2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ayyy gözün aydın çok sevindim senin adına rabbim sizi hiç ayırmasın. Demekki neymiş doğurabiliyormuşsun bu doktorlarda kesmeye meraklı ❤❤❤

e o zaman senin ne zaman gelecek derdin yok bacım, kontrolde verir gününü
Valla bizde bebek strese girmezse 41 bitene kadar bekleniyor

Ya kızlar ben epidural spinalden korkuyodum genel istiyodum ama bugün doğum yapan arkadaşı da görünce o kadar ballandırarak anlattı ki sanki spinale kaydım

Naapsam ki acep forumlar okuyorum herkeste memnun
Spinal ol canım kesinlikle. Biraz itme çekme gibi hisler duyacaksin biraz rahatsızlık veriyor ama sonunda bebeğini görüyorsun. Bir de bana dikerken sakinleştirici yapıyorum dedi hemşire biraz uyursun dedi. Ama uyumadım. Hafif uykum geldi.

Görumcemde gece doğum yaptı 42. Haftasında o yüzden çok korkuyorum benimki de geç gelir diye o kadar dayanacak pilim kalmadı sanırım

Hadi geçmiş olsun canım maşallah istediğin gibi son güne kadar çalıştın bundan sonrası da gönlünce olsun yavru prensesler güzel beklediler
Sağol canım benim. Kızlar da bana yardım etti, yoksa başaramazdım. Ama bugün gerçekten ağırlaştım. Karnım çok gergin, çok çatladı ççooookkk. Nasılsın kuzular nasıl
S Saryamarya canım gün allmışsın sağlıkla kavuş kuzulara inşallah
Sağol Sayecim dua et bize. Sen nasılsın oğluşlar nasıl

Canım benim dua ederim tabii sağlıkla hayırla kavuşmak nasip etsin rabbim. Ben biraz rahatsızım canım boğaz enfeksiyonu olmuşum ateş falan var ilaç kullanıyorum yoksa oğlanlarla ilgilenmek zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…