2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ayyy çok tuhaf görünüyor inşallah döner
Kahverengimsi bi renk aldı çukurluk kalmadi kabak çiçeği gibi açıldı etrafı tuylendi göbek deligimin hatta ilkinde yoktu bunda hafiften gebelik çizgisi de oluştu ama çok şükür vajinada kararma yok(mus) görenlerin yalancisiyim

Teşekkür ederim canım evet güzel isim erva benlm de oğlum Aras çok memnunuz gülce bende düşündüm ama soy adımızla çok kötü oluyor soyadımız güleç

En son neye karar verdiniz peki canım evet koymazsam bende içimde kalack ama bilemiyorum

Meylen seni bende ekledim ba ile baslayan=) bide bende bi paket meryem ana var isteyene suya birakabilirim bir suru napcam o kadar.bir tane yetiyo demi? Bide hastaneye pompa goturmeye gerek var mi sizce?

Aynen benim durum da seninki gibi biliyorsun 3 gün kuvezde kaldi mecbur mama verin dedim,dün eve geldik sütümü veriyorum ama yetmiyor arkasından 60 ml süt veriyorum sonra mışıl mışıl uyuyor

Bana amerikada enformil verdiler canım. Mor olanı gaza karşı, birde sarı etiketli
Daha yeni similac aldım,hastane de de onu veriyorlardı memnunum aslında ama belki daha iyisi varsa diye,senin dediğini burda hiç görmedim. Düzeltme: galiba Enfamil demek istedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…