bende perşembe gideceğim 5+3 olacağım gittiğimde.Çok merak ediyorum görünür mü diyeKızlar şuanda ben telefonda programa göre 5 haftalık 2gun sizce gitsem kese gozukur mu gideyim mi sizce
Günaydın kızlar..
Resmen ayakta uyuyorum bugün ofiste
Çalışasım yok , eve gidip uyumak istiyorum
BENDE ÖYLEYİM PATROON CIKINCA KAFAMI MASAYA KOYUP YATIYORUM VALLA BAŞIMI TUTAMIYORUM
Benim 5+0da ama vajinal göründü canım belki 5+3te karından görünürbende perşembe gideceğim 5+3 olacağım gittiğimde.Çok merak ediyorum görünür mü diye
günde 1 tane sade türk kahvesi içiyorum belki kendime gelirim diye..
Sanırım günde 1 tanenin zararı olmaz
Aynen oyle benim son 2 haftadır. Bisi yiyesim yok yesemde ne yicem bilmiyorum canim hic birsey istemiyor. Bulantı cok agir kokularda oluyor ama bi tuhaf bi his var bende de bulanti hissi diye nitelendiriyorum.Kızlar benim de midemde garip bi his var bulantı desen değil normal desen değil ağzımın tadı yok derler ya öyle işte böyle mi başlıyo acaba
Ben dün 4+6 da gördüm 8 mm daha:))bende perşembe gideceğim 5+3 olacağım gittiğimde.Çok merak ediyorum görünür mü diye
darısı basımıza inşallah.. günler geçmiyor perşembe gelmiyorBen dün 4+6 da gördüm 8 mm daha:))
Bu ruyayi gormeyen kaldi mi :) endiselerimiz ruyalarimizi etkiliyor sanırım. Bende gördüm canım ayni rüyayı. Icini ferah tut. Bebislerimiz önce Allaha emanet.Günaydın güze hamişler.
Ben kabusla uyandım çok korktum kanamam başlamıştı düşük yapıyordum kimse de bisey yapmıyordu uyandım hemen tuvalete koştum şükür bisey yok .
Inşallah sağ salim kucagimiza alalım 9 ay sürer bu endişe hiç bitmez sanırım.Bu ruyayi gormeyen kaldi mi :) endiselerimiz ruyalarimizi etkiliyor sanırım. Bende gördüm canım ayni rüyayı. Icini ferah tut. Bebislerimiz önce Allaha emanet.
Benim kahvaltıdan sonra bulantı olduGünaydınlar.
Kafam daha ayılmadan (isteksizlik moduna girmeden) guzel bi kahvalti yapip zorla vitamin protein kalsiyum aldirma yolunu seçmiş biri olarak hepinizi selamlıyorum.
Istahim cok açık hiç birseyim yok diyenlere ayrica selam olsun. Masallah demeyi ihmal etmesinler
Ah işte ben :)Günaydın kızlar..
Resmen ayakta uyuyorum bugün ofiste
Çalışasım yok , eve gidip uyumak istiyorum
İşe bak, halledebilmissinizdir umarım islerinizi, bı daha bı daha yorulmazsiniz.Kızlar günaydın dün hiç giremedim
arabamın plakalarını çalmışlar 3 ayrı yerde soygun yapılmış bi kişinin üzerine arabayı sürmüşler ciddi bi olayın içine düştüm.
Birde sancaktepede helikopter düştü görmüşsünüzdür benim ifade vermem gereken karakolda herkesi oraya göndermişler bütün gün süründüm karakol ilçe emniyet noter plaka basım yeri şaka gibi bi gün geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?