2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

İdrar tahlili yaparım kesin ama kan tahlili için belki pazar fln gidebilirim inan hiç bilmiyorum.karma karışığım
Gitmeeedaha vaktimiz gelmedi bizim anca beraber kanca beraber şu haftasonu da bi geçsin en azından, hem hamileymiş sanıp beklemek daha güzel sanki, olumsuzsa öğrenip iki gün fazla üzülmeye gerek yok, ben kafadan hamile ilan ettim kendimi sonum hayrolsun, fazla pozitifim bakalım işe yarayacak mı

kizlar umudunuzu yitirmeyin. Ben de cok yipranmistim. once doktor indirim yapti 5000 lira dedi. ilaclarimi da bir eczaneye yonelnedirdi ordan aldim 2700 oldu. ben toplamda 7700 liraya yaptirdim tup bebegi. rabbim ol dedi oldu.ama maddi kismindan dolayi yaptiramayanlara oneriyorum kendi doktorumu.hergun aradi beni tedavim boyunca.Allah razi olsun ondan. ben kirdim onu arama dedim yuzune kapattim simdi utaniyorum hamileyim diyemiyorum. ama ben boyle doktor ne gordum ne duydum. hamile oldugumu ogrense sevincinden hoplardi yeminle.

Benim rahim dinlendirme yapıldı... 2. Adetimi bekliyorum... ilk transferim olcak.. 6 tane embriyom var donmuş.. bakalım artık şubat 9 10 gibi adet olurum gibi geliyor.... :) aminnn cümlemizee
insallah rabbim emegini boşa cikarmaz bebisin yada bebisleein sana saglikla tutunur:)) bende bir iki ay icin de şişli memorial de tedavi dusunuyorum. merak ettim basindan bu asamaya kadar nekadara mal oldu size ?

Tebriklerrr Allah tamamona erdirsin.. Doktorun kim nerde cnm? Bide neden yuzune kapadin?
Cok heyecanliyim uyuyamiyorum bi kac saat sonra transfer olacak diye simdi boyleysem test gunune kadar nasil gececek bilmiorum

insallah rabbim emegini boşa cikarmaz bebisin yada bebisleein sana saglikla tutunur:)) bende bir iki ay icin de şişli memorial de tedavi dusunuyorum. merak ettim basindan bu asamaya kadar nekadara mal oldu size ?
Benim ilaclar 2750 opu transfer 6000
Muayene ucretleri haric!!!
Bide yumurta dondurmaya 1750 vericez
10500 olmus offf cok paralar gercekten insallah emeklereimize deger

Benim ilaclar 2750 opu transfer 6000
Muayene ucretleri haric!!!
Bide yumurta dondurmaya 1750 vericez
10500 olmus offf cok paralar gercekten insallah emeklereimize deger
amin insallah. umarin mutlu haberini okurum burdan. beni dusuncesi bile heycanlandiriyor. bir hafta sonra bir profa muayne olucam hersey yolunda tupe gidebilirsin derse insallah ilk is randevu almak olucak. ilk tup denemesinmi ? bende sisli memorial ile gorustum 12 bin filan hesapladim yalniz olmasin. siz nerde tedavi goruyorsunuz.

merhabalar:)) öncelikle hepinizin tedavisi hayirli olsun saatlerdir burdaki bir suru msjinizi okumaktayım. hamile olanlarinizin gozu aydin olsun:) kucaginiza almakta nasibiniz olsun amin. sureci devam edenlerin rabbim yardimcisi olsun ve evlatla müjdelesin hepinizi amin..

kızlar kafami karıştıran bir soru var cevaplarsanız cok sevinirim. ben yurt dışındayım ve tedavi icin istanbul sislli memorial de karar kıldım. doktor oneriniz varmi??? asil sorum adetimden nekadar zaman önce gidersem daha iyi olur? cok erken yada gec gitmis olmaktan korkuyorum sizin fikirlerinizle randevu günü bilet ayarlamasi yapicam.. simdiden tesekkurler...

Rahim filmi,adetin 3.günü yapılan testlerin ve eşinin spermiyogram sonucuyla doktora gidersen daha iyi olur.Çünkü bu testleri istiyorlar önce.tüp bebek tedavisine de regl 2. Ya da 3. Günü doktor muayene edip ona göre başlatıyor ilaçlara,sen yine daha emin olmak için gitmek istediğin hastaneyi arayıp durumunu anlat bence

Oh ne güzel maşallah bende hiç olmadı diye düşünüyorum negatife alıştırmaya çalışıyorum kendimi zaten rüyamda da negatif gördüm gece 4 den beri uyuyamadım doğru diyorsun cuma filan hiç bşy çıkmaz gözümü karartıp pazartesi salıyı bekleyebilirim

Oh maşallah canım benim . Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah, isteyen herkese de nasip etsin

Transfer de acı yok kızlar sadece bir aletle yolu açıyorlar o takılı kalıyor onun dışında hiç bişey anlamıyorsun

Ben de biraz önce transfer oldum kızlar. 2 adet 5.gün embriyosu. Yalnız transferden 20 dk sonra tuvalete gittim dayanamadım. Bunun bana bi zararı olmaz değil mi

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/59126961/ Canım bende Şişli Memorial da tedavideyim. Gönderdiğim sayfadan sorularını sorabilirsin

İlk görüşmeye giderken adetli olmak gerekmiyor..bazı testler isteniyor..amh, rahim filmi,sperm testi vs..sperm testini kendi hastanelerinde istiyorlar..ön görüşmeye geldiğinizde sperm testi yapılabilir zaman kaybetmemiş olursunuz..

Canim beraber yapiyorduk cuma günü idrar testini beni Satin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…