- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Haha ben gelirim benim kuzum melekler gibi uyuyor ama bende izlemekten kaçırdım uykuyu film açtım ananasli mangolu yeni bı gazlı içecek çıkmış doğal mineralli. Ona sardım bı kac haftadır . Çay yerine ondan içiyorum bende şu anÇay içtik hoşaf içtik nöbetteyiz taze bebek kokusu eşliğinde gelsene
Harikasın devam et bence. Ben önceden hiç surmediydim. Ucu hiç yoktu benimde ondan bı turlu dogrultamadim kendimi meme konusundaAvent kalkan almıştım kuzum bide lansinoh krem sürüyorum 3 haftadır bakalım nolacak
Çay içtik hoşaf içtik nöbetteyiz taze bebek kokusu eşliğinde gelsene
Benimde bazen 3 saati buluyor canimdoktor 2 saatte bir emzir demişti alarm kurup kalkıyodum bu gece unutmuşum
nilin ağlamasına uyandım açlıktan uyandı bebe
gerçi en son 1de emzirmiştim 3 saat olmuş ama tuhaf hissettinm çocuğu aç bıraktım diye
Praktis yapiyorsun ne güzel isteDün 6.30 uyanış bugün 4.30
Kesinlikle daha iyi hamilelikten kuzum en azından bu çıktı yaa diye yapışıp öpüyosunHaha ben gelirim benim kuzum melekler gibi uyuyor ama bende izlemekten kaçırdım uykuyu film açtım ananasli mangolu yeni bı gazlı içecek çıkmış doğal mineralli. Ona sardım bı kac haftadır . Çay yerine ondan içiyorum bende şu anbebisli hayat çok güzel dimi. Ne kadar ağrı olursa olsun hamilelikten daha iyi . Sisliklerin inmeye başladı mı ?
Az kaldı annesi inşallah seninde emzirmeler için kalktığın yatmadığın zamanlar gelicekayy bende kalktım dolaptan hoşafı çıkarıp içtim. Oy o bebek kokulunun totosunu yesinler. Benimki içerden ayak gezdiriyor hala uyutmuyor beni
Praktis yapiyorsun ne güzel iste
Bana bebek hemşiresi ve çocuk doktoru eğer uyuyorsa 3 saate kadar müsade edebilirsin dedi canım onlar sürekli emmek istiyor yoksadoktor 2 saatte bir emzir demişti alarm kurup kalkıyodum bu gece unutmuşum
nilin ağlamasına uyandım açlıktan uyandı bebe
gerçi en son 1de emzirmiştim 3 saat olmuş ama tuhaf hissettinm çocuğu aç bıraktım diye
Doydugundan emin ol kuzum sütün azsa mama vermekten cekinme doyan bebek gazı yoksa uyuyor benim bildiğim. Sisligide dert etme birden iniveriyorKesinlikle daha iyi hamilelikten kuzum en azından bu çıktı yaa diye yapışıp öpüyosun
Valla karnımda Bi tane daha var heralde diye düşünüyorum o kadar şiş ki ayak desen aynı inşallah inecekaman maşallah de gece uyumuyor bebe ya kurmalı oyuncak gibi
Aman iyi iyi gerçektenAynen canım bebek emziriyor gibi 2 saate bir uyanıyorum.4 yıl öncenin tekrarını yaşamaya basladim
Gece gündüzü karistirmis senin bebiş jetlag mi oldu acabaKızlar ne güzel bebişleriniz uyuyor. Benimki gündüz uyuyor gece ayakta. Sabahlıyoruz yine gözler faltaşı, beni uyutur sıpa
Benim 7 kilo gitti,çok aşırı terlemem var bardaktan boşalırcasına. Ama daha da vermem hergun çikolata yiyorum,kekler falanDoğuma 64 le girdim çıktıktan sonra koridorda yürürken tartildim 61 di. Annemde kolumdan tutuyordu e dedim anne çocuk 3 kilo doğdu zaten bunun suyu eşi nerde niye gitmedi bu kilolar annem bı saat gulduydu kalicak heralde bunlar diye bı de kizdirdiydi beni şaka yaparakeve geldik Allah'ım nasıl bi ter boşalıyor. Onunla 10 günde 10 kilo gitti sen hele az daha topla kendini ağrıların hafiflesin de kiloya takılma. Gidiyor kesinlikle.
Kuzu doyduğunu düşünüyorum çünkü 3 kere kan şekeri baktılar normal çıktı ve uykusuzluğu sadece geceleri oda emme isteğinden dolayı bebem ana karnında gece aktifti yine aktif yoksa gündüzleri çok bal çok uslu teyzoşu ağlamaz gece cadı oluyo gündüz uysal ikizlerden kurtardık ama huyu ikizlerDoydugundan emin ol kuzum sütün azsa mama vermekten cekinme doyan bebek gazı yoksa uyuyor benim bildiğim. Sisligide dert etme birden iniveriyorbol su sadece
dk tutmuyorum canım kendi ne zaman bırakırsaBenimde bazen 3 saati buluyor canim
Kaç dk emziriyisun ?
Bizim 20 dk felan anca oluyor
burayada yazmıştım ayaklarım o kadar çok şişmişti ki giydiğim çorapların lastikleri kesmişti mosmor olmuştuKesinlikle daha iyi hamilelikten kuzum en azından bu çıktı yaa diye yapışıp öpüyosun
Valla karnımda Bi tane daha var heralde diye düşünüyorum o kadar şiş ki ayak desen aynı inşallah inecekaman maşallah de gece uyumuyor bebe ya kurmalı oyuncak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?