- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
inan karnındakinden daha güzel kucağında olmasıSukocigimm yalan yok ilk aylar hariç ben baya rahat team hamilelik yaşadım. Içim bi buruk bugünSanki bebegimle arama birileri girecek diye duygusallastim. Kocama anlattım. O ne la öyle dedi keko Azıcık ona güldüm de geldim kendime
Bu sayfanın milli panosu oldu buzengin ettik siteyi
Çok güzel olmuş sizinde
OyyyHerşey çok güzel olacak canım.Sadece kızına kavuşmaya odaklan.Mis gibi kokusu ile göğsünde uyuduğunu hayal et.Ağlarken göğsüne koydukları anda susmasını bi görsen dünyayı unutacaksın.İlk buluşmayı anlatamam.Yarin yaşayınca hak vereceksin bana.Teyzoşun geldi mi yanına?
Senin ilk çocuğun mu gülayinan karnındakinden daha güzel kucağında olması
hele o kokusuuu
Hamileligimin son gününde özleyeceğim şeylerin listesini yazıyorum. Hazirmiyiiizzzzz
* Tirnaklarimin sertliği
* Saçlarımın dokulmemesini ve yaglanmamasini
* Cildimin parlaklığı
* Kıllarımın neredeyse çıkmaması
* Nereye gidersem gideyim insanların "masallah" demesi
* Canım ne zaman ve ne isterse kıtlıktan çıkmış gibi yemek yemek
* Eşimin ilgisi ❤
* Arkadaşlarımın ekstra poncikligi
* Her hastaneye giderken yaşanan heyecan
* Karnımı delecek gibi vurması
* Kime benzeyecek diye hayaller
* Yapılan planlar
* Deliksiz uykular
* Kızıma duyduğum özlem ❤❤❤
Heyecanım ceneme vurdu da
Şimdiii okudum sağlıkla inşallah canımEvet bu sinsiler gibi doğurdum yazmamak için haber edeyim dedim
Açılmam çok olmamış 1 cm daha artmış kanala girmemiş bebişin suyu azalmış suni başladık 1 saattir yiyorum kanala girecek mi açılma olcak mı diye 3e kadar beklicez olmazsa sezaryene alacaklar bugün doğuruyorum yani dualarınızı bekliyorumkızımla foti atmak nasip olsun ❤❤❤
Belki tasinma telasi vs bundandir canim uzulme. Belki Dogurunca istedigin o ilgi alakayi gorursun.Surat yapinca da Kirildigini uzuldugunu ifade et bence.Ne güzel canım ne mutlu sana güzel bir hamilelik geçirdin. Bu listeye bakınca eş ilgisi içimi burktu ne yalan soyliim...nerdeyse bütün hamileligim ondan ayrı geçti, bu halimle ev toplama ev taşıma ev yerleştirme yaptım uçarak yanına geldim ama her şey o kadar sıradan ki. Ne bir heves görebiliyorum ne de ilgi alaka...her zamanki gibi kendince haklı sebepleri var tabi ki ama bu kadın belki de yarın doğuracak bilinci hiç yok. Sürekli bı mizildama, surat, memnuniyetsizlik...hiç böyle hayal etmemiştim inan. Ne mutlu sizlere maşallah
Rabbim yardımcın olsun canım tez zamanda kurtul inşallah sağ salim al kucağına. ❤Evet bu sinsiler gibi doğurdum yazmamak için haber edeyim dedim
Açılmam çok olmamış 1 cm daha artmış kanala girmemiş bebişin suyu azalmış suni başladık 1 saattir yiyorum kanala girecek mi açılma olcak mı diye 3e kadar beklicez olmazsa sezaryene alacaklar bugün doğuruyorum yani dualarınızı bekliyorumkızımla foti atmak nasip olsun ❤❤❤
Evet Salı gününe :):)Gün aldın mı canim
Birkaç defa söyledim ama neredeyse şımarık bir kız çocuğu ilan edildim. İnanir mısın doğurunca daha çok mizildanacagini düşünüyorum, yok uykumu alamadım yok yorgunum yok söyle yok boyle...mutsuzluga hep bi bahanesi var malesefBelki tasinma telasi vs bundandir canim uzulme. Belki Dogurunca istedigin o ilgi alakayi gorursun.Surat yapinca da Kirildigini uzuldugunu ifade et bence.
Evet Salı gününe :):)
Doğurmayan, gün alma şansı ve ihtimali bile olmayan bir de ben varımYarımız doğurdu yarımız gün almış doğum için. Bi ben kalmis gibi hisettim bi an ben de doğurmak istiyorum
Yok kız bende varımYarımız doğurdu yarımız gün almış doğum için. Bi ben kalmis gibi hisettim bi an ben de doğurmak istiyorum
Canım benim ❤Ne güzel canım ne mutlu sana güzel bir hamilelik geçirdin. Bu listeye bakınca eş ilgisi içimi burktu ne yalan soyliim...nerdeyse bütün hamileligim ondan ayrı geçti, bu halimle ev toplama ev taşıma ev yerleştirme yaptım uçarak yanına geldim ama her şey o kadar sıradan ki. Ne bir heves görebiliyorum ne de ilgi alaka...her zamanki gibi kendince haklı sebepleri var tabi ki ama bu kadın belki de yarın doğuracak bilinci hiç yok. Sürekli bı mizildama, surat, memnuniyetsizlik...hiç böyle hayal etmemiştim inan. Ne mutlu sizlere maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?