Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gımıldan gımıldan, gımıldanıver :))Kız size noluyo bu ara böyle
Kendimi kötü hissetmeye başlıyorum artık ben niye böyle cıvık şey gibi yayılıyorum böyle yaaa
36 37 hafta arası gözüküyor canım ölçümler sagolasin buarada abimizde uzundu.Boyu uzun olucak galiba Maşallah canım
Günlerimiz ayni seninle
Ultrasondaki hafta ölçümleri nasıl cikiyor canım
bitince birakalim demişti dr . Ben aklıma geldikçe içtiğim icin hala haftada bir iki içiyorum ama normalde gerekmiyor muşKızlar çoklu vitamini bırakan var mı?
Aksine sona yaklaştık diye daha mı gerekli?
E yanı o sancıda acıda alamayız derlerse cıngar cıkarırım :)eee öyle şeymi olur, bende katılamadım yapacak birşey yok valla doğuracağız mecbur![]()
Maşallah kilosu çok güzelsağlıkla doğsun inşallah
Evet canım gün sayacağız artıkAynı gün doğum yapıcaz ozaman benimde 24 haziran![]()
Aman erken ne oldular zaten kaç haftalık iki hafta daha dursalar içeride yeter onlaraŞekerdense erken doğum riski oluyor birde bebek doğduğunda bebeğe müdahale etmek gerekebiliyormuş şekeri düşük doğuyormus galiba.
Bende 2.5 3 haftadır aynı 70le gidiyorum canım bu çok güzel bişeySagolasin canım 3 haftada 1 kg almışım bende
Kızlar çoklu vitamini bırakan var mı?
Bizimde ölcumlerimiz oyle cikiyor canım36 37 hafta arası gözüküyor canım ölçümler sagolasin buarada abimizde uzundu.
Amaç o:) 24 hazirana kadar dayanması lazım:))Aman erken ne oldular zaten kaç haftalık iki hafta daha dursalar içeride yeter onlara![]()
Doktor birşey demedi ben devam ediyorumKızlar çoklu vitamini bırakan var mı?
Bende geçen ayın 20sinden beri aynı kilodayım bebek sürekli kilo alıyor ama nasıl oluyor anlamıyorumBende 2.5 3 haftadır aynı 70le gidiyorum canım bu çok güzel bişey
Sen takviye almıyordun dimi kendi isteğinle bebişin kilosu çok güzel maşallah ona rağmen
Bana devam dedi canım sadece magnezyumu içemiyorum kusucak gibi oluyorum içmiyorum vallaKızlar çoklu vitamini bırakan var mı?
Sevinirim canım ben bı 20haftalikken şeker takibi yaptım şeker yüklemesi ve son 1 haftada da şeker takibi yaptım hepsi normal çıktı başka yollarla bakılırsa bu şekere doktorumdan isteyeyim tahlilini benim bı bebeğim hasta olduğu için kaybettim o yüzden çok evham yapıyorum bunda sorun çıkacak diyeşekerine dikkat et çok canım riske atma.. bebekte iriliğe yol açıp erken doğuma sebep oluyor diye bilirken bir de sanırım bazı doğanlarda solunum sıkıntısı olabiliyormuş.. bende de gebelik şekeri çıktı diyetle kontrol altına alındı şimdilik normal değerlerde gidiyor.. istersen diyet listemi sana atabilirim
Benimde oynamadı canım anlamadım valla bebekler beslensinde biz almayalımBende geçen ayın 20sinden beri aynı kilodayım bebek sürekli kilo alıyor ama nasıl oluyor anlamıyorum
Orası öylede mantık yürütemiyorum:))o 650 gr aldığında benimde 650 gr almış olmam gerekmiyor mu misala:)Benimde oynamadı canım anlamadım valla bebekler beslensinde biz almayalım![]()
Benimde devam dedi doktorum zama magnezyumu bırakacam 36.hftada kuzum, doğum kasılmalarını önleyebilir dedi Dr.umBana devam dedi canım sadece magnezyumu içemiyorum kusucak gibi oluyorum içmiyorum valla![]()
Kan hacmi değişmiştir ödem azalmıştır yağdan gitmiştir bir sürü mantıklı açıklaması var kuzumOrası öylede mantık yürütemiyorum:))o 650 gr aldığında benimde 650 gr almış olmam gerekmiyor mu misala:)