iyimis fiyat , Nerede yaptiriyosun?
9.gün için harika bence. İnşallah katlanarak devam eder. Ayy darısı başımıza.Iyi aksamlar arkadaslar benim 3 gunluk embriyo transfer edildi bugun de transferden sonraki 9.gun kan tahlil yaptridim beta hcg 54 cikti nasil sizce deger ?
Ne kadar tuttu sizin şimdiye kadar , bana opuda operatif histereskopi de yapıldı , şimdiye kadar ilaçlarla birlikte 15 bin tuttu benim , daha ngs olayı var , 30 bini bulacak da ne kadar geçer meraktayımBenim ilk denemem özelde yaptırıyoruz, bizim de rapor var ama ekstradan yapılan her şey çok maliyetli. Rapor sadece hastane ücreti ve ilaçlarda indirim yapıyor, kalan her şey standart fiyat.. Bu sefer olmazsa daha özel düşünmem galiba :/
Birinci gün kaç embriyo vardı5.gün transferi olan arkadaşlar bütün embriyolarınız 5.güne çıkabildi mi? Benim dün 3.günü 7 embriyo gelişiyordu. Yarın transfer var acaba hepsi devam ediyor mudur çok meraktayım
E demediler öyle bişey koysaymış o zmn ben paramı verdim kndi erteledi kız bn yatsam mı çirkefe napsamDondurdukları için mecbur para verip çözdüreceksin canım
çok güzel canım 54 var demek ama önemli olan ikiye katlaması hayırlısı olsunnIyi aksamlar arkadaslar benim 3 gunluk embriyo transfer edildi bugun de transferden sonraki 9.gun kan tahlil yaptridim beta hcg 54 cikti nasil sizce deger ?
E demediler öyle bişey koysaymış o zmn ben paramı verdim kndi erteledi kız bn yatsam mı çirkefe napsam
Ahahahah. Şimdi birşey diyemem o zaman. Belki de almazlar.
7 tane. 3.güne hepsi geldiBirinci gün kaç embriyo vardı
Bizim raporumuz var o yüzden hastane tahlillerle beraber 5 bin tuttu. İlaçlar da 750 şimdilik. Ama ben daha opu olmadım. Eşime mikroçip yaptırırsak 1500 de o tutacak. Embriyo dondurma 2 bin lira. Henüz o aşamalara gelmedik o yüzden toplam bi şey diyemiyorum ama ayrı ayrı bu şekilde oluyor.Ne kadar tuttu sizin şimdiye kadar , bana opuda operatif histereskopi de yapıldı , şimdiye kadar ilaçlarla birlikte 15 bin tuttu benim , daha ngs olayı var , 30 bini bulacak da ne kadar geçer meraktayım
Canım hem de çok güzel bi değer, bana 12.gün 100 civarı bir değer yeterli dediler, 100ün altında çıkarsa biraz endişelenebiliyoruz ama 69la başlayıp kalbini bugün dinlediğimiz hastamız da var dediler, ben de gün ilerledikçe endişeleniyorum sanki ne hissiyat ne belirti var, göğüsler zaten şiş, vajinal fitilden akıntı tavan, opudan kalma kasık ağrıları da geçti nerden ne anlıyım hissedeyim bilemedimSon beş gündür olmadı diye olumsuz düşününce zaman daha kolay geçti. kendi doktoruma sonucun resmini gönderdim bana gebelik var dedi. İki gün sonra tekrar test yaptır dedi. Hala inanamıyorum. Sonuç :170.6 değer:0-5mlU. Sizce de gebelik var mı
Belirtiler her insana göre değişiyor. Bende hep buradan okuduğum belirtilere göre kendimi dinledim kızların yaşadığı hiçbir belirti yok bende. Dedim yok tutmadı. O kadar kafamda bitirmiştim ki. Ama olumsuz düşünmemek lazımmış. Vücudu dinlemek yerine test gününe kadar kendini korumak ve hep ümitli olmak daha önemli benceCanım hem de çok güzel bi değer, bana 12.gün 100 civarı bir değer yeterli dediler, 100ün altında çıkarsa biraz endişelenebiliyoruz ama 69la başlayıp kalbini bugün dinlediğimiz hastamız da var dediler, ben de gün ilerledikçe endişeleniyorum sanki ne hissiyat ne belirti var, göğüsler zaten şiş, vajinal fitilden akıntı tavan, opudan kalma kasık ağrıları da geçti nerden ne anlıyım hissedeyim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?