sarılık değeri kaç çıkmıştı canım ?Kendi sütüm sadece maskarammm
hastanede oluyo canım yani benimkinde vardıMeylen seni bende ekledim ba ile baslayan=) bide bende bi paket meryem ana var isteyene suya birakabilirim bir suru napcam o kadar.bir tane yetiyo demi? Bide hastaneye pompa goturmeye gerek var mi sizce?
Ekliyorum Sena benHellokazh1n bu benim instagramim efem :)
20 cnmsarılık değeri kaç çıkmıştı canım ?
O benim ben ... gorüş gunlerini cok seviyorum benim de yarin saha yuzunu goremedik hic poz vermiyor bizim kizce ...Karga şeyini yemeden uyananlar favlasın
Bütün gece instagram profillerinizi stalkladım rüyamda :)
Günaydınn günlük bugün yine bir kontrol günü ve ben yine pipi görüp gelicem muhtemelen
Bizimki de öyle canım hiçç hemde hiç.O benim ben ... gorüş gunlerini cok seviyorum benim de yarin saha yuzunu goremedik hic poz vermiyor bizim kizce ...
altunbayahsen canım.Kullanıcı adı ne peki? Yine samira mı arayalım?
Benimki de öyle canim.Herkes ekleşince bi canım çekti.Belki zamanla canlanır bizim hesaplar daHiç aram yok sosyal medya ile.sevim0388
60mı??Aynen benim durum da seninki gibi biliyorsun 3 gün kuvezde kaldi mecbur mama verin dedim,dün eve geldik sütümü veriyorum ama yetmiyor arkasından 60 ml süt veriyorum sonra mışıl mışıl uyuyor
Evet canım o dediğinden ben yanlış yazmışımDaha yeni similac aldım,hastane de de onu veriyorlardı memnunum aslında ama belki daha iyisi varsa diye,senin dediğini burda hiç görmedim. Düzeltme: galiba Enfamil demek istedin?
Ben günde bir kere falan hipp combiotic veriyorum . Benim oğlan dün gece aynı memeyi iki kere emdi yine doymadi. Mecbur verdim. Doktor da beni haşladiKuzum sen sadece kendi sütünü mü veriyorsun? Mama veriyorsan hangi marka?
İnşallah canım hayırlısıylaTeşekkür ederim canım darisi senin başına. Ayni zamandi takvimimiz
Aptamil çok fazla şeker barindiriyormuş canım. Gerçi senin sütün çoğalmış maşallah gerek kalmamışBebeğim sarılık ve erken doğum nedeniyle 3 gun kuvezde kaldı ,süt sağma makinesi ile sağdım hep ama az az geliyordu 20 mm kadar hemsireler mamayla desteklemş sordum kendilerine hangi mamadan verdiniz diye aptamil vermişler
Sonra ben çıktım bebeğin yanına emdi ,emdikçe çoğaldı süt çok şükür
Yani biraz sabır işi
Mama verdin diye mi? Yani ne diyor dr?Ben günde bir kere falan hipp combiotic veriyorum . Benim oğlan dün gece aynı memeyi iki kere emdi yine doymadi. Mecbur verdim. Doktor da beni haşladi
Bir ben mi kalmışım çalışanAkşamları ayaklarım acaip şiş oluyor kızlar sizin de öyle mi ? Bu arada hala çalışanlar kimler ? S Saryamarya var başka?
Ben n11 den aldım 6 paket 1 numara 40 lı 119 tl, paketi 19.8 etl ye geldi.kızlar sleepy kullananız varmı ?
indirimlerde haber verelim birbirimize
bizimki 4 günde bezi yarıladı boyna mıçıyo
Aaaa doğurmadım, en sona kalmayı planlıyorumBenim yine şimdi bitti okumalarım. Alıntılamalara da doymamışım hadi bakalım...
Oh hadi gözün aydın canım
Bende de olmuştu 2-3 gün sürdü geçti kendiliğindenDoktoru aramıştım geleyim mi diye, gelmene gerek yok olur öyle şeyler demişti
Ayyy canım yaa çalışıyorsun bi de ne zor bi şey allah kolaylık versin. Spreyli bi şişeye su doldur sık kendine arada ben öyle yapıyorum. Dün gece rüyamda seni doğurmuş gördüm ama terse çıksın haftana baktım daha var zamanın beklesin babyler
Annelik gerçekten kutsalmış hamile olunca anladım ne büyük fedakarlık yaa şimdidenBabam anneme laf etsin vallahi ağzını açtırtmıyorum herkes yerini bilecek bundan sonra
Hadi hayırlısı canım bir avazda inşallah
Pipiped varmış erkek bebeler için ondan alsanıza
Takip edilenlerde veya takipçilerde son eklenenleri buluyorum ben. Hep bizim burdan ortak arkadaş çıkıyor. Bi 20 kişi var sanırım.
Topuk kanı için gitmiştik. Dışarı çıkacağımız için mama aldık yanımıza. Kan alınınca üstüne bir de aciikti biberon vardı elimde. Doktor bu biberonun ne işi var çocuk emmeyecek seni dedi. Sütüm yetmiyor sonra ağzından memeyi atıyor ağlıyor dedim. Süt yetmez diye bişey yok devamlı emzireceksin dedi. Çocuk kıyameti koparıyor öyle mama vermeden çatlatacak ağlamaktan. Dün de çocuk doktoru aynı şeyi söyledi. Emzirdikce çoğalan bir şeydir süt dedi. Ne zaman isterse vereceksin dedi. Boş meme de olsa ver diyo. Topluca karşılar mamayaMama verdin diye mi? Yani ne diyor dr?
Mecbursak vereceğiz cnmAynen benim durum da seninki gibi biliyorsun 3 gün kuvezde kaldi mecbur mama verin dedim,dün eve geldik sütümü veriyorum ama yetmiyor arkasından 60 ml süt veriyorum sonra mışıl mışıl uyuyor
Karnın mi acıyor.Kızlar karnım taş gibi acı hissediyorum şuanda normal mi bu durum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?