- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
Özel mekiğimi yolluyorum..Ben de biraz o kafafayım canım. Doğum mümkün olması gerektiği kadar doğal bir süreç. Ekstra risk durumu yoksa anne de bebek de iyi ise beklenmesi taraftarıyım. Sanki böyle bebeğe karşı da haksızlık ediyoruz gibi geliyor. Sezeryan bile olsa bebek geleceği zamanı kendi seçebilmeli. Kendini dünyaya hazır hissettiğinde. Doktor da gerektiği yerde müdahale etmeli. Hatta süreci ebeler yönetmeli diye düşünüyorum..
Hey maşallahbenim kız kardeşim 4300 normal doğurdu
Allah gönlündeki gibi bir doğum nasip etsin, kendi sancınla sağlıkla kavuşun inşallah..Parka geldim kızlar önce 20 dk yürüdüm biraz dinlendim 40 dk ya başladım şimdi yarım saatlik iki set daha yapayımda 2 saate tamamlıyayım bari dua esin lütfen bu gece kendi sancım gelsin
Özel mekiğimi yolluyorum..
Işınlasın seni Skati☺
Cesaretten ziyade bebeğime sağlıkla kavuşmak istiyorum. Aklımda da soru işareti kalsın istemiyorum. Normale çok şartlamışım demek ki, dünden beri aklımı kurcalıyorAslında cesur kadınsın. Kilo çok değil. Kafa çapı daha önemli gibi. Bana ilk doğumda iç geniş çıkış dar demişti. Epizyo oldu. Dert etmiştim ama o da olumsuz sonuçları önlemek için çok sık kullanılan bir şey. Sezarda da kesi yeri var. Kesi yeri farklı sadece. Tabii dr ile senin kararın.
Aminn cnmmm inşallahHadi inşallah hayırlısıyla güzel haberle gel canım
Sezaryan cnm. Amin inşallah canımHadi hayırlısı canım.Sağlikla kavuş bebeğine.Suni sancı mi verilecek sezaryen mi?
Canım benimde olmazsa suni verecek sanırım son şanslarımız olsun denemeye değer öyle düşünme ama bi kaç gün daha bekleyebilir bence bana perşembe gel dedi bakalım nolucak merakla bekliyorum@cennetlik @Meylen
Ayy canım ya kafayı yiueceğim inan yani kendi sancım gelmeden gidip suni almak saçma geliyo gücüm tükencek sonrda hoppp hadi sezeryan der diyw korkuyorum ondan sonra ikisinide çekmiş olacağım mal gibi
İnşallah canım umuyorumAminn cnmmm inşallahbelki seninde gelir yrn ❣❣
Sezaryan cnm. Amin inşallah canım ❣
Tamam son bir soru soracağım bir daha yok( @compeng bebisimi gectim)
Şimdi cumaya kadar falan benim kız 3800 olsa, suni ile doğuramam değil mi?
Aranızda ilk doğumunda benim kilolarda bebek doğuran var mı canimsular??
Bende bi büyük numarasına geçtim bakalım onda da aynı şey olacak mı olursa bende molfix i denerimMolfix denedim o daha iyiydi.
Bende hem his kaybı var hemde dikişlerim çok sert ama kuzenim bir yıl oldu his kaybının geçmediğini söylüyorSezeryan olan kızlar karnınız dakika his kaybı kaç güne geçti ekliyorum sanki hiç bişey hissetmiyorum
Hayırlısı olsun benim ilkte normal Doğum bu da hayırlısıyla normal olur inşallahAynen benim doktorun çabası da o yüzden doğuramazsın bebek irileşir takip edelim bekleyelim bakalım dedi hayırlısı inşallah
Bende hem his kaybı var hemde dikişlerim çok sert ama kuzenim bir yıl oldu his kaybının geçmediğini söylüyor
güle güle sağlıkla büyüsünler kuzular canım benim kızda da hafif sarılık var hemşire normal görüyor inş geçecekBizde iyiyiz canım sürekli meme alt değiştirme pozisyonu. Bebekler iyi çok şükür biraz kilo alıp ele avuca gelseler çok daha iyi anlaşacağız
As bayrakları o zaman
Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin canım
Maşallah onlara kuzumbenimkilerinde göbekleri düştü sarılık için takip ediliyorlar sınırda çıkıyor. Kedi biraz daha adapte oldu canım. O da aslında oyun istiyor bebekler hareket ettikçe dikkatini çekiyor. Alışacaklar inşallah birbirlerine.
Maşallah de bol bol kuzuyanazar değmesin. Bende gideceğim drumu ziyarete biraz daha toparlansınlar
Ayy aynı yaştalarmış canım senin abla inş bizimki kadar zorlamazOf canım o alıştırma safası bende de olacak. Benim kızım da 2015 dopumlu, bakalım ne yapacak. İkizler benziyor mu birbirine?
İnşallah canım. Sen nasılsın sağlığınız nasıl. Kuçuzularla hayat naaıl gidiyor.
Evet yaptı 3 ü de sağlıklı maşallah.
Son günlerde karnımın alt kısmı bebek kafası büyüklüğünde şişmişti içi su dolu balon gibi ve yumuşaktı canım, karnım aşağıya inmemişti ama alt kısımdaki o yumuşak şişlik Doğumun yaklaştığını farkettirmişti banaKızlar karnımın en alt kısmında ödem var bildiğiniz portakal büyükküğünde. Yaşayan oldu mu benden başka
Çift yumurtalar pek benzemiyorlarmış canım zaten öyle bekliyorduk ama kardeş kadar bile benzememeleri şaşırttı bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?