Son haftada bile dönenler oluyor dönmese de hayırlısı ne ise öyle olsun canım üzme kendini hiç
Biz de çıktık kontrolden egzersiz ve yürüyüşleri artır dedi 3140 gr 50 cm olmuş haftaya kontrol
Olsun canım her türlü yürüyüş yap perine masajı yap vajina rahatlatmak için illa ki faydası olur zararı olmaz . 38. Hafta da erken sayılmaz kurtardılar artık cok şükürDr muayene edemedi beni canım ya...en çok ona canım sıkıldı. Canım çok yandı, e 9aydir ilişki yok bizde bence onun da etkisi var..bir de 38.hafta dolunca alırız bebeği diyince üzüldüm. 40a kadar daha zaman var neden bu kadar erken dedi ki....
Bana egzersiz fln demedi çünkü galiba normal olmayacağı kanısına vardı, kırmadan söylemeye çalıştı Dr
Kahven yok mu?Evde bitmiş benim
Sağ ol canım moral oldun. Perine masajini deniycem bı hafta boyunca eşim yandı:) inşallah hayırlısı olsun hakkımızdaOlsun canım her türlü yürüyüş yap perine masajı yap vajina rahatlatmak için illa ki faydası olur zararı olmaz . 38. Hafta da erken sayılmaz kurtardılar artık cok şükür
Kız ben Yemen’e gider gelirim de kahvesiz bırakmam seni aşkolsun
O zaman müsadenizle kahve kokusuna boğuyorum forumu..
Gunaydin. Canim henuz erken 3 haftan var.doktorlarda ne aceleci Benim de henuz kanala girmemis.Günaydın
Çatı muayenesinde sınıfta kaldımzaten bebek de kanala girmemiş Dr haftaya tekrar bakarız, bebek inmemis olursa sezaryen için gün veririz dedi. Moraller bozuk
ben nuk almıştım hastaneden çıktığımız gün verdim hemen tuttuBu arada hangi emzik çeşidini genelde yeni doğan bebekleri kabul ediyor. Bilginiz var mı
neyseki bidaha olmadıTelaş yapma canım. Dediğim gibi benimki yine az önce üstünü başını batırdı.
yok canım hiç zorlanmıyorumPeki memeye tutturmada zorluk cekiyormusun? Ben cok zorlanıyorum agzında olmasına ragmen sag sol yapıyor cıkarıyor memeyi sonrada sinirleniyor emmiyo
Telefonla sipariş verme şansın yok mu? Hamileyim çıkamicam, çırağı yollayıver rüstem efendiCanımsın karamelim.❤Misssss gibi geldi kokusu burnumaAdım atma konusunda sorun yaşamasaydım mahallenin mini marketinden alıp gelirdim bi koşu
Günaydınnn ☀
missss gibi kahve kokmuş buralar
bu gece sadece 1 kez uyanarak aylar sonra deliksiz uyudum
Dedim madem bizim deli kız gelmiyor, bekletiyor ben de uyuyayım
Daha uyanmazdım da__karamel__ imin kahve kokusuna dayanamadım
Yemek yapıp götürmek tuhaf olmaz mı? Cenaze evine gider gibi :/ ev işlerinde sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum annesi çok yakınında oturuyorBence yemek yap götür
Hiç bişey daha makbule geçmez
Çamaşırı varsa katla ütüle as topla
bana geçen biri maltana getirmiş
Bebeğe direkt para takın kendileri eksiklerini alırlar en azından işe yarar
Bilemedik bizde ne alsak her gelen kıyafet tarzı bişi almıştır. Acaba diyorum zeka geliştirici oyunların en küçük aylıktan başlayanını mı alsak
Para takma yanında hediye alınmaz mı?Bebeğe direkt para takın kendileri eksiklerini alırlar en azından işe yarar
Bu samimiyetinize ve durumunuza göre değişir, hem para hem hediye yaptığım arkadaşlarım oldu, kimisine sadece para verdiğim oldu yada eksiğini sorup özellikle onu aldığımda oldu.. bana da getirenler samimiyetimize göre geldiler kimi altın para yada sorup eksiğimizi alan oldu.. genelde uzaktan tanıyanlar kafasına göre hediye alıp getirir o da kullanışsız oluyor iştePara takma yanında hediye alınmaz mı?
Aynen canım yere vura vura emziriyorum yemin ederim 3 gündür mememde kalkan değilde krem kullanıyorum bende baya baya yarılmış çünkü mememde uyumak istiyor ya@Meylen benimkide pert oldu kuzum weenin göğüs kalkanını aldım önce memeleri lansinoh la kremleyip sonrada kalkanı takıyorum şuan iyi durumdalar ilk başlayış ta acı oluyor yine ama dişimi sıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?