2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Özel mekiğimi yolluyorum..
Işınlasın seni Skati

Parka geldim kızlar önce 20 dk yürüdüm biraz dinlendim 40 dk ya başladım şimdi yarım saatlik iki set daha yapayımda 2 saate tamamlıyayım bari dua esin lütfen bu gece kendi sancım gelsin
Allah gönlündeki gibi bir doğum nasip etsin, kendi sancınla sağlıkla kavuşun inşallah..
Özel mekiğimi yolluyorum..
Işınlasın seni Skati

Cesaretten ziyade bebeğime sağlıkla kavuşmak istiyorum. Aklımda da soru işareti kalsın istemiyorum. Normale çok şartlamışım demek ki, dünden beri aklımı kurcalıyor

Canım benimde olmazsa suni verecek sanırım son şanslarımız olsun denemeye değer öyle düşünme ama bi kaç gün daha bekleyebilir bence bana perşembe gel dedi bakalım nolucak merakla bekliyorum

Sezeryan olan kızlar karnınız dakika his kaybı kaç güne geçti ekliyorum sanki hiç bişey hissetmiyorum

Tamam son bir soru soracağım bir daha yok ( @compeng bebisimi gectim)
Şimdi cumaya kadar falan benim kız 3800 olsa, suni ile doğuramam değil mi?
Aranızda ilk doğumunda benim kilolarda bebek doğuran var mı canimsular??

Komşum 20 yaşında ilk çocuğunu 3850 gr normal doğurdu canım.İri bebeklerin kendini daha kolay ittiğini duyuyorum genellikle.Bizim gelin 2800 gr daha zor doğduğunu 4 kilonun kolay doğduğunu söyledi.Sende başarabilirsin.Kafasi büyük değilse kiloya takılma.

güle güle sağlıkla büyüsünler kuzular canım benim kızda da hafif sarılık var hemşire normal görüyor inş geçecek
Ayy aynı yaştalarmış canım senin abla inş bizimki kadar zorlamaz ikizlerin biri kumral biri sarışın yüz hatları da asla benzemiyor sadece göz renkleri mavi ikisininde başka benzerlikleri yok
Kızlar karnımın en alt kısmında ödem var bildiğiniz portakal büyükküğünde. Yaşayan oldu mu benden başka
Son günlerde karnımın alt kısmı bebek kafası büyüklüğünde şişmişti içi su dolu balon gibi ve yumuşaktı canım, karnım aşağıya inmemişti ama alt kısımdaki o yumuşak şişlik Doğumun yaklaştığını farkettirmişti bana

Sabahtan beri okumadığım forum yazı vs kalmadı.
#normal Doğumu çok istedim ama doktorun çatın biraz dar gibi demesiyle kafam karıştı. Bu darlık Doğum esnasında ne kadar engel oluyor.
#perşembe gel suni sancı ve alttan açılma İçin ilaç başlayalım deneyelim dedi bu süreç sonundaki duruma göre hareket ederiz dedi.
#kafamdaki en büyük soru ise 41 i bekleyince gerçekten bebek sıkıntıya girer mi?
#çevremde herkesin normal Doğum diye konuşmaları yüzünden sanki sezaryenle çok yanlış bişey yapacakmışım keyfi hareket ediyormuşum gibi geliyor.
#bir de sanki Doğuma hazır değilim gibi geliyor sanki kendi başlasa karşı koyamayacağını İçin daha rahat psikoloji ile hareket edicem
Çok uzun oldu ama işte iç dökme saati

LaL maşallah kuzularına, bakalım bizim abla ne yapar. Çok merak ediyorum benim kızlar benzeyecek mi.? S Shewolf15 in oğluşlar da hiç benzemiyor.
Lalcim benim 3 haftadır var o ödem doktorum endişe etme bir çok ikiz gebemde oluyor dedi. Ama tabi insan alışamıyor.

Reactions: LaL
Ay bu adam beni öldürecek.. Elinde dolu poşetler geldi eve. Saatinden pantolonuna ayakkabisina doldurmuş her yeri. Bunlar ne doğum zamanı diye kızdım. Ee o bana doğum hediyesi almış, ben ona almamışım. O da gitmiş kendi kendine doğum hediyesi almış Iyi pipinden bitane de sen patlat bunları haketmek için dedim. Tam denyo yaa

Çift yumurtalar pek benzemiyorlarmış canım zaten öyle bekliyorduk ama kardeş kadar bile benzememeleri şaşırttı bizi S Shewolf15 neden hala gelmedi hikayesini anlatsa dinlesek sağlıkla büyüsün oğluşları
Ben şişliği hiç sormadım açıkcası ödem olduğunu düşünmedim sanki karın kasları artık Doğuma hazırlanıp kendini saldı açılmaya başladım diye düşünmüştüm.. son haftalar vücut ne tepki vereceğini şaşırıyor canım hayırlısıyla sende doğurup yavrularını kucağına alır rahatlarsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…