2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
dün akşam çok yoruldum yürürken biraz abarttım galiba. müthiş bir bacak arası ve bacak ağrım var, yürürken bile değişik yürümek zorunda kalıyorum iki bacağım birbirinden ne kadar uzaksa o kadar rahatlıyorum valla. niye böyle oldu anlamadım..

Karga şeyini yemeden uyananlar favlasın

Bütün gece instagram profillerinizi stalkladım rüyamda :)

Günaydınn günlük bugün yine bir kontrol günü ve ben yine pipi görüp gelicem muhtemelen
O benim ben ... gorüş gunlerini cok seviyorum benim de yarin saha yuzunu goremedik hic poz vermiyor bizim kizce ...

A Arwen65 hayrli olsun bebeğin

Kullanıcı adı ne peki? Yine samira mı arayalım?
altunbayahsen canım.
Valla bulduğumu ekledim kabul edin
Beni de ekleyin

Benimki de öyle canim.Herkes ekleşince bi canım çekti.Belki zamanla canlanır bizim hesaplar da Hiç aram yok sosyal medya ile.sevim0388

Hahah aynen
Ben özellikle kullanmıyorum çok vaktimi alıyor diye.

Sizler için halka açtım
Ekleyin beni

Aynen benim durum da seninki gibi biliyorsun 3 gün kuvezde kaldi mecbur mama verin dedim,dün eve geldik sütümü veriyorum ama yetmiyor arkasından 60 ml süt veriyorum sonra mışıl mışıl uyuyor
60mı?? normalmiymiş? Benim 20 günlük oldu hala 30ml içiyor.

Daha yeni similac aldım,hastane de de onu veriyorlardı memnunum aslında ama belki daha iyisi varsa diye,senin dediğini burda hiç görmedim. Düzeltme: galiba Enfamil demek istedin?
Evet canım o dediğinden ben yanlış yazmışım

Aptamil çok fazla şeker barindiriyormuş canım. Gerçi senin sütün çoğalmış maşallah gerek kalmamış

Akşamları ayaklarım acaip şiş oluyor kızlar sizin de öyle mi ? Bu arada hala çalışanlar kimler ? S Saryamarya var başka?
Bir ben mi kalmışım çalışan
kızlar sleepy kullananız varmı ?
indirimlerde haber verelim birbirimize
bizimki 4 günde bezi yarıladı boyna mıçıyo
Ben n11 den aldım 6 paket 1 numara 40 lı 119 tl, paketi 19.8 etl ye geldi.
Aaaa doğurmadım, en sona kalmayı planlıyorumsen napıyprsun nasıl gidiyor

Takip edilenlerde veya takipçilerde son eklenenleri buluyorum ben. Hep bizim burdan ortak arkadaş çıkıyor. Bi 20 kişi var sanırım.

Mama verdin diye mi? Yani ne diyor dr?
Topuk kanı için gitmiştik. Dışarı çıkacağımız için mama aldık yanımıza. Kan alınınca üstüne bir de aciikti biberon vardı elimde. Doktor bu biberonun ne işi var çocuk emmeyecek seni dedi. Sütüm yetmiyor sonra ağzından memeyi atıyor ağlıyor dedim. Süt yetmez diye bişey yok devamlı emzireceksin dedi. Çocuk kıyameti koparıyor öyle mama vermeden çatlatacak ağlamaktan. Dün de çocuk doktoru aynı şeyi söyledi. Emzirdikce çoğalan bir şeydir süt dedi. Ne zaman isterse vereceksin dedi. Boş meme de olsa ver diyo. Topluca karşılar mamaya

Aynen benim durum da seninki gibi biliyorsun 3 gün kuvezde kaldi mecbur mama verin dedim,dün eve geldik sütümü veriyorum ama yetmiyor arkasından 60 ml süt veriyorum sonra mışıl mışıl uyuyor
Mecbursak vereceğiz cnm
Sen zorla ver
Sonra bol bol gelecek sütün
Malt içecekler var onlardan tuket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…