Kahverengimsi bi renk aldı çukurluk kalmadi kabak çiçeği gibi açıldı etrafı tuylendi göbek deligimin hatta ilkinde yoktu bunda hafiften gebelik çizgisi de oluştu ama çok şükür vajinada kararma yok(mus) görenlerin yalancisiyim
Büyük kızım Erva, bu isimden çok memnunuz kızımda çok usluydu ve akıllı ideal çocuk kıvamında ikinci olursa onada Erva koyalım demişti hatta eşim, ama ikincisi de Erva nın isteğiyle Gülce olacak. Serra, berra, defne, sare, Asya, arya... bunlarıda düşünebilirsin. İsim önemli hazal banada biraz kaba geldi ama içinde kalacaksada koy tabi
ya ben de sofya istiyordum eşim ve ailesi beğenmedi, kv hatta Hristiyan ismi mi koyacaksın dedi ben koyamadım sen koy bari..
Miray ismini de çok beğenirim, eşim beğenmediği için onu da seçmedik. Defne ismini de beğeniyorduk herkes bu sene defne koymaya karar vermiş kızının ismini ondan da öyle vazgeçtik.
Ay çok güzelmiş isimleri maşallah adlarıyla yaşasınlar Bilge bana da dediler Özge ye uyuyor siye Özge benlm adım bu Arada ama ben aras a uymasını daha çok istiyorum
Meylen seni bende ekledim ba ile baslayan=) bide bende bi paket meryem ana var isteyene suya birakabilirim bir suru napcam o kadar.bir tane yetiyo demi? Bide hastaneye pompa goturmeye gerek var mi sizce?
Bebeğim sarılık ve erken doğum nedeniyle 3 gun kuvezde kaldı ,süt sağma makinesi ile sağdım hep ama az az geliyordu 20 mm kadar hemsireler mamayla desteklemş sordum kendilerine hangi mamadan verdiniz diye aptamil vermişler
Sonra ben çıktım bebeğin yanına emdi ,emdikçe çoğaldı süt çok şükür
Yani biraz sabır işi
Aynen benim durum da seninki gibi biliyorsun 3 gün kuvezde kaldi mecbur mama verin dedim,dün eve geldik sütümü veriyorum ama yetmiyor arkasından 60 ml süt veriyorum sonra mışıl mışıl uyuyor
Meylen seni bende ekledim ba ile baslayan=) bide bende bi paket meryem ana var isteyene suya birakabilirim bir suru napcam o kadar.bir tane yetiyo demi? Bide hastaneye pompa goturmeye gerek var mi sizce?
Daha yeni similac aldım,hastane de de onu veriyorlardı memnunum aslında ama belki daha iyisi varsa diye,senin dediğini burda hiç görmedim. Düzeltme: galiba Enfamil demek istedin?