2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ne güzel yazmışsınız. Teşekkürler.

İnşallah canım sağlıkla seninledir bebişin

Evet canım aynı yerde yaptırdım. Başka hastane yok zaten. Acaba bir de saglik ocağında mı versem yoksa yarını mı beklesem
En iyisi 2 gün sonra tekrarlaman bence şimdi yarın artmaz öbür gün 2 katına çıkar soru işareti bırakmasın doktorunla görüştün mü bişey söylemedi mi o yönlendirir en doğru şekilde seni daha çok küçük çünkü belki normal bile olabilir strese sokma kendini

Henüz doktora gitmedim canım daha adet günüm dündü. Ben ilçede öğretmenim kendi doktorum merkezde betaya göre merkeze gidiyim diyordum ama sanirim bekleyemicem yarın burdaki doktora gidicem

Henüz doktora gitmedim canım daha adet günüm dündü. Ben ilçede öğretmenim kendi doktorum merkezde betaya göre merkeze gidiyim diyordum ama sanirim bekleyemicem yarın burdaki doktora gidicem
Danışmakta fayda var ama sen serin kal ki mercimeğinde iyi olsun stres yapma canım sağlıkla seninledir inşallah

Slm canlar nasilisiniz . Hamilelik masallah iyi gidiyor benim
Ağrılar batmalar hafif mide bulantısı var ama cok degil. Bu hafta kalp seslerini genelde duyacağız insallah. Benim minigim de hasta atesli soldu kuzucum

Ayy canim benim ya guzel de yazmissin. Aynen bu durumdayim

kızlar bişey sorucam
çok şükür 6+2deyim bugün
biliyosunuz akıntı problemim var ve kafam rahat değil eşimde gidelim cumartesiyi beklemeyelim diyo bende sürekli sürekli doktora gitmek istemiyorum ama kültür yaptırmak istiyorum akıntı için beklemeli miyim sizce kalp atışını görür müyüm gitsem

Bnde bu persembe gidicem canim kalp atislari icin rabbim herkese hayirli haberler almayı nasip etsin inşallah

Cok guzel bir anlatim olmus gercekten suan ben o moddayim premsesler gibiyim ama sonrasi nolur bilemem:)

Danışmakta fayda var ama sen serin kal ki mercimeğinde iyi olsun stres yapma canım sağlıkla seninledir inşallah
Dayanamadım gittim doktora. Burada acilde beta en son 1000 e kadar olculuyormus. Doktor yükselmiştir haftaya gel dedi. Hiç böyle bisey duymamıştım. Boş yere telaş yaptırdılar bana

Dayanamadım gittim doktora. Burada acilde beta en son 1000 e kadar olculuyormus. Doktor yükselmiştir haftaya gel dedi. Hiç böyle bisey duymamıştım. Boş yere telaş yaptırdılar bana

Tövbe yarabbim ya insan bi bilgi verir yani saçmalık resmen boşver iyiki gitmişsin bak en azından için rahatladı inşallah sağlıkla haftayada keseyi görürsün canım

Herkese merhaba güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah

Vanım bence gidebilirsin ben ilk hamileliğimde 6+3 de duymuştum kalp atışını duyabilirsin bugün. Hem akıntını da sorarsın için rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…